Le-a facut datarea cu carbon![]()
Walkman,inteleg ca tu ai creat threadul,dar mai lasa si pe altul sa puna "problemele de logica".
Nu o lua ca pe ceva personal.
pai daca altcineva nu pune dece sa nu puna walkman ?din ce am vazut cele mai multe au fost puse de el, spre exemplu puteai pune chiar tu mask inloc sa il aprostofezi pe walkman. nu o lua ca pe ceva personal.
1.Se dau doua sate.
Primul sat este populat de canibali mincinosi iar al doilea sat este populat de oameni buni si sinceri.
Se stie deci ca oamenii buni spun adevarul tot timpul iar canibalii mint tot timpul.
Te afli la intersectia dintre cele doua sate si te intalnesti cu un om din cele doua sate, dar nu sti din ce sat provine el.
Ai dreptul sa-i pui o singura intrebare si sa afli directia incotro trebuie sa mergi ca sa nu ajungi in satul de canibali.
2.In vremurile de demult trăia un �mpărat orgolios nevioe mare. Se credea cel mai puternic si mai destept om din lume si se m�nia nespus numai la g�ndul că ar putea exista cineva mai grozav ca el.
Si iată că, din gură �n gură, ajunse zvon la urechile lui că pe undeva vietuia un �ntelept foarte ager. Impăratul, vr�nd sa se descotoroseasca de el, porunci ca �nteleptul sa fie grabnic �ntemnitat si judecat pentru o pricină scornită. Fără să zăbovească prea mult, judecătorii l-au condamnat pe �ntelept la moarte. Adus �n fata tronului, �mpăratul i-a spus trufas:
- Alege-ti singur moartea. Vei fi sp�nzurat, ori doresti să ti se taie capul?
- Nu doresc nici una nici alta, zise �nteleptul, dar n-am �ncotro. Totusi, mărite �mpărate - continuă el - as vrea sa-mi �mplinesti, asa se obisnuieste, o ultimă dorintă: să-mi aleg singur moartea. Voi rosti c�teva cuvinte. Dacă le vei considera drept un adevăr, atunci să mi se taie capul; dacă, dimpotrivă, vei găsi că cele spuse exprimă un neadevăr, atunci să poruncesti moartea prin streang.
- Mă �nvoiesc! - zise �ndată �mpăratul, vr�nd să arate celor din jur că stie să respecte ultima dorintă a condamnatului.
Iar condamnatul a rostit nu mai mult de trei cuvinte si ... a scăpat cu viată! Care au fost cuvintele salvatoare?
3.
Cum nu pentru ca omul bun mi-ar spune care este satul sau,iar daca ar fi canibal ar minti si ar arata spre satul oamenilor buni si sinceri...
1.Daca ai fi in locul celuilalt ce mi-ar paspunde la intrebarea care e satul in care nu sunt canibali?
2.''Voi fi spanzurat''?
PS: Mask decat ca tine sa iau fiecare thread la rand si sa spammez la greu mai bine postez aici si imi dezvolt mintea..
2. "Sunt fiul/tatal tau!" ?
postez si eu una:
Doi copii stau fata in fata... ei tin in mana cate un carton pe care sta scris cate un numar natural. Fiecare copil vede doar numarul de pe cartonul celuilalt.. ei poarta urmatorul dialog
C1: Nu shtiu ce numar am
C2: Nu shtiu ce numar am
C1: NU stiu ce numar am
C2: NU shtiu ce numar am
C1: Shtiu ce numar am
C2: Shtiu ce numar am!
ce numar are fiecare?
Sunt literele:
O, T, T, F, F, S, S, E, N, ...
Care este urmatoarea litera?
Va dau un indiciu crucial...literele sunt luate din cuvinte din limba engleza.
Am o rugaminte la voi, daca stie cineva problema cu imparatul si cei 7 intelepti care tineau fiecare diamante si rubine in mana sa o posteze aici.
By AndRewqp in forum Hardware
By Prototype93D in forum GSM
By PumaS in forum Hardware
By paunstefan in forum Software
By bubu32 in forum Help Desk
Bookmarks