Ultimele 2-3 minute sunt...
Dar are dreptate, cel putin ce spune el pe la început cu masa de ping pong, fotbalul...frumos a fost
Hmm, stateam si ma intrebam (ca n-aveam ce face), oare ce roman meserias a inventat cuvantul "furtun"? Ma gandeam la cum se face degivrarea la avion (cu furtunul, desigur). Oare cat o fi stat omul ala sa se gandeasca la "Fur + Tunul"? Si de ce nu a inventat si furtancul?
Asta e din categoria "noaptea mintii"... /ignore me
Are dreptate exact... sa fim seriosi, altele au fost vremurile acum sa zicem 20-30 de ani cand unii dintre voi erati copii vs vremurile din anii 90 cand noi eram copii. Dar nu se compara cu ce e acum afara si pe strazi, nu mai vezi nici un copil jucandu-se sau nu vezi deloc, toti pe care (daca ai sansa) sa ii vezi ori stau la barfe ori stau ca sa-si transfere jocuri pe telefoane unii altora. Pai eu cand aveam 6-7 ani eram toata ziua pe afara, vreau sa zic toata ziua... de dimineata de la 8-9 cand ma trezeam si pana seara la 10 si cu greu ma bagau parintii in casa. Trebuie sa recunoastem ca s-au schimbat vremurile, copiii din ziua de astazi nu mai au acelasi spirit juvenil de alta data.
Deci CSergiu, tu esti din aceia care urlau toata ziua prin fata blocului... si din 10 in 10 minute: "Mamaaaaaaa lui Gaaaabi de laaa saaaaaaaaaaaseeeeeee! Sa stiti ca Gabi m-a scuipaaaaaaaaaat!" sau "Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaa! Mi-eeeeeeeee foaaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeeee!"![]()
cel mai caterinca mi se pareau parintii care-si fluierau copiiierau atat de personalizate fluieraturile cand iti puteai da seama cu usurinta care pe cine cauta.
"Bai, eu ma duc, e 6 fara 5 si incepe Sclava Izaura."
Si inainte sa inceapa era reclama:
"Titan Ice- Alt viata!"
Am tot incercat sa scot textul dintr-o poza intr-un document word din aceasta pagina si imi iese foarte urat, am incercat pana acum vreo 3 programe si la toate iese prost, nu se poate edita, iese ca o poza mai proasta. In caz ca are cineva softul instalat si poate sa imi scoata textul de aici, raman dator!
Incearca onenote din office daca il ai. Inca unul bun da' cam mare ii abbyy. Daca nu reusesti pana ajung acasa incerc si eu![]()
Free online OCR
---------- Post added 05-04-2013 at 10:56 AM ----------
Se pare ca masina intra in categoria N1/N1G (Vehicul pentru transporturi de marfuri cu masa maxima sub 3,5t).
Taxa de timbru este doar 318.75 EUR (1441.48 lei) - am fost si am vorbit cu un tip de la RAR, si mi-a confirmat.
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks