Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 224 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 111 ... LastLast
Results 201 to 220 of 4463

Thread: Tigara electronica

  1. #201 SP
    Junior Member Victoras2001's Avatar
    La OMV era cam 350 lei, iar la Mol parca 330. De asemenea un pachet cu 6 cartuse era vreo 40 lei, in timp ce la Mol era 37 lei. Nu mai tin minte exact, dar pe aici se invart. Chiar acum am vorbit cu un prieten care are una. Maine ma duc sa trag din ea, sa vad cum e.
    Din pacate insa, nu-mi dau seama cat de mult difera de cele chinezesti. Daca sunt mai bune, mai proaste... Plus ca aia de la benzinarii n-au atomizoare si baterii de rezerva. Nici macar daca se pot incarca cu e-lichid nu-mi dau seama.
    Uff, mor sa-mi cumpar una, da-s mai derutat ca niciodata.
    Intre timp am gasit pe cineva pe net care vinde "health e-cigarette" (asa scrie pe ea) cu 150 lei. Asa suna anuntul:
    "Pachetul complet este alcatuit din

    - incarcator 220v
    - incarcator de masina
    - cablu de alimentare USB
    - atomizator.
    - baterie reincarcabila (cu indicator de lumina).
    - manual de utilizare.
    BONUS:
    - 10 CARTUSE GRATUITE !!!

    un cartus tine intre 100 si 150 de trageri (depinde de persoana)

    Pret pentru o tigare electronica:
    150 ron"

    Ideea e simpla. Vreau sa cumpar ceva de calitate. Pe langa asta mi-ar placea sa nu ma rupa costurile cartuselor. As merge le e-lichid. Problema e ca s-a vorbit atat de putin despre e-tigari, se stie atat de putin, incat habar n-am ce-i de calitate sau nu. Care tine mai mult, care-i mai rentabila...

  2. #202 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by Victoras2001 View Post
    Problema e ca s-a vorbit atat de putin despre e-tigari, se stie atat de putin, incat habar n-am ce-i de calitate sau nu. Care tine mai mult, care-i mai rentabila...
    Daca citesti cu atentie cele cateva pagini din threadul asta, cred ca o sa aflii destul despre ele.

  3. #203 SP
    Junior Member Joyradu's Avatar
    Am tot citit diverse chestii in legatura cu e-cig pe net si bag de seama ca aici e una din cele mai documentate comunitati de e-cig users din Romania ... Am o intrebare/rugaminte - ma poate ajuta cineva cu un numar de tel pentru un furnizor din Bucuresti de e-cig dar si de consumabile (cartuse si e-liq) Ideea ar fi sa fie serios, corect si cu preturi decente , ca am gasit oferte pe net dar am senzatia ca exagereaza cu preturile ... cel putin in comparatie cu ce am citit in acest forum ... Eventual daca sunt mai multi dintre voi interesati de comenzi din afara ne putem uni fortele pt o comanda mai serioasa ... sunt chiar interesat
    Multzam fain !

  4. #204 SP
    Junior Member alexoiuy's Avatar
    Si eu as vrea sa-mi recomande cine o persoana serioasa care vinde e-liquid si rezerve pentru super cigarette. Pana acum am gasit numai "pacalici".
    Aseara am cautat rezerve la OMV si la MOL. Pretul este de 47 lei pentru 6 bucati. Din pacate nu stiu daca se potrivesc tigarii mele.

  5. #205 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Eu va recomand sa cititi cartea lui Allen Carr - In sfarsit nefumator (asta daca nu va permiteti sa treceti nici pe e-tigari).In doua luni de cand am auzit de ea si mi-a fost recomandata ,si am recomandat-o la apropiati,s-au lasat de fumat vreo 6 persoane.Allen Carr - In sfarsit, nefumator - Health & Medicine, How-To Guides & DIY, and Health-Nutrition@@AMEPARAM@@/docinfo/6355558?access_key=key-mhxitm1skiwupruigwi@@AMEPARAM@@6355558@@AMEPARAM@@ key-mhxitm1skiwupruigwi

  6. #206 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa rog pe noii veniti sa citeasca regulamentul Console Games, in special partea legata de reclame (mascate sau nu). Pentru cei care doresc sa impartaseasca informatii despre etigari, o pot face direct aici pe thread, fara linkuri la site-uri unde se vand la preturi penibile (a se citi "de 2-3 ori mai scumpe decat ar trebui"). Nu incurajam bisnita iar de reclame gratuite suntem satui. Multumim pentru intelegere.

    alexoiuy si Joyradu: au fost prezentate diverse surse in thread. Surse "serioase" si ieftine in Romania nu sunt. Din mai multe motive. In primul rand, toti cei care aduc ieftin vand instant totul dupa care asteapta iarasi 3-4 saptamani container din China. In al doilea rand, asa zisii importatori prefera sa nu se chinuie prea mult cu importurile si sa cumpere direct toate stocurile persoanelor respective. Normal ca le iau si le revand la preturi exorbitante. Pentru cei care nu vreti sa va riscati si nu puteti astepta sa vina din China, va recomand sa cautati pe site-uri din UK... sunt zeci/sute de astfel de site-uri, iar de obicei din momentul comenzii pana la livrare vorbim de maxim o saptamana. Apoi il aveti si pe Robertdinu (vedeti pe aria de Publicitate)... metode sunt, doar ca trebuie sa va puneti un pic mintea la contributie si sa ignorati "speculantii" de care vorbeam. (Un mic exemplu: eu tocmai am gasit modelul super la cineva la pretul de 420 RON, doar pentru motivul ca era neagra - acelasi kit l-am achizitionat pentru niste amici la 190 RON)

    P.S. Si cand va cumparati kituri, nu va zgarciti si luati si consumabile pe langa cartuse. Consumabile gen acumulatori si atomizatoare sau incarcatoare... e totusi marfa chinezeasca (si chiar daca n-ar fi, tot sunt consumbile). Bafta !

  7. #207 SP
    Junior Member Manuela's Avatar
    Si eu fumez modelul cu port-tigaret de cca 2 saptamani si sunt ffff incantata de rezultat. Mai fumez din cele clasice doar in timpul saptamanii , vreo 2-4 pe zi si nu pt ca nu as putea fara ele,, ci doar ca nu pot scoate instrumentul acesta mare cat un pix oriunde ..... Nu cred ca am gasit solutia cea mai buna nici ca pret dar ..... e un inceput in directia e-tig si,, macar atat (cred)....... Sper ca in timp sa se mai ieftineasca si ele si consumabilele si mai mult decat atat sa le gasim mai usor . Cred ca este o solutie si pt localurile de nefumatori...
    Eu nu am tusit deloc pana acum . Chiar ma simt mai nasol dupa acele cateva tigari asa-zise normale dar pana cand nu vom avea in jur si oameni mai deschisi la bibilica va trebui sa le mai folosesc, sa le mai am in geanta ....
    Acasa in schimb este un vis frumos, toti ceilalti ai mei , nefumatori , in sfarsit nu ma mai gonesc la bucatarie etc etc (stiti voi !)
    Curaj pt cei inca indecisi! Cititi acest forum cap-coada si va veti putea face o imagine proprie de la care sa porniti. Bafta!

  8. #208 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Manuela, etigarea nu e chiar "la inceput" (fiind pe piata de mai bine de 2 ani - detalii aici), insa de la exorbitantele preturi de 900-1000 USD (cu atat se aduceau pe la noi, desi au avut pretul de lansare de 300 USD daca-mi aduc bine aminte) la 150-200 RON kitul eu zic ca au scazut destul de ok. In plus, au fost si imbunatatite fata de modelele initiale (mai mult fum, senzatia de fumat mai aproape de realitate - ambele prin imbunatatirea atomizatorului) plus functii de self-cleaning si indicator in cazul erorilor (datorita mini procesorului samsung integrat)... etc.

    Anyway, cateva detalii "picante" despre situatia "legala" a tigarii electronice in lume:
    In Australia, the sale of electronic cigarettes containing nicotine is illegal.
    In Austria and Denmark, electronic cigarettes are considered medical devices, and nicotine cartridges medicinal products. Therefore electronic cigarettes need to be CE-marked, and nicotine cartridges registered as medicinal products, before either can be legally sold.
    In Canada, compliance of electronic cigarette use with public smoking bans is currently under review.
    In Finland, cartridges containing nicotine are illegal to sell, or to purchase with intent to sell, but are not illegal to purchase from overseas sources for personal use only.
    In The Netherlands, use of electronic cigarettes is allowed, but advertising is forbidden pending European Union legislation.
    In New Zealand, the Ministry of Health has ruled that cartridges containing nicotine fall under the requirements of the Medicines Act, and cannot be sold except as a registered medicine.
    In the United Kingdom, electronic cigarette use is currently unrestricted, with celebrity nightclub Chinawhite allowing use of the devices indoors, where traditional cigarette smoking is prohibited.
    In the United States, electronic cigarettes are currently unrestricted, but are also not approved as a smoking cessation product. Electronic cigarettes are currently not subject to restriction under the Nevada Clean Indoor Air Act.
    P.S. De la 1 Aprilie creste acciza la tigari (e oficial si nu doar o pacaleala). Cine isi mai permite sa dea banii pe tigari normale si pe doctori, ii dorim "succesuri" in continuare. Imi place sa cred ca noi ceilalti incercam o alternativa. Va spun sincer ca in ultima saptamana am fumat din sample packul de la JC, si chiar daca are 0 nicotina... si zero PG, mie unul mi-a satisfacut pofta de a fuma. So, asta a fost pentru mine. Nu stiu pentru voi cum este, dar sper sa va ajute. Bafta !

  9. #209 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    In Austria and Denmark, electronic cigarettes are considered medical devices, and nicotine cartridges medicinal products. Therefore electronic cigarettes need to be CE-marked, and nicotine cartridges registered as medicinal products, before either can be legally sold.
    Thanks for the tip. Sa nu flutur tigara pe oriunde in Austria

  10. #210 SP
    Junior Member Dj. Andu's Avatar
    Salut ,am mare nevoie de ajutorul vostru ,vreau sa imi achizitionez o astfel de tigara! va rog mult spune'ti ce model e bun si mai ales de unde as putea sa cumpar la un pret decent!sunt total indecis ! astept raspunsurile voastre!!!!

  11. #211 SP
    Junior Member Manuela's Avatar
    Pt tine recomand trabucul ! Eu am luat de aici **** .

    Suna-l pe d.nul Ovidiu chiar daca acolo zice ca momentan nu are ... Poti sa ii spui chiar ca eu te-am indrumat .... Bafta!! Si tine-ma la curent!

    Multumesc MonkY ! Dar la noi cat e de "legal" ?? Ai incercat sa "o" fumezi si in localuri sau locuri pt nefumatori ??? Cum a fost ?? Cred ca ne-ar ajuta pe toti si niste detalii de acest gen ,, de aici,, de pe pamant romanesc ...
    Multumesc inca o data !

  12. #212 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Manuela View Post
    Pt tine recomand trabucul ! Eu am luat de aici **** .
    Manuela, ce ziceam cu cateva posturi mai sus ? Ai warning... Eu te inteleg ca le faci reclama (fix celor care vand cu 400 RON un produs ce ar trebui sa fie la maxim jumatate din pret), dar iti recomand sa te opresti.

    Quote Originally Posted by Manuela View Post
    Dar la noi cat e de "legal" ?? Ai incercat sa "o" fumezi si in localuri sau locuri pt nefumatori ??? Cum a fost ??
    La noi este cat se poate de legal. Nu exista nici-o lege care interzice folosirea tigarilor electronice sau a lichidului respectiv. Cat despre fumat in locuri... hehe... eu am "fumat" pana si in spital. E greu sa-i faci pe unii sa intelegea procesul... dar cred ca incet incet, vor reusi sa-si dea seama ca pentru ceilalti este complet inofensiv.

    P.S. Pentru doritori, contactati-l pe Donely... stiu ca a comandat si el chestii super interesante si la preturi decente.

  13. #213 SP
    Junior Member papi's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Va spun sincer ca in ultima saptamana am fumat din sample packul de la JC, si chiar daca are 0 nicotina... si zero PG, mie unul mi-a satisfacut pofta de a fuma.
    Salut,

    ma intreb ce diferente de gust, throat hit, sanatate exista intre lichidurile PG si NPG. Tie cum ti se par? THX

  14. #214 SP
    Junior Member altcevazama's Avatar

    e smoking

    salut.am citit despre tigara electronica si mi-ar prinde bine....daca ar ramane si placerea de a fuma....problema e ca habar nu am de unde sa cumpar.am vazut prea multe variante si m-am cam zapacit.acum apelez la Monkyoti sa imi spui tu de unde ti-ai comandat tu?as vrea si sa aibe aroma de marlboro,fara cherry sau alte mieodenii...thanking you

  15. #215 SP
    Junior Member Manuela's Avatar
    Multumesc MonkY !! Dar ce le poti raspunde celor care spun ca fumatul este interzis oricum!! Ca nu este specificat nicaieri cum ,, si deci daca este interzis fumatul tu nu poti trage nici din ...... ////// ........ e interzis //// Ce daca ei nu simt fumul clasic,, stiu ca nu se poate fuma acolo si cu sta basta !!

    Cum a fost in spital?? Si in care spital ???

    E drept ca si eu am fumat in locuri asa-zis interzise dar asta ferindu-ma de ochii celorlalti ... (Pt ca in momentul in care esti vazut pari oricum pe 'invers' si luat la bani bani marunti astfel incat ,,,,,,,,,, daca nu reusesti sa ii convingi -- pt ca majoritatea habar nu au -- te lasi pur si simplu batut si speri ca chestia asta sa ia amploare astfel incat sa nu mai fi privit ca un extraterestru si nici macar sa nu mai fi nevoit sa dai atatea explicatii .....) ---Cel putin pt mine a devenit obositor sa tot explic --...

    In ceea ce priveste reclama,departe mine acest gand ! Doar ca provin din generatia aia mai cu rusa, mai cufranceza ... asa incat a face comanda pe un site in engleza e mult prea ciudat pt mine . Daca poti sa ma ajuti in particular cu niste date (nr tel...) atfel incat sa ma pot asigura si in viiitor cu acste produse si consumabile (mai ieftin si mai calitativ) urez vesnic sanatate).

    Deocamdata insa am gasit normal sa ii ajut pe ceilalti cu sursa mea .... asta a fost tot !! Multumesc pt intelegere -- daca chiar ai inteles --

    Toate cele bune !

    Manuela

    Donely !!! ????


    unde te pot contacta ???


    (ma sfatuieste MonkY astfel incat am deplina incredere ! ))

    MonkY !!!

    Cu toate astea nu inteleg cum ai avut curaj sa treci asa repede pe 0 nicotina .... |Si mai ales cum a reusit sa te satisfaca aceasta varianta !

    As fi prea ciudata daca as propune o intalnire pt fumatori de e-tig macar aici in Bucuresti ???

    Ar deranja pe cineva daca unii dintre noi am dori sa ne vedem, sa ne cunoastem ??? (Si daca la aceasta prima intalnire am reusi sa reunim si cativa distribuitori de aceste produse \..??))) \spun ceva ciudat? imi ce iertare ! )))

    (eu nu doresc sa devin distribuitor deoarece nu am mediul necesar de a-mi expune aceasta ,,,, dar acolo unde pot recomanda varianta e-tig o fac cu mare drag ! ))

    Poate spun o prostie pt "pt zilele astea " ... Asta sunt,inca !! Si cu toate astea..... incerc e-tig !! Cu succes o recomand si altora si de a aceea nu cred ca ar fi deplasat sa ne vedem si sa ne expunem atat punctul de vedere cat si experinetele de pana acum. As invita aici si toti distribuitoriii din Bucuresti !!

    Si as dori sa va cunosc si pe voi, toti cei care folositi e-tig de ceva vreme (inclus aici si distribuitori) !! Oare de ce nu ar fi posibil sa organizam asa o intalnire intr-o seara undeva ??? Macar aici in Bucuresti cei care vsuntem .... zic .........


    oare sunt de moda mai veche ...!!!????!!

  16. #216 SP
    Junior Member Dj. Andu's Avatar
    Sincer ,nu prea stiu ce sa fac ,am gasit in Romania eT la 170lei (varianta Super cu 10 cartuse)...insa nu prea am bani de aruncat ,mi-e "frica" ca am sa ies mai scump decat cu tigarile normale(kent Lung /zi=200lei/luna)...
    CE SA FAC?????CAT M-AR DUCE LUNAR AVAND IN VEREDE CA FUMEZ 1/zi????

  17. #217 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    man, exact 200ron/luna aveam si eu costuri la tigarile normale ... am aprox. 4 luni de eT si vreau sa spun ca folosesc (cit o mai fi) e-lichid, o sticluta de 15ml pentru aprox. 45zile eu zic ca merita cu virf si indesat

  18. #218 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    o intrebare Q : cate refiluri faci pe zi si cate picaturi pui in cartus ?

  19. #219 SP
    Junior Member Dj. Andu's Avatar
    mc de raspuns @Q...astept si alte pareri!

  20. #220 SP
    Junior Member papi's Avatar
    Eu folosesc o sticluta de 10ml/7zile cu supermini iar cu kissbox classic ceva mai mult 10ml/4 zile (nu fumez din ambele in acelasi timp).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 224 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 111 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts