* The Avengers - Hulk Head Knocker (Neca)
* Motorola VerveOnes+ Music Edition
A venit și "pisiul"
PS: https://emag.page.link/Kj4ps
Good boy - good router!
P.S. E prima oara cand sar cu un smartphone de pragul "psihologic" de 700Mbps (736Mbps to be more exact). Si prima oara cand ma conectez cu PC-ul pe WiFi la viteze mai mari decat pe cablu (1700Mbps vs 1000Mbps). Cred ca in curand providerii vor trebui sa sara de 1000Mbps la oferta!
Huawei P30 Pro Breathing Crystal - 2789.91 lei @MediaGalaxy
Se pare ca unitatile acestea au venit cu folie de silicon din fabrica (stiind ca primele bucati nu aveau).
Husa de silicon am cumparat-o de la mine, de la munca.
Totusi astept o comanda din Polonia, cu 2 huse transparente, o folie de sticla full glue, o folie de silicon si 2 folii de silicon pentru camera.
Fratilor , sa vedeti ce inseamna o firma serioasa ! am cumparat dupa OLX un prelungitor APC (pe care il recomand) , sigilat , nou, la pret bun . Intre timp am observat ca daca opresc alimentarea de la buton , Led-ul ramane semi aprins in continuare. Ce mi-a venit sa de dau mail sa ii intreb daca e normal sa faca asa. Au zis ca nu si s-au oferit sa mi-l inlocuiasca doar sa le dau ... copie dupa factura ! Nu le-am mai raspuns la mail ca nu aveam ce sa le dau, dar dupa o vreo 2 luni primesc alt mail de la ei ca sa ma intreabe daca inca mai am nevoie de ajutorul lor , ca sa inchida cazul . Le -am zis ca nu le-am raspuns la mail pt ca nu mai detin factura ...bla bla . Au zis ca din moment ce este vorba despre un PM6 GR este posibil sa mi-l inlocuiasca fara factura doar sa le dau datele de contact ! Surpriza ! azi a venit din Germania cu TNT ! Jos palaria !
DC Comic Gallery PVC Diorama The Joker 23 cm (DIAMMAY192387) - aproximativ 250 lei, de la 101figurine
Samsung N5300 - 32 inch. Televizor primit gratis la o oferta de Black Friday la inceperea unui contract nou de internet. Aveam de ales intre televizorul asta sau reducere 4 luni. Reducerea venea maxim 100 euro, iar televizorul asta este 300 euro. Cum m-am mutat intr-un apartament nou si voiam un televizor nou, alegerea a fost usoara.
Nu e un tv de top dar marimea e perfecta pentru spatiul si livingul meu, ba chiar e mai mare fata de ce aveam inainte. Pentru youtube, filme, Netflix si PS4 imaginea e foarte buna. Per total sunt multumit, mai ales pentru ca a fost gratis.
Impachetarea/ experienta unboxing-ului exceptionala , materialele folosite la fel , cabluri chinezesti ! Dupa test , tot ce pot spune ca... imi este rusine cu ce am putut asculta pana acum muzica ! PUNCT ! Seara buna !
Felicitari. Sunt niste casti exceptionale.
Eu am Beyerdynamic cu DAC si tot nu se aud ca AKG-urile
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meze 99 Classics - ( le-am prins la oferta 850 RON ) + FIIO Q1 Mark 2 (299 RON ) + cablu balansat Meze ( oxigen Free 99RON ) - toate Avstore
Este o schimbare de 180 grade atunci cand asculti un .flac in aceasta combinatie . Pur si simplu urechile mele sunt emotionate
De toate pentru toti, ca doar a fost ziua mea, nu? Sunt curios ce nebun isi mai cumpara de ziua lui suruburi, magneti, acumulatori, chestii pt. catei si alte nebunii de genul...
Daca tot vorbim de chestii ciudate pe care si le ia cineva de ziua lui, sper ca se pune si cadoul meu (si al prietenilor care au acceptat sa puna bani) de ziua mea
O donatie catre un adapost de animale.
Bookmarks