�nnebunesc, mi-am cumpărat Terraria de pe steam şi mă lovesc de o problemă destul de comună din ce am citit pe forumurile oficiale, dar fără o soluţie concretă, nu pot instalat XNA Framework 4, una din soluţiile găsite pe forumurile oficiale (Steam şi terraria) este să schimb un fişier din system32 şi să reinstalez framework-ul dar deşi am reuşit să schimb fişierul respectiv şi să trec de eroarea respectivă, acum la instalarea framework-ului primesc altă eroare şi anume :
XNA.framework.avatar.dll şi apoi error code 2350. Am căutat pe guagle dar nu am găsit nimic care să funcţioneze. A mai avut cineva astfel de probleme sau a citit pe vreun forum despre ceva asemănător ?

. A mai avut cineva astfel de probleme sau a citit pe vreun forum despre ceva asemănător ?

. 3.1 inseamna difuzor central si frontal stanga si dreapta, nu? Daca da, eu as incerca urmatoarele:
. Anyway, am scapat de buba, era sistemul configurat foarte aiurea (il vedea ca 7.1), nu stiu daca era asa din default sau si-a bagat cineva nasul unde nu trebuia. L-am pus la 2.1 si merge struna acum. Thanks for the help!
. Am maine un avion din machester (ora 10:30) si ajung in bucuresti la 17:35. Prima mea intrebare e: ora la care e scrisa pt fiecare locatie, e ora care va fi in tara respectiva. nu? deci in bucuresti daca scrie ca ajung la 17:35, atunci atat va fi ora romaniei, nu ora angliei. nu?
. Ma gandesc ca la Tarom poate bagajul de cala e inclus si deaia nu au mentionat nimic. Sa ma lamureasca si pe mine care e treaba si cum se poate rezolva (in caz ca trebuia sa pun bagajul de cala).
. Multumesc anticipat

Bookmarks