Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 216 of 224 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 ... LastLast
Results 4,301 to 4,320 of 4463

Thread: Tigara electronica

  1. #4301 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    dupa un timp ..cam 2-3 zile atomizatoarele mele [510-t si ego-t] au prins un gust tampit [am schimbat cartusele..in prima faza am zis poate de la ele]...ca de siguranta arsa..metalic. In tot timpul asta le-am curatat zilnic...suflat pe un capat in servetzel..etc
    ce imi recomandati?
    Imi vine sa incerc carto 510...dar daca ma lovesc de aceeasi problema?

  2. #4302 SP
    Member pepino967's Avatar
    Daca iti da gustul acela de ars, pune 3 picaturi in atomizor inainte de a incepe aburirea. Daca tot asa ramane gustul, baga-le sub jet de apa calda, le sufli bine de tot pana nu mai iese apa din ele si apoi le faci un dry-burn. Adica le faci reprize scurte (vreo 5) timp de 4-5 secunde, de aprindere fara cartus pe ele. Dupa fiecare repriza de dry-burn, sufli in ele din ambele parti. Dupa ce ai terminat cu dry-burn, le bagi din nou sub jet de apa calda, le sufli din nou ca sa iasa apa din ele, apoi le lasi la uscat 24 de ore (daca nu ai rabdare atat, iei un feon si le tii in jetul de aer cald al feonului ca sa se evapore apa toata, ce mai ramane prin ele dupa suflare). Dupa asta, din nou se face operatiunea cu 3 picaturi direct in atomizor, apoi pui cartusul si incepi abureala.
    Daca si dupa o astfel de curatare persista gustul de ars, arunca-le la gunoi si ia-ti altele. Dar eu sper sa rezolvi prin metoda de mai sus.

    ---------- Post added 28-08-2011 at 12:28 PM ----------

    Quote Originally Posted by sunson View Post
    Cu stima,

    am si eu o intrebare. Poate s-a mai pus dar nu am luat toate paginile la citit. Daca intorci garnitura si in acelasi timp mai lasi si un mic spatiu deasupra suportului rezistentei nu mai intra mustiucul, asa cum prezinta in filmulet. Garnitura ajunge la nivel cu capayul tevii rezervor. Cum ai rezolvat aceasta problema ? Practic trebuie un tub mai lung sau trebuie scurtata tija dintre vonectorul bateriei si suportul rezistentei.

    Multumesc anticipar
    Nu stiu ce mustiuc ai tu, dar eu nu aveam problema asta. Ca sfat, sariti peste etapa cu clearomizer si luati-va cartomizoare dual-coil. E muuult peste toate atomizoarele si clearomizoare, va scapa de problema discontinuitatilor de vapare, de scurgeri, iar TH si aroma-din plin. Functioneza cel putin 2 saptamani la parametrii optimi. Credeti-ma, am testat cam toate modelele de atomizoare , clearomizere, giantomizere, cartomizoare etc. Dual-coil e fantastic. Intradevar, iti da satifactia similara fumatului. Dar atentie, acestea NU SUNT compatibile cu bateriile 510 de 180 mAh.

  3. #4303 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    mersi
    Le-am pus acum la uscat..le las 24h ..
    apropo de asta cu apa calda..gasisem unul pe youtube care le curata cu coca cola ...data viitoare o sa incerc si metoda asta [dar cola zero..ca sa nu aiba zahar sa se mai depuna]
    in legatura cu carto dualcoil la astea te referi? [care e faza cu dualcoil totusi?]
    5pc HC Dual Coil Cartomizers XL for 510/eGo (1.5
    sau astea
    http://www.healthcabin.net/index.php...oducts_id=7777
    daca da...care de 1.5 ohmi sau 2? o sa fac o comanda in curand de pe healthcain si o sa vreau sa incerc si niste cartomizatoare [ma gandeam la cele 510..dar m-ai facut curios cu astea dualcoil]
    din cate am itneles la ele nu mai ai treaba sa le cureti etc...sau am auzit eu gresit?
    aaa..si se potrivesc cu bateriile ego-t cu passthrough?
    am avut o surpriza sa vad la un prieten ca nu i-a mers cu baterie de ego un ato ego-t

  4. #4304 SP
    Member pepino967's Avatar
    Daca bateriile nu sunt contrafacute (facaturi pe romaneste), nu are cum sa nu functioneze pe ele. Dual-coil, alea sunt. Sunt cartomizoare puternice, avind 2 rezistente inauntru. Nu conteaza de unde le iei. Important este sa iesi cat mai ieftin. Cauta si cumpara de unde au free shipping, daca le comanzi din strainatate. Ca altfel, s-ar putea sa iesi prea scump din cauza costurilor de transport. Eu imi procur de aici: Accessories - Atomizers/Cartomizers - Dual Coil Cartomizers - mistEliquid -- Leading International Supplier of E-Liquid .
    M-a costat 42 lei/set (5 buc.), free shipping indiferent de cantitate. Marfa ajunge in 5-7 zile. Ultima oara mi-a ajuns in 4 zile. N-ai treaba cu vama, ridici coletul direct de la posta ta de cartier. Iti vine aviz postal acasa. Sau iti iei de aici: Atomizoare/cartomizoare - JohnSmoke . Baiatu' e d-aci din "romanica", ii dai adresa si ti le trimite sau prin posta, sau prin curier rapid. Depinde cate seturi comanzi, ca sa se amortizeze transportul. Ele sunt de 1,5 ohmi sau de 1,2 ohmi. Nu e diferenta mare intre ele. Deci poti sa iei linistit, de care gasesti dintre cele 2 variante. Iar in ce priveste varianta de spalare cu Cola, nu te-as sfatui. Dar tu faci cum crezi. Varianta descrisa de mine mai sus e cea mai simpla si mai "sanatoasa" pentru atomizor. Carto dual-coil nu se spala, se sufla bine din cand in cand ca sa iasa depunerile din el (un lichid imbacsit, maroniu inchis spre negru). Pentru o functionare optima si cat mai mult timp, nu-l lasi sa se goleasca de tot. La prima impresie ca si-ar schimba gustul (atunci cand el are putin lichid), il sufli bine pe cel ramas si apoi ii faci o noua incarcare. Daca vrei sa treci pe dual-coil, parerea mea este ca nu tre' sa mai investesti si in alte cartomizoare. Crede-ma, de cand o aburesc cu dual-coil, daca mai incerc sa mai trec si pe alt carto sau atomizor, parca trag dor aer gol. In concluzie, odata ce treci pe dual-coil, o sa fie greu sa mai revii la altceva. Poate doar dupa o pauza de 2-3 zile pentru dezvatarea organismului de vapat cu dual-coil. Spor la abureala.

  5. #4305 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    mi-am dat comanda tot de pe HealthCabin in cele din urma...mai bine mai astept....m-au ajuns toate 120 de ron [transport inclus]:

    - 5pc HC Dual Coil Cartomizers XL for 510/eGo (1.5Ω&2Ω) with LOG Resistance - 1.5�0.2Ω
    - 30ml DEKANG E-juice/E-Liquid, Flavor - TAB/DK-TAB, Strength - 18mg
    - 20ml DEKANG E-juice/E-Liquid with 30 Flavors(VG), Flavor - Blueberry, Strength - 8mg
    - 30ml [VG] 11mg HC E-juice/E-liquid(Flavoring Essence Doubled), Flavor - Dunhill/Deluxe tobacco
    - 10ml [VG] 11mg HC E-juice/E-liquid(Flavoring Essence Doubled), Flavor - Cherry
    - 10ml [VG] 6mg HC E-juice/E-liquid(Flavoring Essence Doubled), Flavor - Vanilla

    ps: era vreo diferenta notabila intre cele de 1.5 sau cele de 2 ohmi la carto?

    ca arome mai vreau sa incerc de la ToscanaMall si LiquidDream [in special ptr After Eight]

  6. #4306 SP
    Member pepino967's Avatar
    Dar nici nu stiu daca sunt de 2 ohmi dual-coil. Eu le stiu de 1,5 si 1,25. Sincer, de 2 ohmi nu am incercat pana acum. Dar e posibil sa aiba un timp ceva mai lung de evaporare a lichidului. De fapt, cu cat e mai mare rezistenta, asta inseamna ca e ceva mai groasa si atunci se incalzeste si ceva mai greu.
    Si se spune Low Resistence, prescurtat-LR. Log sau Logo se refera la acea mica emblema cu casuta, imprimata langa conectorul cartomizorului dual-coil. In ce priveste lichidele de la Dekang, cel mai bine m-am inteles cu USA-mix MRLB, Tabacco si chiar si Dunhill. Daca vrei taria si aroma sa fie mai pregnante, ia-ti lichid pe baza de PG. Astea PG mai au un avantaj. Sunt mai putin vascoase si nu imbacsesc asa de rau atomizoarele si cartomizoarele. Eu am tinut un dual-coil o luna si cateva zile, tocmai pentru ca am folosit lichid PG.

  7. #4307 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    in caz ca e cineva interesat de o tigara ego-t NOUA cu baterie passthrough usb si vreo 3 cartuse sigilate:
    http://www.consolegames.ro/forum/f45...gh/#post689368

  8. #4308 SP
    Junior Member cristi_C's Avatar
    sal
    exista si vreun filmulet cu instructiune de curatare a cartomizatorului JOYE EGO?


  9. #4309 SP
    Junior Member M4V3RiCk's Avatar
    Pentru cei interesati, am e-lichid de la 10 RON, original Dekang.
    Are inscriptionat YNDK pe capac.

    Mai multe detalii aici:

    http://www.consolegames.ro/forum/f45...ti/#post696111

  10. #4310 SP
    Member vapornosferatu's Avatar
    am cumparat si eu baterii 510 T acum sunt in dilema nu stiu ce sa cumpar un atomizor 510 tank sau clearomizer 510 din experienta voastra ce puteti sa-mi recomandati si eventual un magazin online de unde pot sa le cumpar multumesc mult apropo folosesc lichide VGprietenii stiu de ce mai nou au aparut ce3 clearomizer o fii bune de ceva uite si o poza aici
    Attached Images Attached Images clearomizer-ce3-.jpg

  11. #4311 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Va urez un weekend placut !!!

    Smoke Kills - YouTube!

  12. #4312 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Doua modele de eGo 639 de la KSD testate de mine. Ambele cu voltaj variabil. Unul e usb-passthrough altul are un display cu leduri.

    This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.

    ---------- Post added 27-09-2011 at 09:11 PM ----------

    Da, stiu, este o problema cu sunetul. Mi-a inregistrat primul minut bine apoi a luat-o razna cu sincronizarea audio...
    Daca va plictiseste puteti activa butonul roshu din pagina oficiala yahoo - "CC" translate captions.
    O mica adaugare, usb-passthroughul are 90 de milimetri si cealalta 91-92. NU SINT SIGUR CE VOLTAJ AU.
    Pot fi si mai mari de 650 miliamperi cum am precizat, chinezu' nu mi-a dat datele tehnice.
    Faza e ca dupa folosirea pe aceste dispozitive - cartomizoarele si atomizoarele puse (inapoi) pe o baterie ego de 650 miliamperi sint "infundate" si-si revin mai greu.

    ---------- Post added 28-09-2011 at 12:05 AM ----------

    Din pagina youtube, sorry !

  13. #4313 SP
    Junior Member camir's Avatar
    Buna,
    sunt noua pe forum si noua in achizitia unei tigari electronice ( nu am primit cutia dar pe ea scrie TECC Tornado-T), mai precis primita cadou.Sper ca este OK.As vrea sa-mi achizitionez e-lichid, am vazut pe vapers.ro, dar nu ma pot hotara.Eu fumez Kent lung si nu stiu ce as putea achiziona ca sa semene cat de cat. Apelez la experienta voastra sa-mi dati un sfat in acest sens.
    Multumesc

  14. #4314 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Eu Kent 8 (destul de aprope de Kent L) insa eT-ul este alta poveste ... prefer arome diferite, exotice as putea spune comparativ cu analoaga. Sincer, daca ar fi sa folosesc o singura aroma cred ca as renunta la eT. Exemplu, pe moment blueberry, menthol si vanilla ... la fiecare reumplere a tank-ului pun altceva, o singura aroma ori combinatii intre cele trei, etc ... tine de fantezie

    Ar mai fi o chestie ... la eLichid, observatie personala - cantitatea maxima de abur si TH rezonabil le-am obtinut cu Dekang VG.

  15. #4315 SP
    Junior Member camir's Avatar
    Imi dati va rog o sugestie ?

  16. #4316 SP
    Member vapornosferatu's Avatar


    kant say

  17. #4317 SP
    Junior Member camir's Avatar
    Multumesc

  18. #4318 SP
    Junior Member mark78's Avatar
    Quote Originally Posted by camir View Post
    Imi dati va rog o sugestie ?
    Nu o sa-ti poata spune nimeni ce aroma iti este pe plac. Cel mai bine incerci aromele pe baza de tutun: DK-TAB/USA MIX/ etc.

  19. #4319 SP
    Member vapornosferatu's Avatar
    AM cumparat noul ego t cu un cartomizor xl dual coil vreau sa spun ca aburii sunt superbi si aroma foarte buna am scapat de probleme spor la vapat

  20. #4320 SP
    Member vapornosferatu's Avatar
    caut un con de protectie ego daca exista cineva de pe forum si are in plus unul il accept eu cu placere platesc transportul prin posta
    Attached Images Attached Images ego_cone-120x120.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 216 of 224 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts