Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 37 of 37

Thread: Calatorie in jurul lumii

1. #21 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    fi pregatit sa faci si asta...nu se stie cu ce situatii te vei intalni

2. #22 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Sincer, cu pipi-ul m-as impaca, in caz ca as fi in salbaticie and stuff. Dar cu gandacul ala... devin vegetarian.

3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din Ro a plecat in norvegia in scoala pt putin timp, dupa care tot in norgevia 1 sau 2 luni la colectare de haine, dupa care si-a lasat chestiile in scoala si de atunci (cam martie) a plecat sa se plimbe, cu 5-10 euro in buzunar. Din cate stiu, in noiembrie are bilet de avion spre Norvegia cu plecare din Olanda, unde trebuie sa ajunga pana atunci, ca sa stea putin in scoala si in decembrie sa vina in Ro pentru sarbatorile de iarna, dupa care tot asa, trebuie sa se descurce sa ajunga in norvegia (poate o ajutam noi pe aici sa strangem sa-i luam bilet de avion sau se descurca ea) si mai departe nu stiu.

4. #24 SP
    Aaa, deci nu a avut punct de plecare Romania, ci mai degraba Norvegia. Am inteles. Pai in cazul asta, mie mi-ar trebui ceva mai mult de 5-10 euro, ca asa nu ajung nici pana in urmatoru' oras. Poate doar pe jos.

Initial ma gandeam sa fac toata calatoria pe jos. Sa vad pana unde ajung intr-un an de zile, sau ceva de genul. Ori sa incep sa plec de acasa pe jos, ori sa iau un tren pana la granita si de acolo sa o iau pe jos spre alte tari. Ar fi ceva.

5. #25 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Grija pe unde mergi daca esti hotarat ca poate ajungi sa faci prestari de servicii pe autostrada si sa ai un sef la care ii incepe numele cu "peste"... zic si eu, bad ****s happen all the time, acu' doamne fereste.

6. #26 SP
    Oi fi eu manpretty, dar nici chiar asa.

... still multumesc pentru compliment.

---------- Post added 14-09-2012 at 10:06 PM ----------

Acum o sa ma uit la Into The Wild. Ziceai tu razvane de cersit, ma gandeam acum ca sa iau chitara cu mine sa cant pe la colturi niste Salam, poate poate primesc si eu ceva de la nasu'.

---------- Post added 15-09-2012 at 02:20 PM ----------

Am gasit o chestie super interesanta:

InterRail Europe Train Pass, European Train Travel & Europe Train Tickets

7. #27 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ia-ti o bicicleta cu tine, castigi timp si ti-e mai usor sa te deplasezi. Du-te sa vezi Tokyo. Pana acolo sa mergi pe bicicleta. Ia-ti un telefon cu wifi cu tine. Il bagi intro husa rezistenta si iti vezi de treaba. Daca o faci pana la urma mai vezi, dar ia o bicicleta cu tine. Pe jos faci 10 km intro ora jumate, cu bicileta ii faci in 10 minute.

8. #28 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post

Acum o sa ma uit la Into The Wild. Ziceai tu razvane de cersit, ma gandeam acum ca sa iau chitara cu mine sa cant pe la colturi niste Salam, poate poate primesc si eu ceva de la nasu'.
    Da, poate primesti vreo 2 luni de "garsoniera" fortata.

9. #29 SP
    Daca te bagi la faza cu bicicleta, ia-ti dinainte manusi, ochelari speciali si casca, precum si o sa foarte comfortabila. Iar daca chair ai de gand sa faci lucru asta, ia-ti o bicicleta capabila si, cel mai important, fa cateva drumuri prin tara cu bicicleta, din punctul A in punctul B, eventual drumuri zilnice sau in fiecare weekend spre munte/bunici. Totodata, cauta-ti suport de bicicleta pentru rucsac/saci de dormit in partile rotii din spate.

10. #30 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Calatorie in jurul lumii

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Daca te bagi la faza cu bicicleta, ia-ti dinainte manusi, ochelari speciali si casca, precum si o sa foarte comfortabila. Iar daca chair ai de gand sa faci lucru asta, ia-ti o bicicleta capabila si, cel mai important, fa cateva drumuri prin tara cu bicicleta, din punctul A in punctul B, eventual drumuri zilnice sau in fiecare weekend spre munte/bunici. Totodata, cauta-ti suport de bicicleta pentru rucsac/saci de dormit in partile rotii din spate.
    Are dreptate.Un bike de cross ar fi bun dar sa iei de calitate.

Sent from my E15i using Tapatalk 2

11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, sa nu iei de calitate. Cand se strica si nu o poti repara, sa o lasi pe marginea drumului fara sa-ti para rau cat ai dat pe ea.

12. #32 SP
    Clar sa nu iei de calitate. Nu numai de stricat, dar nu stii cine te ia la bataie pentru o mizerie de bicicleta. Ia-ti sa si ce mai ai nevoie pentru confort si da-i tare. Daca se strica, sigur prinzi garage sales-uri/ targuri pe unde mergi si poti sa-ti iei alta.

13. #33 SP
    Sincer nu prea ma tenteaza idea cu bicicleta. Adica da, e frumos si toate cele dar nu stiu. Pare mult mai obositor si chestii. Parca tot mai bine pe jos sau cu dejtu' pe autostrada.

14. #34 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ai putea sa te si filmezi si sa te pui pe vlog.

15. #35 SP

n-as fi primul.

Daca ar fi sa iau o bicicleta, probabil mi-as cumpara una d-aia pliabila.

16. #36 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Mai degraba m-as uita dupa o bicicleta rezistenta... degeaba e mica, daca nu e fiabila.

17. #37 SP
    E posibil sa fiu pe strazi mai repede decat ma asteptam.

dumbsh*t mom

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2