Ceva nu-mi miroase a bine in povestea asta...
Ca mi sa stricat asa brusc si din senin analogul la saitek (desigur cel directional), de cand ma stiu am avut ghinion cu analogul stang....
bai nu stiu, dar cred ca trebuie sa ai simtul umorului foarte idiot care sa faci asemenea glume, deci na...
tipa e din Suceava... dar s-a rezolvat... a apărut după 2 zile de lipsa (adică ieri seara)... se refugiase la o colega �n munţi de pe marginea Clujului (Feleac, Erdőfelek), ca sa lucreze la disertaţie... şi nu avea semnal acolo... scuze dacă v-am părut ciudat dar chiar nu ştiam ce sa fac... apreciez glumele de bun gust pe care le-aţi făcut... la �nceput şi eu am crezut ca e o gluma făcută de ea, dar apoi c�nd am văzut ca nu apare şi voi faceţi glume pe seama mea m-am enervat...
De ce m-am speriat, pentru ca tipa avea obiceiul sa suna sau sa anunţe ce face şi pe unde merge de aia m-am speriat c�nd nu am primit nimic de la ea (semnal)!
�mi cer scuze pentru deranj...
Stai sa vezi cata disertatie o tras ea pe acolo...mda. Partea proasta e ca o sa afli dupa ce te desparti de ea, atunci sa vezi nervi![]()
maine dau teza la mate
---------- Post added 09-05-2011 at 09:28 AM ----------
si mi-e rau ca nush nimic
Ca am dat simulare la romana si mi-a picat la partea a-III-a Dacia Literara si A. Lapusneanul...![]()
Acum am vazut ca are 11 ani. Daca la varsta aia nu inveti, atunci ce o sa faci in clasa a11-a, a12-a sau la facultate? Macar atunci o sa ai motive sa nu inveti gen ai la alte materii mai importante sau trebuie sa iesi la bere cu baietii (se pun si ispitele).. Cand eram ca tine o tineam numai in 10.
...ca maine am teza la romana si sunt tufa de Venetia.
De bine da rau pe primul semestru am 8acum sper sa scot un 6(ar insemna sa iau un 5 la teza)
Un motiv ar fi reprezentat de faptul că mă lupt zilnic cu morile de v�nt și abia astăzi am reușit să constientizez acest fapt... dureros.
Bookmarks