Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 224 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1401 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Daca tot esti in teste cu cartusele iti propun "straw mod".
    Asa se numeste procedura pe afara si e foarte laudata.
    Despre ce e vorba: introducerea unui tubulet mic pe marginea cartusului pe aproape toata lungimea, tubulet ce conduce aerul spre fundul cartusului la golire si lichidul spre varf/atomizor.

Ideea de baza. In timpul folosirii, aerul intra prin pai si lichidul ajunge spre atomizor mai usor.

Si realizarea:

Precizez ca nu am incercat metoda deoarece nu folosesc cartuse.
    Ideea si demonstratia sunt facute de respectivele persoane, nu garantez personal nimic, nici macar ca nu explodeaza cartusul!

2. #1402 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    Yoshy262 - nu pot decat sa te invit sa incerci bateriile Sailebao comercializate de mine. Si ca sa fie totul bine - iti voi da si un discount suplimentar. Nu de alta dar sunt foarte curios ce vei spune despre ele in 2-3 luni Daca te decizi trimite-mi un mail.

Timi

3. #1403 SP
    Member yoshy262's Avatar
    MadDoc - nu pot folosi la 801 straw mod pt. ca am atomizoare de inaltimi diferite
    Unul are varful mai mare..unul are varful mai mic in interior.

Am adaptat un ac de seringa la o sticla de e-liquid si fac reincarcarea de jos in sus fara sa folosesc o seringa de marime normala.

romancoins - momentan sunt pregatit de concediu.
    Dupa 1 sept. te voi cauta pt. o oferta.

Problema e ca eu folosesc 801, sotia foloseste 901.

Mai bine iti voi da un Pm sa-mi zici ce ai pe stoc si pt. ce model.

4. #1404 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    Deja se vede o explozie de reduceri pe toate site-urile de tigari electronice
    Poate ca in viitorul apropiat o sa avem cartuse gratuite la achizitionarea de e-liquid

By the way eu ink folosesc hartia de la pliculetele de ceai si imi merge de minune. Jumate de pliculet, atat cat folosesc pt. un cartus imi suporta vreo 8-10 refilluri.
    Am observat ca ruloul care i-l fac, nu trebuie sa fie strans, dar nici dezmatzat si trebuie sa acopere bine lacasul cartusului sa nu ramana partea de pe margine descoperita.

As testa metoda cu paiul pus pe lateral, oare de la ce as putea sa imprumut un pai ca ala din clip

Happy Vaping!

5. #1405 SP
    Junior Member stavros77's Avatar
    Quote Originally Posted by traznet1984 View Post
    Deja se vede o explozie de reduceri pe toate site-urile de tigari electronice
    Poate ca in viitorul apropiat o sa avem cartuse gratuite la achizitionarea de e-liquid

By the way eu ink folosesc hartia de la pliculetele de ceai si imi merge de minune. Jumate de pliculet, atat cat folosesc pt. un cartus imi suporta vreo 8-10 refilluri.
    Am observat ca ruloul care i-l fac, nu trebuie sa fie strans, dar nici dezmatzat si trebuie sa acopere bine lacasul cartusului sa nu ramana partea de pe margine descoperita.

As testa metoda cu paiul pus pe lateral, oare de la ce as putea sa imprumut un pai ca ala din clip

Happy Vaping!
    Merge bine si de la mina unui pix, am pus eu si e OK

6. #1406 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    La farmacie se dau deja cartuse gratis. Si multe... Vezi cigatroanele

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

Bre da' toata lumea vinde doar elichid cu aroma de trabuce !? Parca ar fi ziua lu' Fidel, asa miroase peste tot...

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

Mi-am facut si eu doua cartuse de joye din patru plicuri ieri. Supertare cu plicurile doar ca azi le-am scos. Lichidul curge bine spre fundul cartusului dar si spre baterie. Din cauza densitatii filtrajului se produce curent prea mare si deja cred ca am racit, ma zgarie pe beregata. Poate de la piersici. Am amestecat ieri 10ml de piersici cu Marlboro si glicerina de s-au facut 30ml pina sus la baza sticlutei. Mai am azi doua treimi din sticla Le cam trag, nu gluma... Recunosc. Dar si combinatia... Am aruncat si din vechile vate, iar era ceva intarit acolo. De la filtrele de acvariu era teapan atomizorul de care am scris mai devreme. Nu trebuia sa pun partea presata ci doar cea moale. Mi-au scapat fara sa vreau si bucati din cea tare. Cu vata noua selebeul stantzat e mai ceva ca nou. Idem cel "no name". Faza cu caramelizarea o puteti uita, totul era din vata... Pina si pe pastrou scoate dse-ul (cel vechi) niste aburi... - credeam ca-i de la tensiune. Zilnic descoper cite ceva... Poate si de la lichide...!?

7. #1407 SP
    Pai e clar dc ai amestecat lichidul cu glicerina, atunci faci "nori" adevarati. Asa am facut si eu cu niste lichide mai vechi"a la okazii" si mi-a iesit un gust cv mai placut si cu vapori densi adevarati.
    Amestecul sigur are gust bun, dar cred ca i-ai scazut prea mult concentratia de nicotina si de aceea ai reusit sa consumi cantitate serioasa.
    Eu sunt curios ce vapori o sa scoata bateria de 280 mAh de la TITAN sper sa fie introdusa cat mai repede si la noi, ca la englezi sta in rafturi de 2 saptamani

Happy vaping!

8. #1408 SP
    Member yoshy262's Avatar
    vladtheodor - nu pune glicerina multa... ca de aia scoate aburi.

la 9 ml de e-liquid adauga doar 1 ml de glicerina si va scoate abur destul.

asta am observat si eu.. cu cat concentratia de nicotina e mai joasa..cu atit mai des pufai din tigara.
    in schimb daca stau pe 20-24.. pufai 5-6 fumuri si juma de ora sunt potolit .. deh.. tocmai mi-am luat doza

9. #1409 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Eu sunt curios ce vapori o sa scoata bateria de 280 mAh de la TITAN
    Vapori la fel, doar tine mai mult ca timp, estimez ~30% in plus fata de cele automate si ~50% fata de cele manuale.

10. #1410 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Am sa incerc dupa concediu sa adaptez o baterie de 801 la atomizor de 901 si voi intra in teste .

Teoretic va rezulta un kit un pic mai lung decit 901..dar va tine bateria mai mult.

O sa vad in practica cum e.

11. #1411 SP
    [QUOTE=yoshy262;153184]
    in schimb daca stau pe 20-24.. pufai 5-6 fumuri si juma de ora sunt potolit

Same here...doar cu un lichid de concentratie mare pot sa stau mai linistit fara sa iau e-cig'ul la vaporizat
    Daca am concentratie med pot sta cu ea pana se termina bateria.
    Si vreau sa pun o intrebare oarecum logica: oare ce concentratie de nicotina are cu adevarat o analoaga la care analiza de laborator arata pe pachet o concentratie de 0.5-0.7 mg????????
    Stiu ca numai dupa 1-2 analoage puteam sta linistit 30min - 1 ora.

Happy vaping!

12. #1412 SP
    Member yoshy262's Avatar
    traznet1984 - o sticla de 15 ml de e-liquid e echivalentul a 300 de tigari (15 pachete, asa zic astia pe afara).

Eu nu prea cred asta intrucat fumez pe zi cam 3-4 ml daca e zi normala si 5-6 daca e zi grea si lunga (16-18 ore)

Deci..teoretic.. ar fi 3-4 pachete sau 5-6 pachete... asa ceva nu se intimpla cu tigara normala .. si cred ca corpul ar avea ceva de zis de la atita nicotina.

ps - daca stau pe 24 mai mult de 2 ml nu consum.. nu stiu intr-o zi lunga ... probabil ca as ajunge la 3-4 ml.

Tabietul meu..sa zic asa:
    Dimineaţa la cafea (1 stacană de 300 ml) - consum cam 4 cartuşe de 24 nicotină (1ml)
    �n restul zilei stau pe low şi mediu, foarte rar mai trec iar pe 24.
    Nu am reuşit să stau o zi �ntreagă pe 24 din cauză că e prea tare pentru mine.

13. #1413 SP
    [QUOTE=yoshy262;152871]Un mic up-date.
    Testele facute:
    Filtre pt. DSE801 (incarcare de jos in sus cu seringa la toate 3).
    1 - Filtru "original" gol - incarcare 1.2 ml la prima mina, fum acru dupa 4-5-6 fumuri trase(in functie de cartus, nu e obligatoriu, unele au gust nasol..unele nu, dupa noroc.)
    2 - Filtru lipton tea pyramid - incarcare cam 1 ml, fum acru dupa 12-14 fumuri trase (test cu 1 singur filtru)
    3 - filtru refacut cu fluval alb - incarcare cu 1.2 ml, am ajuns la 25 de fumuri..pina acuma nimic nasol.
    precizez ca la filtrul original cantitatea de aburi la originale se cam duce dupa acele 4-5 fumuri... nu se mai transporta lichidul catre atomizor asa de bine.

Atunci cred ca ai gresit ceva in postul asta (up) sau in afirmatiile din ultimul post? Sau ai vrut sa zici ca iti intra 1-1.2 din gradatiile de pe seringa dintr-un ml.

Nu cred ca este corecta socoteala "celor din'afara". Daca eu folosesc un lichid de 18 mg asta ar insemna sa-mi reduca inhalatiile de vapori, fata de o analoaga, care imi crea senzatia de satietate din 0.5-0.7 mg de nicotina. De aici sunt convins ca analoaga are nicotina mai multa. Sau oare e vb de faptul ca analoaga emana nicotina prin ardere? Sau ce scrie pe pachetele de tigari sunt niste aberatii ca raportul FDA

14. #1414 SP
    Member yoshy262's Avatar
    traznet1984 - poate nu ai citit atent.. e vorba de cartus de 801 care e dublu fata de 901 la capacitate si e vorba de incarcare "virgina" (aka 0 lichid in cartus).
    Atit intra prima oara in cartus.. cam 1 ml.. 1.2 ml maxim..depinde de densitatea materialului folosit in cartus.

Dupa ce trag 20-25 de fumuri doar adaug 4-5 picaturi (aproximativ 0.3 ml) ca mai mult nu intra in el.
    Nu-mi place sa stau sa golesc cartusul definitiv.. prefer sa-i fac refill cu 4-5 picaturi dupa maxim 25 de fumuri trase.

acuma.. sa revin la "analoaga noastra"

cred ca e vorba de cum bagam nicotina in noi...
    la analog sunt arderi si fumul ajunge altfel in corp..pe cind la electronica e cu totul alta mincare de peste.

plamanii opresc mai putin la electronica din ce ajunge in ei..
    nu stiu.. imi dau doar cu parerea..
    cred ca MadDoc ne-ar putea lamuri mai bine avind in vedere ca lucreaza "in domeniu".

15. #1415 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Si vreau sa pun o intrebare oarecum logica: oare ce concentratie de nicotina are cu adevarat o analoaga la care analiza de laborator arata pe pachet o concentratie de 0.5-0.7 mg????????
    Intrebarea este foarte logica.
    Din pacate nu am la indemana datele concrete dar din ce retin, la ET se absoarbe in plamani ~20% din nicotina fata de tigare care merge spre 100%
    Astfel la un calcul simplu:
    1ml lichid de 24mg contine 24 mg nicotina.
    tot 1ml este ~ 20 picaturi
    2 picaturi ~ 15 pufaituri ~ cam cat o analoaga

In 2 picaturi avem 2,4mg nicotina din care se absoarbe a 5-a parte adica 0.48mg

Acelasi calcul simplu pentru diverse tarii de lichid:
    2 picaturi de lichid => mg nicotina absorbita in organism
    24mg => 0.48mg
    18mg => 0.36mg
    16mg => 0.32mg
    14mg => 0.28mg
    12mg => 0.24mg
    6mg => 0.12mg

Tot in aceeasi ordine de idei, daca pufai 5ml de lichid 24mg pe zi, absorbi in organism 24mg nicotina (20% din 120mg).

16. #1416 SP
    Astept si eu sa apara la noi bateriile de 280 mAh. Totusi nu inteleg, cele obisnuite de ce au 150 miliamperi !? A fost doar manevra pina acum si au fost declarate ca fiind de 180 mAh (avind in vedere faptul ca toate 510's sint facute de Joyetech in China) !? A masurat cineva produsele pietei romanesti !? TITAN-Mega Power Manual Batteries / Totally Wicked eLiquid / Electronic Cigarette eLiquid Store
    Attached Images Attached Images 280.jpg

17. #1417 SP
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    cele obisnuite de ce au 150 miliamperi !? A fost doar manevra pina acum si au fost declarate ca fiind de 180 mAh
    Nu mai retin pe ce site am citit dar spunea ca bateriile auto sunt de 180 mAh, iar cele manuale ( pana acum ) de 150 mAh.

L.E. : WTF? August e luna reducerilor la kituri si componente ET??? O gramada de site-uri au promotii si reduceri. Si io n-am bani sa-mi fac stoc

18. #1418 SP
    Asemanari si deosebiri intre bateriile dse901: celor stantate le pica vopseaua si sint alunecoase pe cind celor nestantate de la bestecig (nemarcate) au o vopsea de a trebuit sa bag smirghelu' pe ea sa ajunga "silver" la fel ca cealalta. E ok, are vopsea buna, de fapt e mai mult o vopsea plastica si mata sa nu mai alunece. E, acum buba. Va povesteam ca am fost si la un concert foarte zgomotos si nu mi s-a activat bateria si ledul deloc (cea cu slb gravata). Asta de pe bestecig daca sufli spre ea putin se activeaza imediat, e foarte sensibila. Data viitoare cind va alegeti bateriile suflati in ele, care se aprinde mai greu aia sa o cumparati. Parerea mea ca cele mai "surde" sint mai bune, la galagia de pe strada se activeaza des astea automate si va prajesc si atomizorul... Doar o parere...

Inca ceva: daca puneti vata de acvarii noua in cartus e bine sa puneti bucata mai mare intii intr-un cartus/mustiuc plat (ex:dse901), sa-l folositi pe acesta ceva timp. Apoi sa faceti "transferul" vatei intr-un cartus rotund/cilindric de Joye510. De la caldura si presiune vata de compacteaza in timp si se micsoreaza, exact cum puneti o bucata de carne la cuptor ce-si va pierde din volum. Cartusele de dse901 plate sint bune ca sint mari, incape multa vata in ele si dimineata e bine de umplut de jos in sus, in timpul zilei nu aveti timp decit sa puneti 2-3 picaturi de sus. Este in regula daca o lasati inauntru dar seara veti observa ca partea inferioara este uscata. Umplerea cu seringa nu-mi place, intotdeauna se pierde mult lichid, chiar daca nu apas pe ea, din cauza vacuumului produs incepe sa iasa lichidul singur afara pe ac. Cel mai bine, ori scot vata de tot si pun citeva picaturi jos, ori deloc si o reincarc cu 2-3 picaturi in zona atomizorului. Sau doar o intorc cu penseta.

19. #1419 SP
    Am avut iar probleme cu atomizorul dse901, cel stantat. Nu vrea sa scoata abur decit pe bateria lui originala, de asemeni stantata. Am zis ca-i de la lichid sau ca-i pe moarte dar vrea doar pe bateria lui. Pe cea de la Bestecig (BE901) pauza. Se pare ca astea stantate sint mai puternice. Incredibil ce diferenta de calitate. Am lasat nr de telefon al amicului de la care am luat setul in blogul meu, poate mai are. Nu va faceti probleme cu vopseaua, pica ok ! Dar cel putin e calitate...

20. #1420 SP
    Member maniac360's Avatar
    @MadDoc
    Pentru viitorul tau proiect, adica stick-ul la care-i poti regla voltajul prin usb&pc, intentionezi sa folosesti un microcontroler de genul AT89C2051,PIC18F4455,etc cu un LMxxx?
    Sper ca n-am fost prea indiscret cu aceasta intrebare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 224 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks