Să vezi acum comentarii: văleu Diabet, wow, vai, etc. Ca și data trecută)
DELL S2240L cumparat cu 300 de lei de pe co^&%$@rgames
22", IPS, VGA, HDMI, audio out, Full HD
Mi-am luat ceteva jucarii in ultima vreme (vezi poze) si castile astea -> Bose® SoundTrue™ in-ear headphones (am aruncat cutia deci no pics)
VR One - bani aruncati pe geam ... o mega porcarie (si e vandut ca produs high end) sincer nu cred ca solutia VR headset e una fiabila pentru mine personal.
Si ceva foarte ciudat, la Nike - Jordan in functie de model se pare ca imi vin si 8 / 8.5 sau chiar 9eu purtand 42 (deci 8.5) am vrut sa-mi cumpar o pereche de reebok hexalite instapump (model de prin anii 90) insa nu aveau decat marime 9 care ... nu-mi venea (erau clar mai mari cu 1 nr)
DJI Phantom 3 Advanced
DJI Phantom 3 Advanced Quadcopter · Multicopter, FHD Camera | redcoon.nl
Pacat ca a plouat astazi toata ziua
De unde l-ati luat, si cu cat? Ma bate gandul sa iau si eu unul
Sent from my iPhone using Tapatalk
eu il am cam de 1 an jumate, luat de pe olx cu 100lei, destul de bine la vremea aia. raspberry 1 b v2 (2 usb, 700mhz overclokat la 1000mhz, 512mb ram), il folosesc doar cu sdcard. am openelec pe sdcard si filme cat cuprinde.
acum RP3 are wireless si bluetooth integrate, ajuta destul de mult.
Este RP3, a venit cu incarcator microusb, cutie si card de 8gb la 250 lei, de pe olx. Am pus Kodi pe el si il folosesc la streaming. In viitor daca am timp poate fac un Magic Mirror
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
HDD extern Toshiba de 500Gb, USB 3.0 100lei din Auchan Militari. Pe emag vad ca este la 250lei deci am facut o afacere buna. Am sa-l folosesc pentru backup la poze.
Bookmarks