Well, au timp 2 ani sa se strice. Le-am luat pentru a le conecta la monitorul samsung, la care mai conectez xbox-ul. Nu-mi place sunetul default al monitorului.
Well, au timp 2 ani sa se strice. Le-am luat pentru a le conecta la monitorul samsung, la care mai conectez xbox-ul. Nu-mi place sunetul default al monitorului.
Pe bune ?!?! Am ajuns sa "cumparam" animale si sa ne laudam cu ele pe thread-ul "Ce ne-am cumparat azi - diverse" ?!?!
Pune poza cu el la animale de companie, ca nu e un produs...
OMG he's so cute
LE: Omul nu a stiu ca exista sectiunea cu animale razvanEra si el bucuros si a vrut sa arate za cute pet
![]()
Ti-am ascultat sfatul si am postat la animale de casa.
Scuze pentru neplacerea cauzata![]()
foarte multumit pana acum. Mentine aceasi viteza ca si conexiunea wired, bate perfect in toate camerele, plus ca-i mic si frumos![]()
approx. 60m - in cam toata casa e semnal full. in cele mai indepartate puncte, si prin cativa pereti scade 1 linie, dar cam atat (cateodata nici macar atat).
Nu luam Mini 2 ca era scump. Pe asta desi l-am luat sigilat, a fost la pret de Nexus 7 2nd gen. Ala imi era bugetul si am mers pe iPad pentru aspect ratio de 4:3.
Echipament original Chelsea 2013-2014 cumparat de la magazinul Adidas din Unirea: tricou - 209 lei; sort - 114 lei:
Humble Bundle - 5$
Daca dai 5$ le iei pe toate ? sau doar 1 din stanga + alea 2 din dreapta ? ca daca pun suma, nu-mi arata ce pot sa iau.
My new shiny Macbook Pro Retina 15 inch
iry nebunule ti-ai gasit in sfarsit bibelou ? Frumoasa jucarie.
Ohoo, sa-l butonezi cu placere man, asa scula mai zic si eu. Da, am gasit unul care arata ff bine, mai trebuie insa ceva memorie la el, ca sa-i pun Leopard
![]()
Bookmarks