Azi apare MGS V !!!
OMFG
Mac OS-ul.
Nu-mi vine să cred cât de fluent se mișcă comparativ cu Windows-ul. Partea prostă este că o să am nevoie de Windows pentru facultate.
Am intrat la facultate in Brasov![]()
Is departe de agitatia si mizeria din capitala (no offense guys) si totul merge bine. Chiar daca ii vremea nasoala, ii o zi buna azi![]()
Șmecher! Să cauți să ajungi prin Rockstadt și Jordan. Despre Britannia toată lumea îți va spune că nu mai este ce a fost odată... și așa esteTrebuie neapărat să bei sub clar de lună pe cetate, sub Tâmpa și în Livadă, dar astea vor veni de la sine în sesiunea de vară
eventual înaintea unui examen, pentru performanțe maxime
iarna, ne vedem cu placa în Poiană că deh, suntem la Brașov doar, nu?
P.S. Dacă nu sunt indiscret, despre ce facultate e vorba?
On: C-am avut parte de-o noapte tare cu niște prieteni buni, foști colegi de facultate.
Sunt in concediu deodihnagaming... femeia e la servici, berea e la rece si tre' sa soseasca pizza![]()
Ma amuza colegii mei de facultate. Jucam FIFA câștigătorul la masa și unul este full rage. A jucat 10 minute din care cel puțin 8 a urlat și înjurat în continuu.
Mai există si profesori de nota 10.
Astazi nu am reusit sa rezolv independent o problema la o anumita disciplina, insa nici profesorul nu si-a dat seama pe moment ce fac gresit. In aceasta seara m-a cautat, mi-a cerut numarul de telefon si m-a lamurit la telefon.
Pe de alta parte, sunt si profi care nu accepta cand ii contrazici, chiar daca vii cu argumente.
Bookmarks