da pai schimbati voi gramajele si vedeti ce obtineti mai greu e cu snusul ca se gaseste doar in suedia se importa destul de greu in ro
---------- Post added 30-01-2010 at 02:48 PM ----------
tabac mestecabil suedez is the best
---------- Post added 30-01-2010 at 08:26 PM ----------
o noua marca de e liquid care e foarte apreciata in state

. Inainte sa aflu ca lichidul poate intra in baterie, si pentru ca aveam probleme cu atomizorul, am suflat cu toata puterea spre baterie. Dupa ce m-am oprit, bateria s-a aprins vreo 5 secunde, adica s-a inversat, in loc sa actioneze cand trageam din ea, actiona cand era "idle" sa zic asa. A doua chestie am scos cartusul, am pus un servetel pe sita metalica, si am inceput sa trag, un gust oribil de ars, iar atomizorul n-avea nimic. Era rezistenta a dracu
. Daca faceam abstractie de bateria care tinea 15 minute, cartusul de 2 mm in care incapeau maxim 4 picaturi, timpul de incarcare de 4 ore, si atomizorul care era pe duca dupa nici 100 fumuri cat am tras in perioada care am avut-o, era tigara perfecta.. Acum am trecut iar pe analoage
, dar astept sa vina marfa magazinului de unde vreau sa cumpar J 902 B (eT penstyle, 1 acc rezerva + PCC)
.
o varianta mai scumpa e cu vata de la filtrele de apa a pestilor sfatul meu e sa cautati vata cu densitatea poroasa cea mai densa pentru a retine lichidul in cartus fara scurgere

adevar graiesti 

Bookmarks