fi pregatit sa faci si asta...nu se stie cu ce situatii te vei intalni
Sincer, cu pipi-ul m-as impaca, in caz ca as fi in salbaticie and stuff. Dar cu gandacul ala... devin vegetarian.![]()
Din Ro a plecat in norvegia in scoala pt putin timp, dupa care tot in norgevia 1 sau 2 luni la colectare de haine, dupa care si-a lasat chestiile in scoala si de atunci (cam martie) a plecat sa se plimbe, cu 5-10 euro in buzunar. Din cate stiu, in noiembrie are bilet de avion spre Norvegia cu plecare din Olanda, unde trebuie sa ajunga pana atunci, ca sa stea putin in scoala si in decembrie sa vina in Ro pentru sarbatorile de iarna, dupa care tot asa, trebuie sa se descurce sa ajunga in norvegia (poate o ajutam noi pe aici sa strangem sa-i luam bilet de avion sau se descurca ea) si mai departe nu stiu.
Aaa, deci nu a avut punct de plecare Romania, ci mai degraba Norvegia. Am inteles. Pai in cazul asta, mie mi-ar trebui ceva mai mult de 5-10 euro, ca asa nu ajung nici pana in urmatoru' oras.Poate doar pe jos.
Initial ma gandeam sa fac toata calatoria pe jos. Sa vad pana unde ajung intr-un an de zile, sau ceva de genul. Ori sa incep sa plec de acasa pe jos, ori sa iau un tren pana la granita si de acolo sa o iau pe jos spre alte tari. Ar fi ceva.
Grija pe unde mergi daca esti hotarat ca poate ajungi sa faci prestari de servicii pe autostrada si sa ai un sef la care ii incepe numele cu "peste"... zic si eu, bad ****s happen all the time, acu' doamne fereste.
Oi fi eu manpretty, dar nici chiar asa.
... still multumesc pentru compliment.
---------- Post added 14-09-2012 at 10:06 PM ----------
Acum o sa ma uit la Into The Wild. Ziceai tu razvane de cersit, ma gandeam acum ca sa iau chitara cu mine sa cant pe la colturi niste Salam, poate poate primesc si eu ceva de la nasu'.
---------- Post added 15-09-2012 at 02:20 PM ----------
Am gasit o chestie super interesanta:
InterRail Europe Train Pass, European Train Travel & Europe Train Tickets
Ia-ti o bicicleta cu tine, castigi timp si ti-e mai usor sa te deplasezi. Du-te sa vezi Tokyo. Pana acolo sa mergi pe bicicleta. Ia-ti un telefon cu wifi cu tine. Il bagi intro husa rezistenta si iti vezi de treaba. Daca o faci pana la urma mai vezi, dar ia o bicicleta cu tine. Pe jos faci 10 km intro ora jumate, cu bicileta ii faci in 10 minute.
Daca te bagi la faza cu bicicleta, ia-ti dinainte manusi, ochelari speciali si casca, precum si o sa foarte comfortabila. Iar daca chair ai de gand sa faci lucru asta, ia-ti o bicicleta capabila si, cel mai important, fa cateva drumuri prin tara cu bicicleta, din punctul A in punctul B, eventual drumuri zilnice sau in fiecare weekend spre munte/bunici. Totodata, cauta-ti suport de bicicleta pentru rucsac/saci de dormit in partile rotii din spate.
Nu, sa nu iei de calitate. Cand se strica si nu o poti repara, sa o lasi pe marginea drumului fara sa-ti para rau cat ai dat pe ea.
Clar sa nu iei de calitate. Nu numai de stricat, dar nu stii cine te ia la bataie pentru o mizerie de bicicleta. Ia-ti sa si ce mai ai nevoie pentru confort si da-i tare. Daca se strica, sigur prinzi garage sales-uri/ targuri pe unde mergi si poti sa-ti iei alta.
Sincer nu prea ma tenteaza idea cu bicicleta. Adica da, e frumos si toate cele dar nu stiu. Pare mult mai obositor si chestii. Parca tot mai bine pe jos sau cu dejtu' pe autostrada.
n-as fi primul.
Daca ar fi sa iau o bicicleta, probabil mi-as cumpara una d-aia pliabila.
By TheSpider in forum Offtopic
By Donely in forum Offtopic
Bookmarks