N-am mai facut teste pana acum, nu stiu exact ce sa incerc. Te referi la cele cateva programe de benchmark, sau si la anumite jocuri?
N-am mai facut teste pana acum, nu stiu exact ce sa incerc. Te referi la cele cateva programe de benchmark, sau si la anumite jocuri?
Teste "sintetice"
3dmark - firestrike - standard / ultra / extreme
pai ai putea sa testezi asa (daca ai jocurile)
1. tomb raider (2013) - are benchmark integrat / foloseste setarea Ultimate
2. GTA 5 are benchmark integrat - vezi ca salveaza un fisier pe hdd (seteaza totul la max) (My documents/rockstar games/ GTA V / benchmark unde gasesti fisierul
3. MEtro 2033
4. jocuri precum batman arkham asylum sau Batman: Arkham Knight au un bench integrat![]()
Dar totusi eu zic sa ne mutam pe alt thread![]()
frumoasa arata combi, eu tot skoda combi am dar este o umila fabia..
ce motorizare ce cutie de viteze? vezi ca daca ai dsg7 ai chemare in service ca sa-ti schimbe uleiul![]()
Finalmente Soul Calibur pentru Android a devenit stabil, asa ca l-am cumparat, a trebuit destul de mult timp sa-l optimizeze dar a meritat asteptarea, il ador! Personal nu prea joc pe mobil, deci nu stiu daca se datoreaza nostalgiei... dar am pierdut ore intregi pe telefon jucandu-l in acest weekend. In continuare il manevrez bine pe Nightmare, desi au trecut ani de cand l-am jucat pe dreamcast se pare ca este ca mersul pe bicicleta
.
... mai bine iti faci abonament, ai extrem de multe avantaje (din punct de vedere financiar) ... eu le cumpar la "supra" pret din Polonia, dar le comandam din UK cand eram in RO (evident plateam dublu din cauza transportului) ... e revista mea de suflet
![]()
Codurile pe motorina, in special cele 1.9 sau 2.0 sunt foarte problematice. Spre exemplu, la 1.9 TDI cum aveam eu, sunt 8 sau 12 coduri diferite, adica motoare diferite cu totu. Eu am avut AJM, care a fost o pacoste. Am bagat vreo 3k euro doar in motor, in 3 ani. Au picat toate pana efectiv n-am mai avut putere financiara sa le fac.
Cel mai rezistent motor este ALH, ca serie. Se gaseste in principiu pe Golf 4, Seat (nu stiu ce model exact) si Passat B5, de care am avut eu.
Xiaomi MiBand Fitness 99 lei f64.ro
adibose e vinovat pt asta.)
Daca mai gasesc o iau si pentru tine. E plin de Star Wars things pe aici, sunt fani englezii. Am dat doar 50p pe ea😊
omg - pls
---------- Post added 01-11-2015 at 15:12 ----------
also un VCRal meu l-am aruncat (like an idiot)
La recomandarea colegului de mai sus.
Logitech Z213 - aveam ceva boxe vechi care trebuiau schimbate de mult, acestia isi merita toti banii.
Bookmarks