Continuati propozitia:
Liberté Egalité **** ***
Problema tarii noastre nu este PSD-ul, sau mai bine zis doar PSD-ul. La noi, intreaga clasa politica este problema, faptul ca nu avem optiuni reale cand mergem la vot este problema.
Bun, cade guvernul PSD, toata lumea este fericita. Dar pe cine aducem la putere? Pe Raluca Turcan? Pe Robert Turcescu? Nu facem nimic altceva decat sa alegem intre "potop si taifun".
Cu siguranta nici Ciolos, stiu ca pare ca find un reformist, dar parca prea se pune tara la vanzare...
Ma gandesc ca daca lumea l-ar fi vrut pe Ciolos, acesta ar fi fost prim-ministru in clipa de fata. Paradoxal, a inlocuit un guvern PSD la presiunea strazii, insa a pierdut "al doilea mandat" in fata PSD-ului. Mi se pare o discrepanta uriasa intre vointa cetatenilor la urne si vointa acestuia cand iese in strada, parca ar fi din tari diferite.
Un guvern "ales" de strada nu are legitimitatea votului, iar unul ales prin vot nu are legitimitate din partea strazii. Trebuie gasit un compromis rapid, altfel ne asteapta o perioada foarte grea.
Hahahahahhaa. Astia sunt nebuni!
P.S. Pentru discutii politice, aveti http://www.consolegames.ro/forum/f35...de-margaritar/.
Nu am vazut postul acesta... dar Monky are dreptate, asa ca am dat reply aici: http://www.consolegames.ro/forum/f35...ml#post1387546
Mersi, dar nu vad nicăieri sa scrie ca e vorba de semnal analogic si nu am văzut județul Arad pe site-ul ala.
As vrea sa facem un referendum sa putem scrie obscenitati. Nu sa ne injuram intre noi, astfel de atitudini ar trebui imediat sanctionate prin banare, dar sa mai putem spune si noi o pana mea din cand in cand, ce as mai fugari-o pe Madalina Ghenea etc. I mean come on, cati dintre cei care erau minori in 2008 cand am inceput se mai bucura de privilegiul asta?Tot il obligati pe eagle-eye sa-si stoarce creierii cu termeni de genul pwola sau cum a scris
Who's with me?
Problema cu astfel de chestii este ca degenereaza si se raspandesc si prin alte parti, motiv pentru care nu s-a facut asa ceva pana acum.
Bookmarks