Apple care Plan pentru Mac Pro si niste parfumuri noi.
Foarte tare cel de la Armani. Iti recomand si Sauvage de la Dior, in caz ca nu il ai deja![]()
Sauvage(depp).Eau Sauvage este un parfum mai vechi si mie-mi evoca un barbat la 40-50 ani care tocmai s-a barbierit si si-a aplicat cateva splashuri de after shave.In alte cuvine,nu ma vad purtandu-l,dar asta nu inseamna ca nu este un parfum bun.
CSV - super calitate/multumitl-am luat de la eMAG.
Trebuia sa fie negru/gri dar a ajuns alb. Amu' csf nai csf![]()
TV nou, de la PCGarage.
parcă acum regret că mai tot timpul am folosit consolele la monitoare de 21-22 inch.
Luata pentru culoare, tocmai ce i-am dat multitudinea de stickere jos si arata mai bine. Nu e vreo grozavie ca si calitate, 800 RON din Decathlon.
Nicio problema pana acum, ma apropii de 100km si nu prea am de ce sa ma plang, merg zilnic cu ea prin oras. Ce mi-ar fi placut in schimb era sa aiba mai multe viteze or something, parca nici in viteaza cea mai mare (18) nu e indeajuns de greu si imi simt viteza maxima limitata din cauza asta. Mie la banii dati mi se pare foarte ok.
Am asteptat peste o luna sa apara in stoc la f64, au adus doar o bucata si am luat-o imediat ce a intrat in stoc. Aparent in Romania Sony nu se vinde prea bine si aduc foarte putine bucati, uneori deloc.
- Sony 10-18mm f4 OSS
Bookmarks