Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 52 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1031

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #301 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    prin nu stiu ce metoda, maicamea a intrat pe facebook, a facut putin trolling pe acolo, s-a deconectat si acum nu pot intra pe site deloc. nu merge niciun browser, imi zice ca serverul nu a fost gasit, IE cannot acces the page etc. Am eliminat history, cache, am umblat la firewall, antivirus, tot !!! nu merge accesat siteul. daca ma conectez cu laptopul sau mobilul la wireless, evident, functioneaza dar cu cu pc ul meu nu .
    Ce pot face?
    How to Block a Website
    Vezi poate ii blocat siteul.

2. #302 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    mai are cineva probleme cu youtube ?la mine cand deschid un video imi face buffer pana la un anumit punct(HD sau nu) iar apoi ori se blocheaza ori se incarca foarte greu..si trebuie sa-i dau refresh de vreo 4-5 ori pana sa vad filmuletul complet...am net de la RDS prin Fiberlink

3. #303 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Tot RDS Fiberlink 2 - nici o problema la mine...

4. #304 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

Same problem here!

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

5. #305 SP
    ai adblock activat ?
    atunci Firefox 16 ?

6. #306 SP
    nu....de ce?

7. #307 SP
    am scos Firefox 16 si am reinstalat 15 si merge fara probleme..

8. #308 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

M-am despartit recent de o tipa. Problema e ca pe Facebook imi apare mereu in News Feed ce face,update-urile ei & it's only making things worse. Dat fiind faptu' ca am avut o legatura foarte stransa si o relatie extrem de lunga,am hotarat sa nu ne dam Unfriend pe Facebook. Cumva,am dat-o la pace.

Exista vreo posibilitate de a face in asa fel incat eu sa nu vad ce posteaza ea,dar ea sa poata in continuare vedea postarile mele? Nu vreau sa ii dau Block ,ci doar sa nu mai imi apara in News Feed.

Multumesc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. #309 SP
    La postare, in dreapta sus, ai un buton de la care poti alege "Ascunde...". Apoi iti apare o linie "Change what updates you get from ..." unde selectezi
    "Dezaboneaza-te".
    La mine facebook-ul e in Romana

10. #310 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Am o mica nelamurire: locuiesc in Bucuresti si am net de la UPC. Cand intru pe Speedtest, pe harta imi arata un simbol in forma de triunghi in Timisoara. Acel simbol nu ar trebui sa indice locatia mea curenta adica Bucuresti?
    Attached Images Attached Images speedtest.png

11. #311 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by Csander View Post
    Am o mica nelamurire: locuiesc in Bucuresti si am net de la UPC. Cand intru pe Speedtest, pe harta imi arata un simbol in forma de triunghi in Timisoara. Acel simbol nu ar trebui sa indice locatia mea curenta adica Bucuresti?
    Cred ca prin acel server se face testul, eu locuiesc in rm valcea si imi arata pitesti

12. #312 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Aha... posibil, imi pare rau ca nu imi mai amintesc unde era simbolul cand aveam net prin Romtelecom.

13. #313 SP
    Ala este serverul ales default pentru testare. Nu are legatura cu locatia ta.

14. #314 SP

Ce-i ala un dongle?ca am vazut ca tabletei ii trebuie asa ceva pentru a se conecta la 3G.De unde iau asa ceva?

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

15. #315 SP

16. #316 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Cu ce pot sa verific un hdd de erori sau baduri? In afara de ce ofera sistemul de operare. Ms

17. #317 SP
    Cei de la evoMAG sunt seriosi?Am vazut ca au varianta cu 3G la Nexus 7.As vrea sa-l cumpar de acolo.
    Multumesc!

18. #318 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    La nivel de livrare am inteles ca sunt ok. La garantie nu a ajuns nimeni pana acum dintre cei care stiu ca au cumparat de la evoMAG.

19. #319 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Cu ce pot sa verific un hdd de erori sau baduri? In afara de ce ofera sistemul de operare. Ms
    HDTune Pro si Hard Disk Sentinel.

---------- Post added 09-12-2012 at 11:56 AM ----------

Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Cei de la evoMAG sunt seriosi?Am vazut ca au varianta cu 3G la Nexus 7.As vrea sa-l cumpar de acolo.
    Multumesc!
    Eu am tot cumparat de la evomag in ultimul timp (harduri, placi video, componente etc), la unele am avut probleme in timp, le-am dus in service la ei, si in maxim 6..7 zile, mi-au fost inlocuite cu produse noi.

20. #320 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by iry View Post
    HDTune Pro si Hard Disk Sentinel.

---------- Post added 09-12-2012 at 11:56 AM ----------

Eu am tot cumparat de la evomag in ultimul timp (harduri, placi video, componente etc), la unele am avut probleme in timp, le-am dus in service la ei, si in maxim 6..7 zile, mi-au fost inlocuite cu produse noi.
    Hd tune mi l-a recomandat si Monky, e ok, se pare ca nu hdd e de vina ci ps3-ul super sh.t

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 52 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast