Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 92 of 224 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1821 SP
    Member yoshy262's Avatar
    ovy76 - Poti sa faci o poza la sticla pe care o ai cu e-lichid?

Nu de alta...dar am o presimtire ca e ca ala de pe okazii..

Eu de la lichide de proasta calitate am dureri de cap, dureri in capul pieptului
    si tusesc de parca as fuma o tigara fara filtru..gen carpati sau plugarul..

PS - Daca sticla ta de lichid are dopul alb si in afara de un M mare pe ea + eticheta HIGH nu mai are nimic..e lichid contrafacut.. stiu sticluta...

Etichetele sunt facute din folie de plastic transparenta si se pot dezlipi usor de pe sticla?

2. #1822 SP
    Junior Member ovy76's Avatar
    Quote Originally Posted by yoshy262 View Post
    ovy76 - Poti sa faci o poza la sticla pe care o ai cu e-lichid?

Nu de alta...dar am o presimtire ca e ca ala de pe okazii..
    Uite aici poza:

3. #1823 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Pe viitor te sfatuiesc sa nu mai cumperi asa ceva..
    E facatura..

4. #1824 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by ovy76 View Post
    Uite aici poza:
    arunca sticluta si cumpara ceva de calitate..e clar ca de asta ai probleme..

5. #1825 SP
    Nu spun ca nu aveti dreptate. F posibil, insa si cartusele pe care le am sa fie contrafacute? Imi e cam nasol gatul chiar si cand fumez din cartusele originale. Eu cred ca inca nu m-am obisnuit cu noul volum de abur.

Oricum ramane deschis subiectul... voi nu aveti nici o problema? Nu mai tusiti, sunteti ok?

6. #1826 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Vre-o 4 sticle din alea am pufait si eu. Nu e rau dar nici cel mai de top. Nu stiu cine-l inbuteliaza si nici ce contine.
    Parerea mea e sa incerci toate lichidele, iti vei da singur seama care-s mai bune.

Nu-ti spun decat ca Dekang e cel mai mare producator de e-lichid din lume.
    Au reteta publicata iar flacoanele au data de productie si exprirare.

Revenind la problema ta:
    Sunt unele persoane sensibile la propilen glicol.
    Iritatie in gat poate fi si de acolo dar si de la nicotina.
    Daca se dovedeste ca e de la propilen glicol (ai probleme si cu lichide low sau 0) poti trece pe lichide pe baza de glicerina.

Eu am mai tusit cam 1 luna dimineata dupa ce am trecut pe digitale. Ticul de dres glasul mi-a disparut cam in 2-3zile.

7. #1827 SP
    Merci MadDoc. M-am mai linistit, doar sunt in a doua zi de cand am DSE901. Poate o sa scap si de tusea de dimi si de acea senzatie mai rea, din gat. O sa ma orientez si la e-lichide, dupa ce termin cartusele cumparate.

8. #1828 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Era sa uit:

Eu cu astea m-am pacalit cel mai tare. 25lei dai, nici 2bani nu fac.
    Daca vrea cineva, astea 2 sunt sigilate, le donez pt experimente.

9. #1829 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Nu spun ca nu aveti dreptate. F posibil, insa si cartusele pe care le am sa fie contrafacute? Imi e cam nasol gatul chiar si cand fumez din cartusele originale. Eu cred ca inca nu m-am obisnuit cu noul volum de abur.

Oricum ramane deschis subiectul... voi nu aveti nici o problema? Nu mai tusiti, sunteti ok?
    Am tusit atunci dupa care mi-a trecut cand am schimbat e liquidu..cand am folosit acest e lichid ma mai durea in gat si aveam probleme cu stomacu..
    Maddoc are dreptate , are pregatirea sa-ti dea si sfaturi medicale...
    Parerea mea e sa cumperi e liquide de la Dekang sau Bestcigares...

10. #1830 SP
    Member yoshy262's Avatar
    ovy76 - mai rar sa ai probleme de la cartuse sau atomizor tot timpul

Exista la inceput (2-3-20 de fumuri trase) un gust nasol dar ala trece in timp daca
    folosesti lichide bune si nu faci combinatii proaste de lichide sau folosesti tampax in loc de vata de cartus.

Repet.. testeaza un lichid bun si ai sa vezi singur diferenta intre lichidul ala pe care-l ai in poza si unul bun.

uite cum arata o sticla de lichid "originala" BOGE (Dekang)

Original Smoke Juice - BOGE DEKANG Brand - Childproof Bottles with YNDK LOGO

SAU

11. #1831 SP
    Seara buna, Cred ca incep sa inteleg ce se intampla. Partea buna este ca nu am mai fumat de doua zile tigara normala... si in continuare nu simt nevoia. Partea proasta (sau tot buna) este ca am inteles ce se intampla cu chestia naspa pe care o simt in gat de la ET.

Este prea tare pentru mine, e-lichidul High, la fel si cartusul High. Am testat unul medium, care era in Kit si m-am simtit super cu el. Din cele High, pufai de 3 ori si sunt satul... nu-mi mai trebuie 2 ore.
    Sa va minunati... m-a tinut o baterie o zi.

Acum tre sa vad cine imi schimba cartusele High cumparate, cu unele mai slabe.

12. #1832 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Acum inteleg si eu!

Chinezii s-au gandit la fumatori ca tine cand au facut tigarile nu la pramatii ca mine

Esti cuminte foc. Eu zburam prin 10 baterii pe zi si echivalentul a minim 20 cartuse.
    Yoshy, daca pufaim intr-o zi cat altii intr-o saptamana e si normal sa ne lase atomizoarele.

Sunt insa multumit ca ma apropii de 3 saptamani cu un atomizor de 510.

13. #1833 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    nicotina in sinte este un insecticid, orice nefumator sau care a fumat tigari slabe daca va folosi lichide cu concentratie mare de nicotina va avea o sensatie neplacuta, de usturime in gat si piept insotita de tuse ,eu folosesc high de o luna jumate si nu am nici o problema,recunosc uneori mai tusesc si eu dimineata daca trag din ea toata noaptea(fumam in medie 2 pachete la zi),am dat catorva prieteni sa incerce electronica mea
    fumatorilor inraiti le-a placut unii chiar si-au cumparat si ei e.t. cei care fumau tigari slabe au avut senzatii neplacute de la e.t. cu lichid high
    iar despre nefumatorii care au tras in piept vaporii tuseau si ii usturau in piept si gat .... unul dintre ei a tras un fum zdravan in piept a inceput sa tuseasca s-a inrosit la fata si ii dadeau lacrimile de ziceai ca i-am dat cu un spray paralizant in fata
    iar despre lichidele care nu au eticheta,chestia asta se intampla cu toate produsele facute in china,este un obicei renumit, fie ca e vorba de tigara electronica sau orice alt ceva,de obicei lipesc o eticheta editata de cel care va cumpara produsele (distribuitorul) in limba dorita,asta o fac doar pentru comenzi mari....oricine poate face treaba asta sa va dau un exemplu daca doriti sa va deschideti o afacere sa vindeti ceva, orice doriti haine electronica e.t.c..., gasesti un fabricant in china sii ii comanzi o cantitate mare de produse , acesta va scrie pe eticheta orice vrei tu.. nu cred ca nu a vazut cineva haine sport de cea mai prosta calitate care poarta simbolurile nike adidas puma rebook ..e.t.c

---------- Post added 22-10-2009 at 11:14 PM ----------

intra pe okazii si scoate-le la vanzare cartusele ovy76 am observat ca e ceva la moda pe acolo ,oricum au un trafic frumusel 1 milion de vizite pe saptamana cred ca se gaseste un amator la cartusele tale sau doneaza-le la cineva de pe aici de pe forum

14. #1834 SP
    iorgo - sa ne intelegem eu sunt fumator de vreo 15 ani, am fumat si gitanes si lucky fara filtru cand erau. In ultimii ani, ca sa nu ma las de fumat, am trecut la tigari tot mai slabe... pana la nanotek gri - cea mai slaba ca nicotina si gudron.
    Pesemne, obisnuindu-ma cu taria asta (slaba) mi se par tari cartusele de High... si de asta ma deranjeaza la pufait. Pesemne ca la cele low ma voi simti excelent. Eu ma enervez ca daca pufai high, in primul rand imi dispare pofta... si trag tot mai rar. Eu totusi vreau sa pufai, pentru ca imi place...

Concluzia, o sa caut cartuse low si e-lichide la fel

15. #1835 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Acum tre sa vad cine imi schimba cartusele High cumparate, cu unele mai slabe.
    Daca nu gasesti "la schimb" extragi "vata" din mustiuc cu o penseta, speli cu apa calda apoi o usuci intr-un servetel de hirtie prin presare.
    Apoi reincarci normal cu ce lichid doresti. Fiecare mustiuc poate fi reincarcat pina aluneca prea mult (caldura/dilatare/contractare) de pe atomizor.

16. #1836 SP
    Member yoshy262's Avatar
    ovy76 - pai in cazul asta nu prea te mai poti numi "fumator"..
    In locul tau as trece pe 0 nicotina sau low...

17. #1837 SP
    yoshy - pe 0 nicotina nu am cum... pentru ca desi bagam putina in mine, sevrajul exista... simt nevoia sa fumez, devin stresat si nervos. Intr-adevar solutia low, cred ca este cea mai buna. Ramane sa gasesc cartuse si e-lichid low, de calitate.

18. #1838 SP
    Member yoshy262's Avatar
    In caz de extrema urgenta lichidele pe care le ai in dotare se pot dilua cu PG si putin G... si le faci cat de tari vrei tu.

19. #1839 SP
    LOL... yoshy... abia am inceput man, sa pufai... crezi ca am in dotare PG si G?
    Poate gasesc eu un furnizor si prin Buc.

20. #1840 SP
    Member yoshy262's Avatar
    ovy76 - Daca ai nevoie doar sa-ti diluezi lichidele din dotare iti dau eu si PG si G.. ca nu stau in 20-30 de ml..
    Nu te costa nimic, ca nu saracesc din asta si nici nu ma imbogatesc daca "fac afaceri" cu asa ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 224 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks