Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 205 of 224 FirstFirst ... 105 155 195 203 204 205 206 207 215 ... LastLast
Results 4,081 to 4,100 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #4081 SP
    Junior Member CRI_S's Avatar
    Buna seara,
    Am nevoie de un sfat.
    Am o tigara electronica janty dura-c. Din diverse motive am renuntat la ea si am reluat fumatul clasic.
    Acum am "scos-o de la naftalina" si vreau sa renunt la tigarile normale.
    Site-ul celor de la janty romania este inchis, eu doar de la ei am cumparat-ce site imi recomandati ptr lichide?
    Eu fumez 1 pachet de Kent lung pe zi-am gasit in mai multe locuri lichid cu aroma de Kent dar nu stiu pe care sa-l aleg.
    Intr-un an de cand am renuntat la tigara electronica, vad ca au aparut multe noutati, cum ar fi ego.
    Joye ego de unde imi recomandati sa comand? As vrea sa fie originala.
    Va multumesc anticipat.

2. #4082 SP
    Member pepino967's Avatar
    Quote Originally Posted by CRI_S View Post
    Buna seara,
    Am nevoie de un sfat.
    Am o tigara electronica janty dura-c. Din diverse motive am renuntat la ea si am reluat fumatul clasic.
    Acum am "scos-o de la naftalina" si vreau sa renunt la tigarile normale.
    Site-ul celor de la janty romania este inchis, eu doar de la ei am cumparat-ce site imi recomandati ptr lichide?
    Eu fumez 1 pachet de Kent lung pe zi-am gasit in mai multe locuri lichid cu aroma de Kent dar nu stiu pe care sa-l aleg.
    Intr-un an de cand am renuntat la tigara electronica, vad ca au aparut multe noutati, cum ar fi ego.
    Joye ego de unde imi recomandati sa comand? As vrea sa fie originala.
    Va multumesc anticipat.
    Vapers.ro - componente originale Dekang si Joyetech - Vapers . Stiu ca au si reduceri la anumite pachete de ego. Dap. M-am uitat chiar acum. Au niste reduceri de preturi la kit-urile cu 2 tigari. Lichid de la DEKANG (au multe arome), tot de aici poti sa iei. Este bine sa le comanzi pe toate o data de la ei (mai ales ca sunt produse originale), astfel vei plati doar o singura data taxele de transport pentru ele.

3. #4083 SP
    Multumesc frumos pepino967. pep

4. #4084 SP
    Iata cum arata un cleary cu lichidul consumat la blana, dupa modare.
    Attached Images Attached Images cleary.jpg

5. #4085 SP
    Dar de modelul asta de cartus tank pentru 510, ce ziceti?
    Attached Images Attached Images 510-tank-cartridges-blue.jpg 510-tank-cartridges-white.jpg

6. #4086 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by pepino967 View Post
    Dar de modelul asta de cartus tank pentru 510, ce ziceti?
    Par a fi rotunde. Care-i poanta !?

7. #4087 SP
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Nicio poanta. E doar un alt model. Modul de incarcare si de functionare e ca si la cele aplatizate. Ideea e ca probabil sunt facute rotunde, pentru ca unii le prefera asa. De exemplu nevasta-mea. Nu-i plac cele aplatizate.

8. #4088 SP
    Junior Member kkmk's Avatar
    M-ar putea ajuta cineva cu un adaptor de la baterie model 801 la atomizor 510? bateriile sunt perfecte si nu ma indur sa nu le folosesc.l-as cumpara bucuroasa de pe vapers' dar ma costa de trei ori mai mult taxele decat produsul in sine. platesc ramburs prin posta romana si produsul si taxele postale. Multumesc

9. #4089 SP
    Am facut niste sapaturi pe youtube si am vazut ca astea rotunde se pot icarca direct cu flaconul de lichid, fara sa mai folosesti seringa. Au in partea de jos un dop, la fel cum au cele de ego-t.

---------- Post added 10-04-2011 at 08:24 AM ----------

Si nu au buretel. sunt pe sistemul ego-t. Probabil ca filamentul atty-ului intra pe gaurica capacelului direct in cartus, umezindu-se in permanenta cu lichid.

10. #4090 SP
    Junior Member mast's Avatar
    Quote Originally Posted by azx View Post
    Bun, deci eu mi-am luat teapa vad... de 2 ori chiar.

Odata aici : Tigari electronice, Tigara electronica, Trabucuri electronice, Consumabile tigari electronice, Pipa electronica, unde am luat un DSE 905 - a mers fix 7 zile dupa care au cazut ambele baterii. Am sunat sa mai cumpar 2 -3. Mi-au spus ca nu au la vanzare separat, doar "pe garantie" si ca o sa ma sune "baiatul de la garantii". Nu m-a sunt nimeni in 5 zile ... am si aruncat gunoiul ala.
    A doua oara aici: Tigara Electronica Tigara Electronica Joye eGo, E-Cig. aka booster.ro. De aici am luat un kit egoXL, Bateria tine fix 3 ore..... Daca astea sunt de 1100, eu nu mai zic nimic.

Deci siteurile astea sunt TEPE care vand produse contrafacute ! M-as fi bucurat sa gasesc ceva pe google de ele inainte sa iau ceva de la ei. Pt ca am cautat....... Culmea e ca am si intrebat inainte sa iau respectivele porcarii: "sunt originale ?". DA, sigur ca sunt au zis - direct de la producator !....... Cel putin cel de la booster.ro m-a mintit in fata, ceilalti la telefon....

@admin - daca e nevoie sa dovedesc ce am scris aici doar ca sa lasi postul (gen sa nu fie antireclama sau mai stiu eu ce prostie) am facturile si ti le pot da in PM sau in mail. Oricum, parerea mea e ca ar trebui sa posteze toti cei care si-au luat teapa ca sa nu li se mai intample si altora.
    Bateriile de la eGo piratate se slabesc in partea de jos din cauza socurilor si se dezlipeste firul de la "masa". Cand mai pateste careva asa ceva recomand desfacerea capacelului de jos al bateriei si lipirea unui fir intre minusul bateriei si capacelul scos, eu asa am rezolvat-o.

---------- Post added 11-04-2011 at 06:53 AM ----------

Am avut si eu problema asta cu un clearomizer si am rezolvat-o, uitandu-ma pe youtube. Am gasit acolo un filmulet in care arata o mica modare. Am facut-o si eu si nu am mai avut probleme cu gustul de ars-incins sau lipsa gustului. Uite aici: YouTube - How to mod a Clearomizer .
    Daca privesti atent, doua chestiuni sunt importante: ridicarea firelor putin mai sus fata de nivelul filamentului si garnitura intoarsa cu crestaturile alea de pe margine, in sus. Am facut exact aceleasi operatiuni si vreau sa spun ca n-am mai avut probleme cu trecerea lichidului in exteriorul garniturii, iar gustul si TH sunt impecabile.
    Mai ar fi o metoda efectuata de mine. Garnitura are un mic "umar" spre rezistenta, acela trebuie indepartat prin taiere cu o forfecuta deoarece atinge de rezistenta si da acel gust de ars, dupa care se poate monta la fel pe cleary.

Bafta tuturor.

11. #4091 SP
    Am facut niste sapaturi pe youtube si am vazut ca astea rotunde se pot icarca direct cu flaconul de lichid, fara sa mai folosesti seringa. Au in partea de jos un dop, la fel cum au cele de ego-t.
    Si nu au buretel. sunt pe sistemul ego-t. Probabil ca filamentul atty-ului intra pe gaurica capacelului direct in cartus, umezindu-se in permanenta cu lichid.
    Aici insa, vad un model de cartus tank pt 510/ego care are in capatul de jos un buretel cu un fitil care intra in cartus: Tank Cartridge for 510/eGo (5pcs) [510eGoCAT5] - $2.50 : DSE Electronic Cigarette, The biggest manufacturing-based online store for electronic cigarette

12. #4092 SP

13. #4093 SP
    Junior Member etigaraeu's Avatar
    Un nou magazin de tigari electronice, in Cluj-Napoca, cu livrari in toata tara- aici.
    Deocamdata doar DSE901 Sailebao, in maxim o luna Dse905, Ego Clasic si Ego-tank.

14. #4094 SP
    Junior Member pepsyk's Avatar
    Buna fratzilor, interesante anuntzurile si comentariile pe seama acestor e-tigari,eu am achizitzionat acum doua luni un chit joye-ego cu baterie 1100mah pe galben sau aurite vreau sa va zic dupa cum am citit aici ,(ca nu sunt originale).... ca merg de minune si atomizorul merge fara probleme de doua luni nu l-am curatzit niciodata si pufai de vad stele sper ca mai tzine si nu bubuie bateria bafta la puff-uri

15. #4095 SP
    Vezi ca alea nu-s de la Joye(tech) ci probabil de la un alt provider.
    Cel putin pe Vapers n-am vazut baterii mai mari de 1000mAh (reali)...

16. #4096 SP
    De ieri am intrat in posesia tigarii ego-t.
    Am pufait cateva ora dupa care am simtit un gust intepator.
    Acelasi lucru l-am patit si la tigara mea cea veche dura-c.
    A mai patit cineva asa ceva?
    Exista vreun remediu?
    E atomizorul de vina? Are un miros intepator.

17. #4097 SP
    Ai ajuns la filtru.

Vezi sa ramina filamentul umed, poate depinde si de felul cum tii tigarea, in sus sau in jos...

18. #4098 SP
    De ieri am intrat in posesia tigarii ego-t.
    Acelasi lucru l-am patit si la tigara mea cea veche dura-c.
    A mai patit cineva asa ceva?
    Exista vreun remediu?
    E atomizorul de vina? Are un miros intepator.
    Probabil ca d-aia te-ai lasat si de "dura-c". Atunci cand iti vine gust iute intepator pe gat, nu e de vina tigara si nici atomizorul. Pur si simplu, ori s-a terminat lichidul din cartus, ori s-a uscat filamentul atomizorului. Verifici mai intai cartusul. Vezi daca iti ia aprox. acelasi numar de picaturi ca la incarcarea anterioara. Daca nu, lasa-l cu cate iti primeste si pune si direct in atomizor 2 picaturi. Ca regula generala: la fiecare reincarcare de cartus sau schimbare de cartus, pune si in atomizor 2 picaturi.
    Un alt sfat util: e bine sa-ti incarci mai multe cartuse inainte de a pleca de acasa; atunci cand le incarci, scoate buretelul (vatelina) din cartus, pune picaturile in el (nu pana in buza cartusului) si dup-aceea baga la loc buretelul (vatelina) usurel ca sa isi lichid in el (in felul acesta iese si aerul bine din el) si mai pui o picatura peste buretel in final; in fiecare seara, mai fa si urmatoarea operatiune- iei fiecare cartus in parte si sufli in el pe sus intr-un servetel (o sa observi cum va iesi un lichid din el pe partile laterale-canalele de aer) si le stergi, bineinteles. O data la 2-3 zile sufla bine atomizorul intr-un servetel, sa iasa resturile de lichid si apoi amorseaza-l cu vreo 4 picaturi noi de lichid inainte de a-i pune cartusul.
    Par ca ar fi o gramada de chestii de facut, dar nu-i chiar asa. Cand te vei obisnui, va fi o simpla rutina sa faci aceste operatiuni.
    Spor la aburit !

19. #4099 SP
    Apropo, la clearomizoarele nemodate e bine sa tii tigara oblic in sus (deci "clearo" in jos) ca intra greu lichidul spre filament.
    La cele modate intorci o data scurt tigara cu capul in jos apoi fumezi orizontal altfel intra prea mult lichid in zona de fierbere.
    Cel mai recomandabil este o husa pentru git, sa stea ET-ul modat intotdeauna vertical. Bah sint bestiale !!!
    Azi am tras de unul nemodat si-am rupt un fir interior apoi l-am sudat la loc.
    Pentru scoaterea "coroanei" din plastic e mai bine de impins cu ceva prin tubul transparent.

20. #4100 SP
    Probabil ca d-aia te-ai lasat si de "dura-c". Atunci cand iti vine gust iute intepator pe gat, nu e de vina tigara si nici atomizorul. Pur si simplu, ori s-a terminat lichidul din cartus, ori s-a uscat filamentul atomizorului. Verifici mai intai cartusul. Vezi daca iti ia aprox. acelasi numar de picaturi ca la incarcarea anterioara. Daca nu, lasa-l cu cate iti primeste si pune si direct in atomizor 2 picaturi. Ca regula generala: la fiecare reincarcare de cartus sau schimbare de cartus, pune si in atomizor 2 picaturi.
    Un alt sfat util: e bine sa-ti incarci mai multe cartuse inainte de a pleca de acasa; atunci cand le incarci, scoate buretelul (vatelina) din cartus, pune picaturile in el (nu pana in buza cartusului) si dup-aceea baga la loc buretelul (vatelina) usurel ca sa isi lichid in el (in felul acesta iese si aerul bine din el) si mai pui o picatura peste buretel in final; in fiecare seara, mai fa si urmatoarea operatiune- iei fiecare cartus in parte si sufli in el pe sus intr-un servetel (o sa observi cum va iesi un lichid din el pe partile laterale-canalele de aer) si le stergi, bineinteles. O data la 2-3 zile sufla bine atomizorul intr-un servetel, sa iasa resturile de lichid si apoi amorseaza-l cu vreo 4 picaturi noi de lichid inainte de a-i pune cartusul.
    Par ca ar fi o gramada de chestii de facut, dar nu-i chiar asa. Cand te vei obisnui, va fi o simpla rutina sa faci aceste operatiuni.
    Spor la aburit !
    Cartusul meu nu are nimic inauntru, am luat Kit Joye eGo-T negru si are 5 cartuse goale incluse in set.
    Cartusul are un capacel, l-am scos si am umplut cu lichid. Cartusul este plin, am picurat si pe atomizor dar din pacate este acelasi gust neplacut.
    poate nu umplu eu cartusul cum trebuie, nu stiu ce fel de cartuse sunt astea, la tigara veche aveam cartuse cu vatelina in interior.
    Poate lichidul e de vina? Am luat
    Dekang - PG - xhigh.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 205 of 224 FirstFirst ... 105 155 195 203 204 205 206 207 215 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks