Ca in cateva minute ma apuc de Fatal Frame III![]()
Ca am terminat in sfarsit cu animatia de la Maya. Hardest thing I ever had to do...character modelling + toate cele (texturing, rigging, skinning, animatie). Vestea proasta? In curand trebuia sa predau nivelul de UDK si sa mai dau cateva examene la Java.... oh well..sa va asteptati sa postez din nou aici peste doua saptamani
![]()
Man, you really work hard, dar numai cand te gandesti cate cunostinte vei avea cand termini toate alea... it's bloody worth it!I envy you!
![]()
nu am invatat tot liceul+ gimnaziu cat am invatat anul asta la facultate...si cica asta e f usor si ii destul de chill. da am avut multe de invatat oricum. Si da... sa speram ca in 3-4 ani dupa ce termin facultatea o sa merite. Oricum ma omor cu invatatul pt ca vreau cu disperare sa lucrez in industrie (cred ca am ales cuvintele potrivite
) si din cate mi-au zis profii, competitia e foarte mare. Se bate lumea pe locuri libere
. Deci trebuie sa dau tot cei mai bun din mine
...and that might take time
ca am vazut in cinema in 3D The Avengers si a fost dragut de fain
mai ales ca biletul a costat 95ron![]()
scuze... am obiceiul de-a rontuji... dar te face sa te simti mai bine ca e 94.80 decat 95ron??? Pentru mine nu face nicio diferenta! partea buna e ca am furat ochelarii de la cinemascrie pe mine roman
![]()
nu cred ca restul ii returnau la finalul filmului! de ce ai subliniat "partea buna e ca am furat ochelarii de la cinema"? ca tot ma uit dupa greseli gramaticale si nu le vad![]()
Bookmarks