Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 52 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1031

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #141 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...la cine naiba sa apelez pentru a cumapra produse de pe valve store? (de pe forum de preferat). NU EXISTA ROMANIA IN LISTA DE TARI!

Vreau sa-mi iau tricouri...si nu pot. MOR!
    1. Valve
    2. Valve
    3. Valve
    4. Valve
    ...NO! Stau si ma uit la ele ca un CRETIN si cam atat.

Help? Thanks.

*p.s.

Va rog sa-mi lasati un PM ca poate explodeaza topicul cu alte intrebari si pierd sirul...

2. #142 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...la cine naiba sa apelez pentru a cumapra produse de pe valve store? (de pe forum de preferat). NU EXISTA ROMANIA IN LISTA DE TARI!

Vreau sa-mi iau tricouri...si nu pot. MOR!

1. Valve
    2. Valve
    3. Valve
    4. Valve

...NO! Stau si ma uit la ele ca un CRETIN si cam atat.

Help? Thanks.

*p.s.

Va rog sa-mi lasati un PM ca poate explodeaza topicul cu alte intrebari si pierd sirul...
    Pai la mine poti apela .. cumperi de atatia ani de la mine..stiu ca stiai ca sunt limitat la cateva site-uri , ei bine acum cu craciunul m-am extins putin, am sa revin mai pe seara cu pretul final de depus dupa ce am facut comanda. Bafta

3. #143 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Multumesc Robert! Am sa te rog sa nu faci comanda inca! Trebuie sa-mi aleg masura si sa stabilim alte detalii.

Thanks again, vb. pe PM - imediat iti trimit.

4. #144 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Salutare am si eu o problema am reinstalat win,si am pierdut toate jocurile dwd de pe steam nu i bai,le dwd din nou dar problema mea este ca acum nu trec de 100 kilo la dwd cu toate ca am fiberlink 2.Nu inteleg care ar fi problema? Inainte dadea jos cu 2-3 mb/s in rest dau jos cu 5-6 mb/s filme....

Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat as fi recunoscator!

Am uitat sa precizez ca folosesc router!

5. #145 SP
    Member theSrN's Avatar
    a mai comandat cineva de pe Amazon.com? ma intereseaza sa comand un Kindle, dar as vrea sa stiu daca sunt probleme de shipping sau vama..

6. #146 SP
    Junior Member sergiutz11's Avatar
    Quote Originally Posted by TheProfessoR View Post
    a mai comandat cineva de pe Amazon.com? ma intereseaza sa comand un Kindle, dar as vrea sa stiu daca sunt probleme de shipping sau vama..
    Daca vrei vorbeste cu iPaul ca am vazut ca el tot cumpara din US.

7. #147 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    A dat cineva jos o jaluzea velux? Am nevoie de 2-3 indicatii . Multumesc.

8. #148 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    De ce cand ma logez pe google cu adresa de gmail, ma conecteaza si pe youtube tot cu adresa de gmail ? Daca dau log out la youtube si intru cu adresa de yahoo de pe youtube (care o am de foarte mult timp) ma conecteaza si pe google cu adresa de yahoo... Pana azi am fost conectat pe youtube cu adresa de yahoo si pe google cu adresa de gmail.... Nu stiu daca am explicat corect.

LE: Mda, acum daca intru sa vad ce mail-uri am pe adresa de gmail, trebuie sa dau log out la adresa de yahoo si sa ma logez pe cea de gmail, si asa ma scoate si de pe contu youtube... Frumos, bine ca pana acum totul era perfect.
    Trebuie sa fii conectat pe gmail ca sa ramai si pe youtube si ce mai ai tu pe-acolo... daca dai log out , te deconecteaza si de pe celelalte site-uri

9. #149 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Stie cineva vreun targ de animale in Bucuresti? Parca era unul la Plumbuita?

10. #150 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Cum pot sa imi conving parintii sa imi ia un laptop ? Mama e de acord , insa tata nici nu vrea sa auda ... si doar el e cu banii ... cum pot sa fac?

Precizez ca laptopul nu e exagerat de scump ... doar 2000 lei (pentru parintii mei ar insemna cam 35-45 % din salariu)

Vreun sfat?

Multumesc , Anticipat , va rog nu fiti ironici

11. #151 SP
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Cum pot sa imi conving parintii sa imi ia un laptop ? Mama e de acord , insa tata nici nu vrea sa auda ... si doar el e cu banii ... cum pot sa fac?

Precizez ca laptopul nu e exagerat de scump ... doar 2000 lei (pentru parintii mei ar insemna cam 35-45 % din salariu)

Vreun sfat?

Multumesc , Anticipat , va rog nu fiti ironici

Spunele parintilor tai ca ...
    Este o modalitate mai eficienta de a tine pasul cu informatia furnizata la scoala/liceu/facultate , stocare cursuri
    Consumul este mult mai scazut la electricitate decat daca ai folosii un Desktop ( nu il baga in detalii tehnice ca il pierzi)
    Primesti ceva deci sunt convins ca daca te angajezi sa-i oferi ceva ( in materie de note, cursuri trecute, teze ...etc) o sa faca un efort si ti-l va cumpara.

12. #152 SP
    RCS & RDS

Ai mei parinti au acasa ( Bucuresti ) internet de la RCS & RDS, cum mai nou au si laptop, m-au rugat sa le cumpar un Router care sa le dea Wireless in apartament
    Imi poate spune cineva ce Router sa le cumpar? de la Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more preferabil ( care sa se potriveasca sistemului user/ password - dial de la RCS - RDS
    si daca ma poate ajuta cineva cu instalarea, sunt dispus sa platesc pentru serviciul acesta, ei nu prea se pricep la asta iar eu cum sunt la Londra nu prea am cum sa ai ajut m mult de atat. Astept raspuns
    Multumesc

13. #153 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Am activat online passul pentru BF3-ul unui prieten pe consola mea (El nu reusea nicicum si mi l-a dat sa incerc si eu).
    Acum intrebare, pot sa fac in vreun fel sa-l poata juca si el in MP de pe consola lui? (Merge cu account sharing? sau orice alta metoda?)

14. #154 SP
    Member Cata96's Avatar
    Stie cineva daca vor mai fi reduceri la emag/pcgargare/etc in viitorul apropiat?

15. #155 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De Craciun mai mult ca sigur. Mereu sunt reduceri mari de Craciun, si pe Zavvi/TheHut &Co.

16. #156 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    De Craciun mai mult ca sigur. Mereu sunt reduceri mari de Craciun, si pe Zavvi/TheHut &Co.
    Ideea e ca mie nu imi trebuie pt jocuri
    Ci pt componente hardware

17. #157 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by RobertDinu View Post
    RCS & RDS

Ai mei parinti au acasa ( Bucuresti ) internet de la RCS & RDS, cum mai nou au si laptop, m-au rugat sa le cumpar un Router care sa le dea Wireless in apartament
    Imi poate spune cineva ce Router sa le cumpar? de la Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more preferabil ( care sa se potriveasca sistemului user/ password - dial de la RCS - RDS
    si daca ma poate ajuta cineva cu instalarea, sunt dispus sa platesc pentru serviciul acesta, ei nu prea se pricep la asta iar eu cum sunt la Londra nu prea am cum sa ai ajut m mult de atat. Astept raspuns
    Multumesc
    Eu ti-l recomand acesta:
    http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B001...2588717&sr=1-1
    Ieri am setat unul identic pentru un amic de-al meu; el foloseste WinXp. Da-mi un Pm pentru detalii.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

18. #158 SP
    Quote Originally Posted by Snookerdog89 View Post
    Eu ti-l recomand acesta:
    Belkin N Wireless Router with Simple Security Set up (F5D8236uk4):Amazon:Computers & Accessories
    Ieri am setat unul identic pentru un amic de-al meu; el foloseste WinXp. Da-mi un Pm pentru detalii.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    Sal, multumesc pt indrumare, stai cumva in Bucuresti ? crezi ca poti ajuta cu instalarea? , contracost bineinteles, dupa cum am spus, eu sunt la Londra iar ai mei parinti chiar nu stiu sa instaleze asa ceva
    Oricum daca nu poti ajuta nici o pb , oricum iti multumesc pt indrumare, am sa il cumpar cat de curand
    Bafta

19. #159 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Caut un joc destul de vechi pe care il jucam foarte mult cand eram mai mic dar nu mai stiu deloc cum se cheama. Stiu doar ca era cu masini, pe mai multe categorii si tin minte doar 3 - numai cu broscute (cele mai incete), cu supercars (cele mai rapide) si mai erau niste masini care aveau tot felul de arme pe ele, de la mitraliera la abilitatea de a micsora alte masini. Desi foarte vag, imi aduc aminte ca numele era ceva cu Break sau Brake dar nu bag mana-n foc.

20. #160 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Coletele ajung si sambata la posta?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 52 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast