Cum să te trezești după examen.
Given the fact that it is 6PM in the evening, no, I can't. And thanks for the seisure.
6 Games That Put Insane Detail Into Stuff You Didn't Notice | Cracked.com
Unele sunt insane!
@Mask's video: parafrazez primul comentariu de pe youtube >> "Guessing this ain't webbers crew"
@biagyydogYes indeed.
Final Fantasy XIV A Realm Reborn - Closed Beta Key Giveaway!
FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn Closed Beta Key Giveaway | Alienware Arena
De ce oamenii inteligenti esueaza si prostii reusesc in viata
Oamenii destepti sunt idiotic
Da, pentru niste oameni destepti, sunt destul de prosti. Oamenii destepti nu inteleg ca Universul functioneaza dupa un principiu relativ simplu: actiune si reactiune.
Daca arunci cu o piatra in geam, geamul se sparge. Daca te gandesti cum sa spargi geamul, geamul nu se sparge. Simplu, nu? Ei bine, e uimitor cat de multi oameni nu se prind de faza asta.
Actiunea este principalul ingredient al succesului. Daca nu faci nimic, nu se intampla nimic.
....
Ok, probabil ca nu este cel mai potrivit loc dar nu am gasit altul. Banuiesc ca ati observat ca a inceput Summer Sale pe Steam. Si eu m-am bucurat pana am incercat sa imi cumpar ceva si am primit o eroare. Am mai incercat de vreo 10 ori, la fel. Ma intrebam daca ma poate ajuta cineva sa facem un fel de schimb. Eu pot sa cumpar de pe site-uri gen Kinguin deci eu pot cumpara cuiva un joc de pe un site si cineva sa imi cumpere un joc de pe Steam. Daca m-ati ajuta as ramane pe veci recunoscator. Daca doreste cineva sa ma ajute, numele meu pe Steam este SkyBorg98. As vrea CS:GO dar problema este ca oferta se termina in 5 ore.
Bookmarks