Ca plec la tara fara ps3-ul meeeuu![]()
Ca am media de admitere 8.48, cand altii doar au copiat putin la examen si ori au aproape cat mine, ori mai mare.
@ Kazumo, don't worry. Liceul este important sa-l faci, nu conteaza unde. Cand te duci cu CV-ul sa te angajezi nu te intreaba nimeni cu ce medie ai intrat la liceu, te intreaba doar daca ai diploma de bac si ce facultate ai facut.
si nici cele din facultate nu prea conteazadoar sa nu fie chiar mica, gen 5-6, ca atunci da de banuit
mai mult conteaza unde ai studiat decat cu ce medie ai terminat
si evident conteaza foarte mult ce stii sa faci concret
on: ca e prea cald seara in casa si aerul condtionat nu prea bate pana la mine in camera
Nu conteaza nici media din generala - nici media din liceu - din media din facultate si nici facultatea si masterul. Conteaza sa fii bun in ceea ce faci si sa ai o pila sau o cunostinta sau ceva de genul pentru ca te-ai nascut in Romania. Stiu ca sunt trist dar este foarte adevarat si vei observa lucrul acesta cand va veni timpul.
Ma enerveaza ca aparatul de aer conditionat s-a stricat tocmai pe caldura asta. Just my luck...
Ma enerveaza melcii de la Steam Support pentru ca astept de 2 zile raspuns si nimic, halal suport, se misca ca niste vaci stricate.
@All: Thanks pentru incurajari! Acum mi-a mai trecut.
@Icebird: Ce-ai patit?
Ma enerveaza ca odata cu Team Fortress 2 F2P s-a stricat Garry's Mod-ul!
Ca nu ma pot trezi mai devreme de 13:00. Adica pot, dar nici de-al dracu nu m-as da jos din pat...
Ca am facut varicela si nu mai pot merge la mare.
It's time for a F-bomb. FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks