Yoshy - merci man, dupa cum voi ati spus, e-lichidul luat de mine, oricum e de calitate indoielnica... daca il diluez, nu rezolv nimic. O sa-mi cumpar unul de calitate... direct low. Am deja 3 zile de cand nu am pus tigara clasica in gura.DSE901 roolllzzz
![]()

DSE901 roolllzzz
este cel mai putin folosit,din cate am inteles vor sa castige o reputatie genul "rolex" adica sa fie ceva de lux ...deci..... nu se adreseaza tuturor .am intrat pe pagina lor ,la rubrica distribuitori , ii numeri pe degete cei care le vand produsele in intreaga lume iar daca intri pe fiecare in parte ai sa vezi ca mai bine de jumate dintre ei nu mai vand produse ruyan lol iar cei care mai vand au dor un singur model de obicei cele de unica folosinta iar restul sunt de la alte firme janty ,dse, joye ,njoy ...etc. nu pot sa inteleg nu au nici un interes sa acapareze piata tigarilor electronice.
,sper sa nu scoata asa de putini vapori cum am vazut la altii pe youtube ca dau cu ea de pamant , m-am c-am plictisit de tehnologia DSE

,zilele trecute am bagat lichid la greu si am pus-o in buzunar fara sa o desfac si a ajuns lichid in baterie , ce a urmat stii si tu,nu exista baterii cu intrerupator manual pentru acest model,voi spuneati ca vi se arde atomizatorul , mie nu mi s-a ars nici unul in urma utilizarii in schimb scade treptat cantitatea de vapori,pana il schimbi de nevoie,oricum l-as curata tot nu merge 100% ca atunci cand era nou , dupa 3 saptamani cu 4 baterii la zi scoate 40 %,nici nu il mai folosesc....am luat altul nou,

Bookmarks