Altex. 2 milioane 900. Pentru ca noaptea nu vreau sa deranjez cand ma joc. Se aud foarte bine castile, pentru unul ca mine care nu este audiofil
![]()
Altex. 2 milioane 900. Pentru ca noaptea nu vreau sa deranjez cand ma joc. Se aud foarte bine castile, pentru unul ca mine care nu este audiofil
![]()
Moto G cu dual sim? Nu stiam ca exista asa ceva. Sau e ceva editie speciala pentru Ro? Are alt pret?
placa video saphire tri-x R9 270x ,sursa be quiet 500 w, si case.de azi am iesit din randul jucatorilor pe console.
Si are relevanta ca nu te mai joci tu pe consola pentru ca vrei sa trolezi si sa instigi la flame ????
Mare grija "7 posturi" ... s-ar putea sa ne parasesti EXTREM de repede (ia-o ca un warning) si dupa cum zicea un prieten invata si tu sa scrii corect macar numele producatorului placii video - ai mai facut si poze sa te faci de ras.
Cum mai darky, colectia de games pe filelist, e enorma). El face parte de acum din master race.
Initial vroiam sa te felicit pentru initiativa, in ideea ca atat consolelor cat si consolistilor nu le va parea deloc rau ca ai iesit din randul lor, dar dupa ce am recitit postul tau si am avut senzatia de "Haoleu mi-am luat placa de Safir cu mufe aurite mancatziash" m-am gandit ca as putea fi acuzat de xenofobism. Asa ca nu o sa fiu doar putin rautacios si o sa spun ca sper sa-ti fi venit placa video si cu o carte de limba romana. Sa o stapanesti sanatos!
Si pentru a nu fi off-topic, mi-am cumparat si eu doua chestii interesante. In primul rand un set de surubelnite "kit pentru mobile" din 16 piese, cumparat prin RobertDinu de aici - eu am dat 9.99 lire, dar acum vad ca este 5.99. Si in al doilea rand, o jucarie pt. cable management... am avut o groaza de nebunii de genul acesta, dar nimic atat de eficient (restul se prindeau cu ventuze sau erau prea usoare si in timp le pierdeam pe sub birou - asta este extrem de greu, de zici ca-i din plumb, si e foarte stabil). L-am luat de aici cu 38 RON.
ABC-dar-rul este intr-adevar un dar pe care unii l-au primit la varste fragede, insa puterea exemplului denota ca pe unii i-au sarit la imparteala.
De la Altex, merci mult
http://www.altex.ro/laptop-asus-x550...-ddr3-free-dos
Bookmarks