Eu m-am cam saturat de masinile lor. Cand mai baga ceva mai cunoscut, a se citi cunoscut si pentru amatori, sau modele autohtone voi cumpara cu placere. Pana atunci zic stop colectiei, pentru ca nu am unde sa depozitez ceva inutil.
intr-adevar GAZ-ul e printre cele mai reusite machete de pana acum. foarte tare !
ce stiti de urmatorul numar ?
In sfarsit mai cumpar si eu o masina ca ultimele 2 nu m-au pasionat. Mersi GuitarHero, abia astept sa apara!
Aici colectie demna de luat in considerare,cred ca este singurul din Romania care asa ceva.
Nu e singurul, poate la scara 1:43, chiar si in cluj sunt colectionari cu peste 100, 200 de machete dar 1:18, mai este un tip in arad care are peste 300 de modele 1:18 , nici nu se compara cu 1:43 de pret sa nici nu mai vb
Eu spuneam de 1:43 ca știu ca sunt alți cu niște colectiv impresionante de 1:18 in schimb dacă faci colectie de 1:43 ieși mai ieftin dar si ocupă mai puțin loc. Eu unul dacă aș fi colecționar aș alege 1:43 pentru că ocupă mai puțin loc si plus ieși mai ieftin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
la mine au ajuns cele 2 machete nr 12 si 13 + brelocul cu Dacia 1300. Arata super brelocul
Bookmarks