Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Canal gaming

1. #21 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Canal gaming

Pai nu sunt chiar multe de stiut.Trebuie sa ai o placa de captura buna intai.Trebuie sa ai si un PC bunicel ca sa prelucrezi imaginile capturate.

Sent from my X8 using Tapatalk 2

2. #22 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    nu te mai impopoț�na ( e un cuv�nt ? ăsta ? nici nu știu ) cu site-uri, chestii, trestii. n-au niciun rost.

vrei să incepi cu chestii scrise ? ok, fă-o mișto și fă-o pe site-uri cunoscute. caută un site de gaming deja c�t de c�t popular care are nevoie de review-uri, sau pur și simplu un site ca alea in care iți pui articolele. dezvoltă-ți un stil, fă oamenii să mai vrea chestii de la tine și ABIA APOI fă-ți un site. că așa, nu o să te viziteze nici *****. a review by marinake ? are you sure that's not a type of sushi ?

și da, lol @ geocities style website =D

3. #23 SP

Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    nu te mai impopoț�na ( e un cuv�nt ? ăsta ? nici nu știu ) cu site-uri, chestii, trestii. n-au niciun rost.

vrei să incepi cu chestii scrise ? ok, fă-o mișto și fă-o pe site-uri cunoscute. caută un site de gaming deja c�t de c�t popular care are nevoie de review-uri, sau pur și simplu un site ca alea in care iți pui articolele. dezvoltă-ți un stil, fă oamenii să mai vrea chestii de la tine și ABIA APOI fă-ți un site. că așa, nu o să te viziteze nici *****. a review by marinake ? are you sure that's not a type of sushi ?

și da, lol @ geocities style website =D
    nu cred ca e un cuvant .. lol?
    anyway atunci cred ca ar fi o idee buna sa colaborez cu alte siteuri si cu alti baieti care se ocupa cu asta.

4. #24 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    �mpopo - definitie | DEX online

Esti sigur ca o sa ai timpul necesar pentru chestia asta?Daca nu pui continut nou,macar o dată la două zile,lumea isi pierde interesul.

5. #25 SP

Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    �mpopo - definitie | DEX online

Esti sigur ca o sa ai timpul necesar pentru chestia asta?Daca nu pui continut nou,macar o dată la două zile,lumea isi pierde interesul.
    Imi fac timp.Dar vorba lui zino.Incep cu review pe siteuri mai putin cunoscute dar cu comunitate ok dupa care avansez.

6. #26 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Pe langa reviewuri, am putea pune si unboxinguri(trimise de noi)?

7. #27 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    cum adica am?

8. #28 SP
    ??? delirezi 3xA?

Anyway.Nu fac canal al siteului.Fac canal personal.Ce ciudat suna canal.

9. #29 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Uite o intrebare pentru tine: cu ce vei fi tu diferit fata de ceilalti 3847309287429384729034 de oameni care fac review-uri pe YouTube?
    Gandeste-te la asta prima data, intotdeauna o idee originala o sa aiba succes. De asta radeam de tine, pentru ca oricine poate sa se apuce de review-uri pentru ca asa are chef.

10. #30 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Uite o intrebare pentru tine: cu ce vei fi tu diferit fata de ceilalti 3847309287429384729034 de oameni care fac review-uri pe YouTube?
    Gandeste-te la asta prima data, intotdeauna o idee originala o sa aiba succes. De asta radeam de tine, pentru ca oricine poate sa se apuce de review-uri pentru ca asa are chef.
    Acum i se pare floare la ureche,insa va realiza ca are nevoie de foarte mult timp liber pt a scrie review-uri,pt a edita video-uri etc etc...Momentan este ''omul echipa'',dar sigur va mai avea nevoie de un coleg sau doi...

11. #31 SP
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Acum i se pare floare la ureche,insa va realiza ca are nevoie de foarte mult timp liber pt a scrie review-uri,pt a edita video-uri etc etc...Momentan este ''omul echipa'',dar sigur va mai avea nevoie de un coleg sau doi...
    Stiu.La inceput mereu pare mai usor.Cum a fost si cu Developingul Android.Am inceput singur si acum mai lucrez cu inca 4 baieti la un singur proiect.
    Ideea e ca trebuie la inceput sa ma invat cum merge treaba dupa care gasesc eu un prieten 2 care sa ma ajute.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2