Skin pentru iPhone.
Si uite asa, am scapat de huse oribile de plastic.
Imi imaginez, desi modele nu sunt pe gustul meu, stiu ca talpa boost e blana rau ! Sa ii porti sanatos !
LG G Watch R (W110)
- Dell U2414H, un monitor superb, a beast, mai ales pentru grafica. Am ramas surprins ce bine arata pe consola
- iPhone 5C pentru logodnica, sper sa nu i-l fure si pe asta lol...
Tare ceasul LG, l-am luat si eu dar l-am dat ca nu prea il purtam/foloseam, si ultimile achizitii:
Aiaiaiaiai, mi-au trecut nervii cu altexul vietii.
Ce am gasit cand am ajuns acasa: Power Mac G4 Cube, in stare foarte buna, functioneaza perfect, fara praf sau alte probleme![]()
. Daaamn
![]()
Cautam un Apple TV pe olx, si la cautare mi-a indexat cumva anuntul asta, nu mi-a venit sa cred
Omul avea si monitorul de 17'', insa nu l-a putut pune la posta din cauza greutatii si pretului mare de transport (nu-i bai cu asta, se gasesc usor astea, monitoarele acd si la pret mic).
E adus din Danemarca G4-ul se pare, mai trebuie sa-i adaug niste ram, sa ajung la 1gb, si totul este superb (are pana si wireless adaptor inclus). L-au pastrat bine oamenii.
Ce e funny: au uitat sa-si stearga astia de l-au vandut sau whatever, pozele personale lol![]()
Router Nou, multumiri lui MonkY pentru ca ma sfatuit sa-l cumpar, foarte simplu si usor de setat chiar si pentru un noob ca mine
eMag doar 160lei
Bookmarks