Moto 360 resigilat de la eMag - 610RON
Desi scria zgarieturi superficiale, acestea erau doar pe folia care se dezlipeste. Ceasul este nou, doar desigilat.
Casti cu fir SONY MDR-V150 albe, sigilate, de pe OLX la 35lei (emag le da cu 83 de lei)
Raspuns in frecventa (Hz) 16-22000
Diametru difuzor (mm) 30
Tip cablu Oxigen Free Copper
Lungime cablu (m) 2
Samsung Galaxy S6 64Gb 2.700 lei Altex
Starter Kit S6 160 lei Altex
Folie S6 26 lei Altex
Lansare iStyle in Mall Vitan. Am fost acolo la ora 21, crezand ca vor fi super multi oameni, sperand sa fiu printre primii 100, dar am stat doar eu cu prietena mea vreo 2.5h si aproape de ora 12 au inceput sa apara. Au fost cam 30 de oameni cu totu, iar eu am fost primul
Cadoul a fost un case la alegere (nu original Apple), dar nu prea merge, ca este de iPhone 6 si mi se pare ca se forteaza prea tare sa intre si prefer sa-l tin fara pana pun un skin de piele.
Las ca am io negru Am trecut la Plus ca na , mai mult folosesc handsfree in masina si functia de handoff pe mac-uri. In rare cazuri la ceas , James Bond Style
PC-ul devenea gelos pe consola.. i-am facut un mic upgrade.
MSI GTX 980 Ti Gaming 6G
oh, and...in perioada asta e promotie, la GTX-uri se da bonus la alegere Rainbow Six Siege / Assassin's Creed Syndicate (pe Uplay app, cah). Am ales AC.
De ce n-ai ales asta ? MSI GeForce GTX 980 Lightning 6GB TI ... din cate stiu e cel mai rapid TI de pe piata.
Oricum te asteptam cu teste
Diferenta de vreo 400 lei, nu mi s-a parut ca merita. La banii aia probabil as fi mers pe EVGA Hybrid.
In plus, ma joc pe 1920x1200 @ 60Hz, nu cred ca o sa se simta prea curand acea diferenta de cateva FPS-uri.. si la vremea aia, probabil mai adaug una in SLI sau poate trec pe Pascal sau ce o mai aparea.
Am vrut sa merg pe Gigabyte G1, era cu 200 lei mai ieftin, dar am vazut ca se plang multi de coil whine. Nu mi-a placut nici lungimea placii, venea pana in dreptul SSD-ului si pe viitor n-ar mai fi incaput inca un G1 pt SLI.
Dar nu e overkill pentru 1080p? Nu prea inteleg ditamai matahala de placa video, printre cele mai rapide, pentru o rezolutie atat de mica. Eu zic inainte sa faci o investitie intr-o alta placa pentru SLI, sa pui mana pe un monitor 4K si sa te bucuri de next-next-gen.
Sincer nu mi se pare overkill, mai ales cand din ce in ce mai multe jocuri necesita peste 2 Gb de rami (unele chiar 4 Gb). Sa nu uitam de modding, unde cu High resolution texture packs si cu efecte extra (gen ENB sau sweet effects) cu usurinta poti trece si de 4 Gb.
Enjoy
Eh, overkill-ul de azi e OK-ul de maine.. Am vrut ceva VR-ready. 970-ul cred ca va fi depasit destul de repede in VR, iar 980 are un raport pret-performanta prost. Am preferat sa fac un efort si sa merg la urmatoarea treapta.
SLI-uri si 4K, mai incolo.. in functie de ce mai apare pe piata. N-as trece acum pe 4K, astept sa se mai coaca tehnologia. Decat sa se chinuie placa sa tina 50-60 fps (si cine stie cum va duce 4K-ul peste 1 an-2), prefer sa joc lejer in "1200p" pt mai mult timp.
nu e deloc overkill - daca vrei sa joci cu totul la maxim si presupun cand dai atatia bani nu accepti nimic mai jos.
De aceea as vrea sa vad niste teste pe configuratia lui AndyZ pentru a compara cu ce am eu (sli de 980m) sunt curios daca noul GPU de la Nvidia atinge performante similare (in mod normal acum sunt 30-40 % peste GTX980 in medie, daca jocurile nu sunt optimizate SLI performantele se aproprie extrem de mult, uneori chiar in detrimentul meu)
Cred ca exista un thread pe sectiunea hardware de teste daca nu e eu zic ca AndyZ e momentul sa-l facem
Bookmarks