Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 52 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 1031

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #21 SP
    Member AVoF's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    E bun acest pc pt 1000 lei?
    Imi puteti recomanda unul de gaming pana in 1000 lei ? (nu laptopuri , ma intereseaza sisteme desktop)
    Categoric nu, cu 1000ron iti poti face un sistem pe care sa iti mearga tot la medium-high.Asta in cazul in care ai deja de la actualul pc carcasa, dvd, monitor si sursa evetual.

2. #22 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Intampin si eu o problema.La un Acer 5737 conectat la un sistem 5.1 nu i se aud decat 2 boxe + subwooferul.Are win7.Cand avea xp mergea cu Realtek.Stie cineva vreun soft pentru el?Laptopul suporta 5.1

3. #23 SP
    Junior Member sirAdrian's Avatar
    E cineva care e dispus sa faca un atestat? Evident contracost.

Trebuie sa contina cod html, javascript, php, mysql ...

4. #24 SP
    Stiti pe cineva care promoveaza anumite video-uri de pe Youtube?

5. #25 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ce sa fac cu un PS3 Slim care datorita temperaturii pe care o are in timpul jocului risca sa imi incendieze casa?

E in regula sa se incalzeasca atat de tare?

6. #26 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by sirAdrian View Post
    Stiti pe cineva care promoveaza anumite video-uri de pe Youtube?
    Calitatea materialului promovează, �ncearcă să iei legătura cu Calitate.

Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Ce sa fac cu un PS3 Slim care datorita temperaturii pe care o are in timpul jocului risca sa imi incendieze casa?

E in regula sa se incalzeasca atat de tare?
    Nu este deloc �n regulă, probabil ar trebui curățat, depunerile semnificative de praf duc la �ncălzirea sistemului si automat �n timp la decesul acestuia.

7. #27 SP
    Member TheSpider's Avatar
    depinde si unde il tii...trebuie sa nu-l tii inghesuit si sa fie intr-un spatiu aerisit.daca tot se incalzeste foarte tare incearca sa-l pui pe verticala.

8. #28 SP
    Member emanuel's Avatar
    daca e slim inseamna ca mai ai garantie la el - mergi la service, e cel mai sigur.

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by genoCid View Post
    Calitatea materialului promovează, �ncearcă să iei legătura cu Calitate.
    Imi place raspunsul pe care mi l-ai dat.

Este vorba despre materialul acesta:

Si eu chiar vorbesc serios. Sunt dispus sa platesc X lei daca se va ajunge la Y vizualizari + cateva sute de "like-uri".

10. #30 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stie cineva unde pot sa urmaresc WRC? Ca userul care punea videourile pe youtube a fost banat, mama lor de carnati!

11. #31 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Poate aici: Videos WRC

12. #32 SP
    Nu e bun, are doar videouri de maxim 2 minute, I want the real deal, highlights-urile de 40 de min... care erau pe youtube

13. #33 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Cum se numeau desenele cu pasarea asta?
    Attached Images Attached Images youtube-xl.png

14. #34 SP

15. #35 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Cine stie un site sau un user de pe YouTube care face reviewuri la jocuri in limba romana?

16. #36 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Ai putea incerca review-urile celor de la Zon@ IT.
    De exemplu:

17. #37 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    De ei stiam dar am uitat sa precizez.

18. #38 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poti sa incerci canalaul acestui utilizator YouTube - Canalul utilizatorului consolevideogames uite un exemplu din ce poti gasi

19. #39 SP
    apare "pauze game" bai ma omoara

20. #40 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    a zburat careva recent cu British Airways sau Air France? de asemena a avut careva treaba recent pe unul sau mai multe din urmatoarele aeroporturi: Heathrow (Londra, UK), Charles de Gaule (Paris, FR), Los Angeles International (US)?
    ma intereseaza daca e adevarat ca astia/pe alea se pierd multe bagaje si daca da care/unde (se) pierd cele mai multe?

recent= anul asta, cel mult anul trecut

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 52 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast