Strike105x
6/10
+tipa
-restu
DeadlyGoD 8/10
+ dizzy din GG
- poza ii destul de mica si nu se pea vad detaliile (mai ales la aripi )
DeadlyGoD 6/10 Noisy adica calitatea nu ii asa buna si nici nu arata excelent oricum parerea mea, cel de dinainte era mai fain.
Sa inteleg ca nu sti sa primesti o critica si sari peste tot ...chit ca eram mai in spate cu 15 pagini tot cu avataru meu postai...revenge is a bi^^ isn't it.Stai jos ai 4.Hai sa facem un joc. Nu stiu pe ce forum l-am mai vazut. Trebuie sa dai o nota, plusuri si minusuri pentru avatarul celui ce a postat inaintea ta.
Si ideal ar fi sa nu postati de 7 ori pe o pagina, zic si eu... odata cand iti schimbi avatarul ajunge.
MrIacob
8/10....nu imi place wrestlingul
Ju1ce9 9/10
+ i love batman cartoons
+joker ii villainu meu preferat
-poza ii alb-negru (la joker culorile conteaza f mult)
Click pls pe link Tudoran nu si-a schimbat avatarul de ultima oara cand iam dat nota sa ii mai dau odata ? fara suparare nu-s spamer, nu ii revenge deloc cred ca ii destul de evident ca in momentul acela doar el si tudoran erau pe pagina. Iar imaginea ii noizy si personal nu-mi place nu se intelege mare lucru parca ar fii o bolnava de leucemie scz expresia mam abtinut de detaliile astea cand am facut rating-ul facand o propozitie oarecum la obiect dar nici prea critica deorece nu am vrut sa te jignesc in vreun fel sau sa par lipsit de respect.
Nu inteleg aici faza is obligat sa dau orice alt rating decat cel care lam primit ? aia inseamna ca nici 9/10/8 numai pot da ca ar insemna sa ma razbun :/ (ironie). Nota mea tot 6 ramane is intradevar putin curios de ce parere au oameni de avatarul meu dar nu pot sa zic ca ii dau o importanta chiar asa mare incat sa port un grudge.
rappy777
-Avatarele cu scris in care nu se intelege o anumita parta decat daca ma chiorasc nu dau bine.
7/10
Bookmarks