Ai facut toata colectia pentru corabie?
nameless_fear, de ce postezi jocurile cumparate aici si nu in sectiunea pentru jocuri ?
pentru ca nu sunt jocuri pentru console si chiar nu am chef sa aud comentarii aiurea de useri care se cred moderatori.
prefer aici unde e liniste si se pot savura pe indelete
cel mai de evitat tip de remarca care se poate este aceasta.
omul si-a cumparat un aparat de care este mandru, l-a costat bani, a facut probabil un efort sa si-l cumpere si tu vi si foarte simplu ii tragi o palma peste fata.
inca un candidat pe lista mea de ignore!
De-aia nu mai pot, ca ma pui pe ignore...
Nu a facut o alegere inspirata pentru ca nu este un ebook reader ce foloseste e-ink, deci este la fel de rau pentru ochi ca orice calculator, si pentru ca daca te uitai in spate vedeai ca am cumparat ceva asemanator si am numai probleme cu el.
Multumit?
Ah, cat despre palama peste fata, nu stiu ce vezi tu legat de asta in postul meu.
Nu stiam ca nu avem voie sa comentam cumparaturile altora.
verbatim rapier
are un pret corect, dar o sa imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu neobisnuitul (la design ma refer)
Boxe de "terasa" de la DOMO. Nu trebuie dacat priza si un stick cu muzica. ATAT !!!
Probabil ca "cunoscatorii" o sa zica oooo, dar imi place cum se aud, chiar si la volum mic.
* Cea activa a fost 730+ RON si "sclavul" pasiv 440+ RON
* Erau si mai mici de 10" si 8" (la 500/400 RON activele si 250/220 pasivele)
* Are MP3 player cu telecomanda, USB+SD Card reader, egalizator basic & presetari (rock, jazz etc) si bass/inalte/microfon
* Domo are numai cabluri Speakon de 5m pe la 40+ RON
Boxe LQP la Domo.ro
Liquid Power 12" Active PA DJ Speaker USB SD 600W Max
Pentru un control mai bun in FPS-uri am inlocuit butoanele concave L3 si R3 de la "Comfort Play Pack EA" cu cele convexe de la ORB. In final o combinatie perfecta. DS3-ul pare acum mai greu, mai confortabil pentru cei cu mainile mari. A disparut acea senzatie de "alunecare" atunci cand ai mana transpirata.
Bookmarks