New loot. Ocazie cu care anunt ca sunt fericitul posesor al celui de-al 3-lea credit!
Ca de obicei, daca aveti nevoie de ceva detalii despre unul din produsele de mai jos, let me know!
New loot. Ocazie cu care anunt ca sunt fericitul posesor al celui de-al 3-lea credit!
Ca de obicei, daca aveti nevoie de ceva detalii despre unul din produsele de mai jos, let me know!
Mi a venit si mie jucaria azi. Yamaha wxc-50 de pe Amazon.co.uk (253£) stie cnv daca Amazon trimite ceva hartii pt garantie/bon fiscal. Intreb pt ca nu a venit cu nici un fel de hartie si nici nu gasesc nimic electronic.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Hakutatz TB-30 - kit suport fundal + husa transport - f64
Kaiser #5023 Clema Universala - f64
250 lei. Am fost atat de multumit incat avem 2 de genul asta in casa. E foarte OK pentru curatat rapid. E suficient de puternic dar sa nu crezi ca va inlocui un aspirator normal (are prea mic spatiul de depozitare). Important e sa ai acumulatori Makita deja, altfel nu merita.
Update si la mine: am cumparat pamant unguresc. I feel rich! Toodata, daca tot vine Pastele, am zis sa fie lumina!![]()
Trotineta electrica JOYOR F5S+
Am luat-o strict pentru mers acasa-munca-acasa si lasat masina in fata blocului, cu care mergeam pana la metrou, zilnic.
evoMag - 2800. Erau singurii din "astia mari" care o aveau la vanzare. Mult peste bugetul initial, dar diferentele fata de Xiaomi 365 sunt imense.
Ce mi-am luat in ultima vreme in materie de sneakersmasa de biliard din poza nu este a mea si nu mi-am cumparat-o in ultima vreme
![]()
Bookmarks