Nu m-am putut abtine, este asta de aici, nici nu i-am pus abtibilduri pentru ca nu imi plac![]()
Nu m-am putut abtine, este asta de aici, nici nu i-am pus abtibilduri pentru ca nu imi plac![]()
uu si tie iti plac parfumurileeu sunt disperat
cred ca am minim 6-7 pe care le folosesc in mod curent
![]()
Am peste 30 in colectie,mare parte din ele fiind de nisa.Ma bucur sa vad ca exista persoane pe forum care-mi impartasesc pasiunea.
Cand ai timp,poate poti posta niste poza cu colectia ta.![]()
Cel mai nou descoperit (din punctul meu de vedere unul foarte misto) Lanvine - Oxygene, este foarte fresh
Preferatul meu este Givenchy Pour Homme (desi s-a scumpit in draci)
pe locul 2 Paco Rabanne - PACO (super cheap, insa l-am gasit doar in aeroport ... aproape nu mai am .. sunt disperat)
pe locul 3 (tot descoperit recent) Calvin Klein Reveal (aceste 3 nu-mi lipsesc niciodata)
Dar in "colectie" am doar vreao cateva 7-8 cred, ce consider eu preferate, pe care le rotesc (in functie de zi, ocazie si stare)
(fara o ordine speciala)
1. bvlgari - aqua
2. paco rabanne - 1 million
3. carolina herrera - 212
4. versace - eau de fraiche
5. dior - fahrenheit (eau de toilete / nu parfum ... ultima oara m-am ars si am cumparat din greseala parfum)
6. boss - selection
7. azzaro - chrome
(insa de-a lungul timpului am avut probabil alte cateva zeci ... insa cam astea sunt potrivite pentru mine) - ar mai fii Black XS dar nu l-am mai gasit prin magazilele unde ma perind eu![]()
De la comic con din Bucuresti. Mai sunt ceva postere care nu se vad.
Overwatch si placuta metalica le-am primit de la h0stile, sa-i dea Domnu viata lunga![]()
Asta cred ca e cel mai ieftin TV 4K din Romania. L-am luat din Flanco cu 2500RON, pentru ca ala e pretul de la emag, in timp ce la Flanco e 3000. Este foarte ieftin, iar principalul motiv este faptul ca nu e smart. Are 3xHDMI + 2x USB 2.0. Indeajuns pentru nimicurile pe care le fac eu. Nu are backlight bleed deloc si pana acum pare sa fie foarte decent. Am pierdut vreo 30 min sa il calibrez, era mult prea saturat si cu prea mult sharpening, dar daca luati un TV si nu va intereseaza prea multe la el in afara de diagonala si rezolutie, e o optiune. L-am luat cat sa il folosesc cateva luni, motiv pentru care am considerat ca nu merita o investitie mai serioasa.
De dimineata pana acum s-a mai scumpit:
http://www.emag.ro/televizor-philips.../pd/DL0VVYBBM/
L-ai luat doar pentru cateva luni?! Da pai no, sa-mi iau si eu unul atunci pentru o saptamana, ca dupa imi expira free trial-ul de p0rnhub![]()
![]()
Bookmarks