Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 251 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #1621 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Ma enerveaza dobitoaca de profesoara de franceza. Cred ca este cea mai cretina persoana care exista pe lumea asta. Atata prostie de nici nu mai are rost sa ma contrazic cu ea, aprob si gata. Deci vine la ora si incepe frate si povesteste toata ora despre nu stiu ce verisoara de a ei care si-a gasit de munca nu stiu unde si ca si ea vrea sa plece si nu-stiu ce si dupaaia la sfarsit zice "nu pot sa lucrez nimic cu voi pentru ca nu invatati bla bla". Sau la teste daca misti umpic foaia gata ai copiat -1 punct . Am tot zis ca ii floodez e-mail-u' si o sun noaptea da' tot trebe sa o fac cat de curand...

2. #1622 SP
    Member Cata96's Avatar
    Daca tot suntem in tema.......
    Scoala(Zhe Jail!!!)

3. #1623 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ce ma enerveaza : Pai mai nou

1.Ca nu mai apare odata GTA V , si ca nu s-a anuntat release date (e inca TBA)

2.Tot Scoala... : Numai teste frate aproape zilnic , parca suntem robotzi ... + teme suntem terminati , ebea daca apuc pe la 9-10 hai sa spunem 8 , ca apuc sa intru si eu sa ma uit la cate o chestie pe net...
    La geografie avem o ... nu mai zic , cik la ea o vorba (care nu avea nici o legatura cu subiectu) : "Baietii sa se stearga la fund si sa se uite la fete ebea dupaia"
    La fizica s-a copiat cu nesimtire
    La mate s-a luat 6 ( cum am luat si eu ) , 2-3 de 7, cate-un 8 , 2 de 9 si 1 zece in cap...si multi de 3 , 4 si 5
    La istorie am luat 7 (desi meritam 9 sau macar un 8)
    La chimie daca misti din banca te tine minte si nu mai scapi de ea ...
    La biologie am luat un 1 si un 10 pt ca m-a prins ca am copiat si mi-a facut media si mi-a pus 6
    La engleza dam vinerea asta... sper sa iau un 9.50
    La desen am un 10
    La muzica un 9

Deci vreo 2-3 saptamani din luna asta am fost acoperit doar de teste , invatat , teme , note + 2 ore de antrenamente la baschet martea si joia... (deci va imaginati ce luna am putut sa am)

Va urez si voua succes ... celor care dati la fel de multe teste ca mine si va freaca profele zi de zi , cu de ce nu ti-ai facut tema si "D-le , la ce ora v-ati culcat?"

3.Vorbind de robotzi , ma enerveaza faptul ca nu mai apare odata noul episod

4.Ca trebuie sa ma culc

5.Ca maine iar ma duc la scoala

6.Ca e tarziu si o sa ma scol greu dimineata

7.Cand ma gandesc la cele de mai sus

50552_147295161952666_4442670_n.jpg

P.S.: Poza de mai sus e foarte reprezentativa...

4. #1624 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ca fosta prietena... FOSTA! M-a sunat la 1 dimineata sa-mi spuna ca este nebuna. La modul cat se poate de serios nebuna-nebuna....

5. #1625 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Youtube, postez un videoclip cu un joc (NFS underground) si astia imi sar in cap cu copyright-ul dand disable la audio... cata prostie

6. #1626 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Youtube, postez un videoclip cu un joc (NFS underground) si astia imi sar in cap cu copyright-ul dand disable la audio... cata prostie
    Da frate, deja a scapat de sub control. Si mie mi-au trimis pe mail (azi) prostii de la clipuri uplaodate acum cateva luni...

Chiar vor sa tranfsorme youtube-ul intr-un video blog site? cretini...deja nu mai are niciun farmec.

7. #1627 SP
    Ca avem cel mai de cacao bal al bobocilor posibil din cauza a doua profesoare comuniste. Incepe la 12 ziua si se termina la 7 seara!!! Si vine Guess Who sa cante, pe care nu-l suport de nicio culoare... nu inteleg de ce vine asta la petreceri sa cante - nu vad cum ai dansa pe melodiile lui. In schimb, cei din Cosbuc de exemplu il incep seara si tine pana dimineata si vine Gojira! I mean, CMON!!!

8. #1628 SP
    Daca zici ca profesoarele sunt comuniste considerate norocos, puteau sa-l cheme pe Vadim sa va recite niste poezi cu Elena... Ah balurile bobocilor, mai tin minte cum era, cum lipeam berile cu scoci de picioare ca inauntru nu era voie sa se consume alcool, numai la baluri purtam pantaloni largi .

9. #1629 SP
    Asa le lipeai zici ... Good idea!

10. #1630 SP
    Era o metoda buna si de consumat si de facut bani .

11. #1631 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Noi am intrat cu sticla de vin sub jacheta... no problem!

12. #1632 SP
    Anu' trecut am incercat sa strecuram o sticla de Vodka, dar ne-a prins si am fost obligati s-o dam pe gat repede afara... n-a iesit foarte bine

13. #1633 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Ma enerveaza ca nu pot sa-mi amintesc parola de la al doilea yahoo messenger account ... yup i know LAME!

14. #1634 SP
    Ca am lasat PS3-ul deschis sa downloadeze DC Universe online si am fost la o bere si cand m-am intors, dupa vreo 2 ore, l-am gasit oprit din butonul din spate . Fara niciun progres...

15. #1635 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ca avem cel mai de cacao bal al bobocilor posibil din cauza a doua profesoare comuniste. Incepe la 12 ziua si se termina la 7 seara!!! Si vine Guess Who sa cante, pe care nu-l suport de nicio culoare... nu inteleg de ce vine asta la petreceri sa cante - nu vad cum ai dansa pe melodiile lui. In schimb, cei din Cosbuc de exemplu il incep seara si tine pana dimineata si vine Gojira! I mean, CMON!!!
    Si pe Gojira cum dansezi? :/

16. #1636 SP
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Si pe Gojira cum dansezi? :/
    O sa ma fac ca nu am vazut intrebarea...

17. #1637 SP
    Member Devergo's Avatar
    Hipsterisme ieftine...

18. #1638 SP
    Member Venom911's Avatar

19. #1639 SP
    Ca mi sa dus iara HDD-ul .

---------- Post added 10-11-2011 at 07:31 PM ----------

Acuma imi mai curge si sange din nas... asta ii cea mai buna seara ce am avuto...

20. #1640 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Politia Romana

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 251 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast