Sa-l stapanesti sanatos - e foarte aratos.
Merci. Mi-a placut de cand l-au anuntat. Ca si design/constructie e super misto.
Un pic dezamagit de rezolutie. La cat de laudat era prin review-uri ca 400x400 e printre cele mai mari rezolutii si ca ce crisp se vede...Mie nu mi se pare asa.
Un plus e ca odata cu noul update poti vorbi de pe ceas. Are si speaker si microfon care initial nu erau functionale pe partea asta.
- Nike Stefan Janoski Max, de pe olx. (aprox 300 lei)
- Baterie externa Samsung EB-PA500U 5200 mAh Rose Gold - 69 lei, de la PCGarage (arata extrem de bine)
Cele două figurine au fost achiziționate de la (prin*) mangashop.ro şi au costat 230 lei.
Rucsacul Asus Argo Black (15.6 inch) a costat 60 lei, tot de la pcgarage.
Portofel Solier - emag.ro - 69.99RON
Mi-a trebuit un portofel in care intra talonul masinii, si are incaperi destule pestru carduri si buletin.
Timex-ul (de mult pandeam modelul) de pe elefant.ro, tot a fost la pret bun zilele astea
Celalalt, primit cadou de la un coleg, old one dar fain rau (cureaua din piele facuta personal, la munci).
După lungi așteptări (precomandă pe 22 februarie, ajuns abia astăzi...):Toate de la Orange.
- Samsung Galaxy S7 edge Gold Platinum
- Gear VR (cadou precomandă)
- Samsung Clear Cover
Adaptor Mini DisplayPort-VGA - 69.9 lei, de la Flanco (m-am zgârcit să dau ~170 lei pe cel oficial Apple)
am nevoie mâine de el la facultate, deci nu prea aveam cum să aștept. eu sunt mulțumit, mai ales că e negru.. știu prea bine în ce hal se îngălbenesc cablurile marca Apple (sau poate sunt eu mai murdar)
le: parcă îmi pare puțin rău. se găseau pe olx cu 50 lei originale și sigilate.
Am de 3 ani un fake al adaptorului ala si pentru cel putin 2 ani l-am folosit zilnic la prezentari si conectandu-l la diverse proiectoare in timpul acelor prezentari. Eu zic ca pretul celui oficial e o gluma si bine ca n-ai dat bani pe el.
Bookmarks