Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast
Results 181 to 200 of 237

Thread: Probleme De Logica

1. #181 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Le-a facut datarea cu carbon

2. #182 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Le-a facut datarea cu carbon
    nu

3. #183 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Le-a ramas maru-n gat sau erau naked lol

4. #184 SP
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Le-a ramas maru-n gat sau erau naked lol
    nu insa e ceva cu naked.si inca ceva..corpurile erau intacte

5. #185 SP
    Member dogdan's Avatar
    barbatul avea o coasta lipsa ?

6. #186 SP
    Member Solozaur's Avatar
    erau goi si nu prezentau degeraturi?

7. #187 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Adam nu avea buric?

8. #188 SP
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Adam nu avea buric?
    corect

9. #189 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Walkman,inteleg ca tu ai creat threadul,dar mai lasa si pe altul sa puna "problemele de logica".
    Nu o lua ca pe ceva personal.

10. #190 SP
    Member dogdan's Avatar
    pai daca altcineva nu pune dece sa nu puna walkman ?din ce am vazut cele mai multe au fost puse de el, spre exemplu puteai pune chiar tu mask inloc sa il aprostofezi pe walkman. nu o lua ca pe ceva personal.

11. #191 SP
    Member octav's Avatar
    1.Se dau doua sate.
    Primul sat este populat de canibali mincinosi iar al doilea sat este populat de oameni buni si sinceri.
    Se stie deci ca oamenii buni spun adevarul tot timpul iar canibalii mint tot timpul.
    Te afli la intersectia dintre cele doua sate si te intalnesti cu un om din cele doua sate, dar nu sti din ce sat provine el.
    Ai dreptul sa-i pui o singura intrebare si sa afli directia incotro trebuie sa mergi ca sa nu ajungi in satul de canibali.
    2.
    In vremurile de demult trăia un �mpărat orgolios nevioe mare. Se credea cel mai puternic si mai destept om din lume si se m�nia nespus numai la g�ndul că ar putea exista cineva mai grozav ca el.

Si iată că, din gură �n gură, ajunse zvon la urechile lui că pe undeva vietuia un �ntelept foarte ager. Impăratul, vr�nd sa se descotoroseasca de el, porunci ca �nteleptul sa fie grabnic �ntemnitat si judecat pentru o pricină scornită. Fără să zăbovească prea mult, judecătorii l-au condamnat pe �ntelept la moarte. Adus �n fata tronului, �mpăratul i-a spus trufas:
    - Alege-ti singur moartea. Vei fi sp�nzurat, ori doresti să ti se taie capul?
    - Nu doresc nici una nici alta, zise �nteleptul, dar n-am �ncotro. Totusi, mărite �mpărate - continuă el - as vrea sa-mi �mplinesti, asa se obisnuieste, o ultimă dorintă: să-mi aleg singur moartea. Voi rosti c�teva cuvinte. Dacă le vei considera drept un adevăr, atunci să mi se taie capul; dacă, dimpotrivă, vei găsi că cele spuse exprimă un neadevăr, atunci să poruncesti moartea prin streang.
    - Mă �nvoiesc! - zise �ndată �mpăratul, vr�nd să arate celor din jur că stie să respecte ultima dorintă a condamnatului.

Iar condamnatul a rostit nu mai mult de trei cuvinte si ... a scăpat cu viată! Care au fost cuvintele salvatoare?
    3.

12. #192 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    Se dau doua sate.
    Primul sat este populat de canibali mincinosi iar al doilea sat este populat de oameni buni si sinceri.
    Se stie deci ca oamenii buni spun adevarul tot timpul iar canibalii mint tot timpul.
    Te afli la intersectia dintre cele doua sate si te intalnesti cu un om din cele doua sate, dar nu sti din ce sat provine el.
    Ai dreptul sa-i pui o singura intrebare si sa afli directia incotro trebuie sa mergi ca sa nu ajungi in satul de canibali.
    In ce directie este satul tau?

13. #193 SP
    Member octav's Avatar
    nu

14. #194 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Cum nu pentru ca omul bun mi-ar spune care este satul sau,iar daca ar fi canibal ar minti si ar arata spre satul oamenilor buni si sinceri...

15. #195 SP
    1.Daca ai fi in locul celuilalt ce mi-ar paspunde la intrebarea care e satul in care nu sunt canibali?

2.''Voi fi spanzurat''?

PS: Mask decat ca tine sa iau fiecare thread la rand si sa spammez la greu mai bine postez aici si imi dezvolt mintea..

16. #196 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Walkman,inteleg ca tu ai creat threadul,dar mai lasa si pe altul sa puna "problemele de logica".
    Nu o lua ca pe ceva personal.
    Daca iti schimbi custom title'ul in troll member te intelegem si te lasam in pace. Nu o lua ca pe ceva personal.

P.S: primul post pe ziua de azi. inca 10 minim, Activity award here i come, do not be scared, be petrified! Wohooooo!

17. #197 SP
    Member Solozaur's Avatar
    2. "Sunt fiul/tatal tau!" ?

postez si eu una:

Doi copii stau fata in fata... ei tin in mana cate un carton pe care sta scris cate un numar natural. Fiecare copil vede doar numarul de pe cartonul celuilalt.. ei poarta urmatorul dialog
    C1: Nu shtiu ce numar am
    C2: Nu shtiu ce numar am
    C1: NU stiu ce numar am
    C2: NU shtiu ce numar am
    C1: Shtiu ce numar am
    C2: Shtiu ce numar am!
    ce numar are fiecare?

18. #198 SP
    Sunt literele:
    O, T, T, F, F, S, S, E, N, ...
    Care este urmatoarea litera?
    Va dau un indiciu crucial...literele sunt luate din cuvinte din limba engleza.

19. #199 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am o rugaminte la voi, daca stie cineva problema cu imparatul si cei 7 intelepti care tineau fiecare diamante si rubine in mana sa o posteze aici.

20. #200 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Sunt literele:
    O, T, T, F, F, S, S, E, N, ...
    Care este urmatoarea litera?
    Va dau un indiciu crucial...literele sunt luate din cuvinte din limba engleza.
    T?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast