How to Block a Website
Vezi poate ii blocat siteul.
How to Block a Website
Vezi poate ii blocat siteul.
mai are cineva probleme cu youtube ?la mine cand deschid un video imi face buffer pana la un anumit punct(HD sau nu) iar apoi ori se blocheaza ori se incarca foarte greu..si trebuie sa-i dau refresh de vreo 4-5 ori pana sa vad filmuletul complet...am net de la RDS prin Fiberlink
Same problem here!
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
M-am despartit recent de o tipa. Problema e ca pe Facebook imi apare mereu in News Feed ce face,update-urile ei & it's only making things worse. Dat fiind faptu' ca am avut o legatura foarte stransa si o relatie extrem de lunga,am hotarat sa nu ne dam Unfriend pe Facebook. Cumva,am dat-o la pace.
Exista vreo posibilitate de a face in asa fel incat eu sa nu vad ce posteaza ea,dar ea sa poata in continuare vedea postarile mele? Nu vreau sa ii dau Block ,ci doar sa nu mai imi apara in News Feed.
Multumesc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
La postare, in dreapta sus, ai un buton de la care poti alege "Ascunde...". Apoi iti apare o linie "Change what updates you get from ..." unde selectezi
"Dezaboneaza-te".
La mine facebook-ul e in Romana![]()
Am o mica nelamurire: locuiesc in Bucuresti si am net de la UPC. Cand intru pe Speedtest, pe harta imi arata un simbol in forma de triunghi in Timisoara. Acel simbol nu ar trebui sa indice locatia mea curenta adica Bucuresti?
Aha... posibil, imi pare rau ca nu imi mai amintesc unde era simbolul cand aveam net prin Romtelecom.
Ce-i ala un dongle?ca am vazut ca tabletei ii trebuie asa ceva pentru a se conecta la 3G.De unde iau asa ceva?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Cu ce pot sa verific un hdd de erori sau baduri? In afara de ce ofera sistemul de operare. Ms
Cei de la evoMAG sunt seriosi?Am vazut ca au varianta cu 3G la Nexus 7.As vrea sa-l cumpar de acolo.
Multumesc!
La nivel de livrare am inteles ca sunt ok. La garantie nu a ajuns nimeni pana acum dintre cei care stiu ca au cumparat de la evoMAG.
HDTune Pro si Hard Disk Sentinel.
---------- Post added 09-12-2012 at 11:56 AM ----------
Eu am tot cumparat de la evomag in ultimul timp (harduri, placi video, componente etc), la unele am avut probleme in timp, le-am dus in service la ei, si in maxim 6..7 zile, mi-au fost inlocuite cu produse noi.
By Rad00 in forum Help Desk
By AndRewqp in forum Console Club
By coeziv in forum Software
Bookmarks