Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 64

Thread: Jocul ce te-a dezamagit

  1. #1 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

    Lightbulb Jocul ce te-a dezamagit

    Aici putem sa ne scriem pareriile de rau pentru jocuriile ce ne-au dezamagit dealungul aniilor,nu conteaza platforma...un joc pe care l-ai asteptat cu entuziasm si din momentul in care ai dat start la joc,acel val de dezamagire si suparare sa te cuprinda...

    Incep eu

    acum mult timp jucam Carmageddon "Carpocalipse Now"
    dupa ceva timp am auzit ca va iesi partea a 3a...1 an am asteptat cu sufletul la gura sa pun mana pe joc si zilnic ma gandeam la el...in momentul in care am pornit jocul....dezamagire totala


    Un joc trist din prezent este "Rise of argonauts"am avut asteptari mari de la el,dar e sub asteptariile mele...de cateva luni bune am asteptat,am incercat sa ma abtin sa vad cat mai putine reviews si trailere la el (no spoilers)...noroc ca l-am imprumutat inainte sa dau banii el...as fi regretat...
    grafica e slaba si plina de filkareli...si povestea este previzibila

  2. #2 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Recent am fost dezamagit foarte tare de Alone in the Dark. Se pare ca francezii care au lucrat la el nu au jucat in viata lor un joc 3rd person. Nu stiu cu ce se mananca jocul.

    Avand in spate renumele de inventator al genului survival horror, ma asteptam ca de la acest nou joc al seriei sa aduca foarte multe lucruri bine facute, nu neaparat noi. Din pacate, tot ce si-a propus sa reuseasca, a esuat lamentabil.

    Pentru mine, ca pentru multi altii, Alone in the Dark a fost o dezamagire.

  3. #3 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cea mai mare dezamagire pe 2008 a fost Far Cry 2. Desi a luat note bune in review-uri, jocul este foarte slab, atat in singleplayer, cat si in multiplayer. Nu merita banii!

  4. #4 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    Alone in the Dark au facut un control cam greu si in rest nu sunt prea multe de zis...cred ca mai mult au lucrat la coloana sonora decat la joc..
    farcry 2 este bun in primele 10 minute,dupa aceea cand vezi cat poti sa alergi prin padure,campuri si repeti incontinuu acelasi proces ti se taie...

    eu am suferit foarte mult de pe urma jocuriilor de pe sega mega drive.. asteptari,la vremea aceea cumparam din magazinul unirea dischete si nu aveam de unde sa stiu cum e jocul decat dupa ce vedeam pe carcasa/coperta...

  5. #5 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Sunt un pic dezamagit de Fallout 3 ! Sper sa nu supar pe nimeni, dar... e ciudat ca povestea e captivanta dar gameplay-ul e ciudat rau ! Directia de mers este o necunoscuta pt. mine, inamicii sunt dificili, balanta fortei intre jucator si inamici e ciudat calculata, quest-urile .... ce pot spune sincer pare dificil jocul si rasplata nu-mi pare pe masura.
    La capatul opus la mine se situeaza Mass Effect - extraordinar jocul !

  6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    In 2008 am fost dezamagit de Far Cry 2 si Prince of Persia. PoP e boring, usor, simplu,repetitiv, nimic interesant in el decat grafica. De Far Cry 2 aceleasi pareri ca restu.

  7. #7 SP
    Diesel k1du's Avatar
    In 2008 m-a dezamagit Tomb Rider Underworld si Midnight Club LA.La MCLA daca aveai peste 90 km/h intra masina in pamant

  8. #8 SP
    Senior Member huber's Avatar
    ce-a mai mare dezamagire pentru mine a fost Prince of Perisia, nici nu m-am imaginat ca este asa de naspa in comparatie cu T2T care a fost o capodopera la vremea lui .

  9. #9 SP
    Member alalalt's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    In 2008 m-a dezamagit Tomb Rider Underworld si Midnight Club LA.La MCLA daca aveai peste 90 km/h intra masina in pamant
    La MCLA, daca aveai dvdul original, nu mai intra masina in pamant (hehehehehehe ).
    Am fost dezamagit de noul Prince of Persia. Desi e oarecum distractiv, gameplay-ul lasa de dorit. In mare parte e ca si cum te-ai uita la un film..

  10. #10 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    cel mai dezamagitor ,pai cred ca Farcry 2 din cauza ca e repetitiv si trebuie sa te tot plimbi si la fiecare 20 de metri trebuia sa tragi in inamici

  11. #11 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Dark Messiah Of Might And Magic este jocul care ma dezamagit cel mai mult , lam luat pentru ca nu am gasit Fable 2 si aveam chef de un RPG dar am fost dezamagit la maxim , are 0 elemente RPG , combat slab , e plin de buguri , voiceacting penibil , AI prost....... (lista poate continua la infinit )

  12. #12 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Din cate stiam, Dark Messiah e action!

  13. #13 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Din cate stiam, Dark Messiah e action!
    nup , e RPG

  14. #14 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Jocul ala e 100% action. In afara de faptul ca poti sa iti alegi spell-urile, nu mai are nici un element care sa aiba legatura cu RPG-ul.

  15. #15 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    pai asta e ideea ca el ar trebui sa fie RPG , pe PC asa este clasificat dar pe consola au luat toate elementele RPG (skilurile se atribuie automat , staturile se pun automat ) si lau facut un rahat de combinatie intre cele doua genuri , cu alte cuvinte nu e nici cal nici magar.

  16. #16 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Vad ca are note mai mici pe Xbox 360. Pe PC era destul de bunicel!

  17. #17 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Acum 2 ani se anunta un joc: Turning Point:Fall of Liberty...ce ma impresionat la el desigur inainte sa incep sa joc,era POVESTEA,ceva nou,nu exista WW2,nazistii de plictiseala ataca New Yorku,arme cv modificate,era interesant,dar plin de buguri,foarte scurt,tinta fugea cand trageai.Ma dezamagit complet.Se vede ca,CODEMASTER nu le are cu FPS-urile.cel mai bine sa ramana la RACING,acolo e "no comment"

  18. #18 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Cea mai mare dezamagire pt mine a fost Call of Duty WaW. In afara de faptul ca aduce pe piata un subiect epuizat, contine multe bug'uri, AI'ul aliat extrem de prost, respawn'ul infinit al inamicilor si lista e lunga.

  19. #19 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Bullet Witch

    Aseara am incercat sa ii dau o sansa sa vad poate merita jucat...zici ca joc tetris.Stiu ce piesa imi va aparea...asa e si cu bossii...urat tare jocu...

  20. #20 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Cea mai mare dezamagire pentru mine a fost Need for Speed Undercover, cu toata ca a fost un pic mai bun decat Pro Street,nu mi-a "intrat in sange" .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Legat de jocul online By Comisar in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 12-01-2014, 23:50
  2. Ghiceste jocul By Walkman in forum Offtopic
    Replies: 1471 Last Post: 08-07-2013, 19:33
  3. Jocul perfect By zinodaur in forum Console Club
    Replies: 25 Last Post: 19-01-2009, 17:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts