Ca vineri dau test la fizica si nu stiu nimic. Si am reusit sa iau un 9 in primul test... Parca vad ca iau un 5 .....
Ca vineri dau test la fizica si nu stiu nimic. Si am reusit sa iau un 9 in primul test... Parca vad ca iau un 5 .....
Ca in saptamana in care am stat acasa din cauza faptului ca am fost bolnav am adunat o gramada de "restante".![]()
Ca am luat 3 in teza la fizica la dracu-n paispe!!!! CUUUUM? stiu tot capitolul pe de rost in puii mei.... uite ce se intampla atunci cand nu-ti aduci aminte o singura formula. una. nu poti sa faci nimic mai departe.... damn!
Că am 25 de ani și că-s presat aiurea de anumite chestii (ce țin de v�rstă, evident).
...caca maca.
RonanN1 te rog posteaza clipul de pe YT cu Mircea Badea cand vorbea despre femei/relatii/despartiri.
nu ştiu bre ca ma macină prin interior ca o gripa care arde... a fost cel mai fain lucru care i s-a �nt�mplat unui bolovan ca mine... şi am dat-o �n bara...
Lasa ca raman memorabile partidele de sex din fata televizorului ... o sa iti fie greu cand o sa revezi 300, dar treci tu peste asta.
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks