...Pai am zis eu ceva de ''meseriasi'' ?... incerc sa dau niste sfaturi. dar cele mai bine ne poate convinge link-ul:
Charging lithium-ion batteries
in special ultimul paragraf ''Hints to long battery life'' (sugestii pt. o viata lunga a bateriei)
0.5C este o constanta pt. stabilirea curentului optim de incarcare de ex:
daca avem o baterie de 180mAh facem urmatorul calcul.
180 x 0.5 = 90 mAh, asemenea si in cazul celei de 380mAh 380 x 0,5 = 190 mAh s.a.m.d. deci prin aplicarea acestui calcul ne rezulta curentul maxim recomandat pt. incarcator.
@RaduRek degeaba ne uitam noi la linkul ala, ca cel putin eu si stiu ca si Yoshy avem baterii Li-Po(limer), si desi experienta mea in domeniul bateriilor e aproape nula, am vazut mai sus pe acest forum Li-po are o rata de incarcare si descarcare de 1C, deci o baterie de KR808D se poate incarca la 380mAh fara nicio stricaciune.
Cum am zis, desi nu am experienta aproape deloc in domeniu,diferente sunt sigur intre cele 2, asta am gasit cu o simpla cautare pe nenea gugal:
A. Li-po
⑴ No liquid electrolyte, so never leak;
⑵ Can be made into various shape;
⑶ Can be made into thin battery, such as 3.6V, 400mAh, the thickness can decrease to 0.5mm;
⑷ Battery is transmutable and can be crooked: the maximum angle is 900;
⑸ High voltage in an battery: several battery with liquid electrolyte can be connected in series to get a high voltage only; the Li-polymer battery can get high voltage in an cell through multiplayer combination;
⑹ Same volume Li-polymer batteries’ capacity is two times of Li-ion battery.
B. Li-ion
⑴ High energy density;
⑵ High operation voltage;
⑶ No memory accumulation;
⑷ Long cycle life;
⑸ No pollution;
⑹ Light weight;
⑺ Very low self-discharge rate.
Nu mai continui discutia pt ca tu probabil ai multa experienta si nu are rost sa mai "dezbatem"
LE: am vazut pe acel link "The charge process of a lithium-ion-polymer is similar to lithium-ion"... Li-Po e aceeasi chestie ca lithium-ion-polymer?
A high current charge tends to push the voltage up and forces it into the voltage limit prematurely.( O incarcare la un curent prea mare va forta voltajul bateriei atingand limita maxima prematur )
Simpe sfaturi Man...evident e ceva bazat si pe parctica....nu a zis nimeni sa nu folositi incarcatoare rapide sau ultra rapide dar asociate cu bateriile potrivite....
Reformuleaza daca vrei sa intelegem ceva....
---------- Post added 09-03-2010 at 12:24 PM ----------
Incarcatoarele Li-ion/Li-pol cu adevarat Inteligente fac o scanare a baterie ce a fost atasata...ulterior regland automat curentul si curba optima de incarcare.
Mai jos o sectiune a unui incarcator ce il folosesc la aparatura foto-video profesionala din dotare, le depaseste chiar si pe cele originale ce insotesc aparatele la livrare.
Observatii varietatea tensiunilor si curentilor disponibili...asa e si cu bateriile ET. Chiar cred ca au aparut si atomizoare pe 8,4 volti. evident si baterii, consumul fiind mult mai mic pe 8,4 v....cel putin in alte domenii asa este.
![]()
Am luat si eu de la radurek o baterie de 380mAh si 5 cartomizoare(pentru cine doreste sa cumpere de la el ,recomand om serios si de cuvant). Prima impresie vis-a-vis de KR : supertare; abur la fel de mult ca DSE901 si mai mult chiar, avantaje maxime in ceea ce priveste bateria...durata mai mare. In ceea ce priveste cartomizorul 30+picaturi adica de 2 ori mai mult fata de un cartus normal + ca nu trebuie sa tot schimbi pe burete, vata sau alte moduri de lipton si tot timpul sa fii ud pe mana de lichide. Avantaje maxime si ca pret (3 cartomizoare app. 1 atomizor) ma gandesc ca 3 tot or tine cat un atomizor. In plus aroma maxima la cartomizor plus aroma constanta. La atomizor tot la 3 aburi mai dadea un rateu cu aroma. Am facut si modul despre care vorbea radu pe vapers forum adica cel cu taiat bateria de DSE901, functioneaza insa cred ca m-am bagat prea tare in ea ca acuma vine prea mult aer cand trag(nu intampin rezistenta de fel e ca si cum as trage dintr-un tub gol). Deci per total foarte multumit de Kr. Deocamdata raman pe aceasta varianta, mai ramane insa de vazut durata de viata a cartomizorului. Probabil ca o sa imi mai iau o baterie si un incarcator de tip tabachera cu acumulator sa am rezerve cand ies la motocross.
Review-ul a fost facut vis a vis de DSE901, cu 510 nu m-am jucat decat cateva zile pentru ca s-au dus ambele atomizoare (gresala mea) si nu am mai luat altele. Un singur dezavantaj la KRare a fi facut din topor adica nici unul din cartomizoare nu este concentric cu bateria (nu se observa rau dar se simte) iar cartomizorul ca sa aiba culoarea alba este invelit cu o banda adeziva iar la imbinare se cam aduna mizerie.
In rest ce sa zic este noua mea e-tigara, foarte multumit dupa 1 zi.
M-am oprit aici cu testatul dupa ce am bagat o gramada de bani in toate felurile de eT si trag o linie cu gandul ca de-acum sa ma duc pe economii, adica 5 cartomizoare si 2 sticlute de RY4 30ml/luna ies de 5 ori mai ieftin fata de cand fumam.
Revin cu impresii.
Multumiri morecore....si speram sa se convinga si altii, oricum eu o sa parasesc forumul acesta...se pare ca lumea...ia simplele si utilele mele sfaturi ca o chestie personala....
As face o rectificare in ce ai spus tu mai sus....bateria ce ti-am livrat-o este de 280 mAh....iar colantul de pe cartomizor este pus ca bariera termica in situatia in care il folosesti cum recomanda fabricantul... nu cum il folosim noi cu mustiuc taiat de la alte ET uri...
Gresala mea in ceea ce priveste bateria...stiam ca e de 280 dar n-am bagat de seama ca am scris 380.
Salutare tuturor. De azi sunt si eu fumator de ET. Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat in alegerea ET-ului (MadDoc si nicos 1968). O sa revin cu pareri despre ET.
"Life is like a box of chocolates: you never know what u are getting".Va mai aduceti aminte de Forrest Gump? Exact asa ma simt si eu ori de cate ori imi vin componente pentru DSE 801: ca de Mos Craciun.
Din 4 atomizoare, 1 a mers in parametri, 1 trage a boala grea, din 4 baterii, una a sucombat subit, pentru una tre' sa am tot timpul la mine capsa "de mod", si lista ar mai putea continua. Si sincer vorbind, imi place la nebunie gustul, dar nu simt acel soc in fundul gatului (throat hit) pe care il simt cu analoagele care acum ma omoara cu mirosul si gustul insalubre.
Hai ca voi sunteti mai vechi pe baricade, ce tigara scoate aburi la greu dar provoaca si acel throat hit in mod constant. desi cred ca nu prea este asa ceva, din cauza ca nu sunt inca standardizate. ati avut vreo revelatie subita?
![]()
Am mai spus si acum 20-30 pagini si ma repet desi nu e frumos.
Li-poly au curent de incarcare 2C si descarcare minim 10C. Asta la orice li-poly e aplicabil.
Pe langa acest minim exista variante ultra specializate ce folosesc 5C la incarcare si 25C la descarcare.
C este o valoare egala cu capacitatea bateriei. La o baterie de 180mA 2C inseamna 360mA. Respectiv o incarcare in 30min.
Bateriile de ET trebuie sa fie putin mai speciale ca sa reziste in timp din cauza curentului mare de descarcare: 1-2A (1000-2000mA).
Acum urmeaza si singura explicatie pe care am gasit-o pentru bateriile care sucombeaza subit: se foloseste Li-Ion sau Li-Poly de proasta calitate.
kkmk - eu iti recomand sa arunci kit-ul ala si sa treci pe 510 (megabaterie + mega atomizor)..
Ai sa fii surprins la cati aburi poate sa scoata "jucaria"...
si cam de unde as putea lua asa ceva (cu mega treburi)? ca de clasice (cu baterie de 180 si atomizor zgargit) e plin netu'. ca ma mananca pielea sa incerc ceva nou ,ca poate o sa fie mai bine. eu stiu? parca m-am cam dezumflat si mi-ar parea rau. totusi, cand am cumparat-o, mi s-a spus ca scoate mai mult decat 510, desi respectivul le avea pe ambele pe stoc. mai trag un loz si apoi ma las pagubasa![]()
510 "e" de mai multe feluri, zeci de copii dupa copii.
Iti sugerez sa incerci unul Joye si apoi mai discutam.
kkmk - ai PM..
Daca ai vreun dubiu la ce ti-am scris pe PM cauta pe forum sau pe net.. si mai vb.
Bookmarks