dap, am corectat, de fapt tigaia trebuie incalzita iar bucatelele de pui dap, trebuiesc scoase din punga
dap, am corectat, de fapt tigaia trebuie incalzita iar bucatelele de pui dap, trebuiesc scoase din punga
...la KFC se vinde doar sosul?- că-mi place tare mult
și vreau să-mi iau pentru acasă (să-l folosesc și la m�ncarea mea).
Sau...de unde se poate cumpăra sosul? (�n caz că cei de la KFC nu-l v�nd separat).
Thanks!
Am incercat si eu de cateva ori, sosul de la KFC cu cartofi prajiti sau cu pui "home made" si nu are acelasi gust. Plus ca daca nu-l mananci in cateva zile, se amareste si ingalbeneste. Ia-ti doar cat poti manca in 2-3 zile
Salata de varza KFC (Coleslaw)
Am incercat so fac si eu. Insa nu are acelasi gust ca la KFC
retetele originale KFC sunt pastrate in siguranta intr`un seif undeva pe la mama lor pe acolo in sua. nu cred ca putem afla retetele KFC, ar da faliment daca toata lumea ar sti cum sa`si faca singuri crispy strips...
recent am mancat de la KFC varna si parca mancam snitzel de`a lu bunica`mea, pur si simplu nu aveau gust de crispy strips, nu erau nici crocante, nici "hot" ..se simtea piperu in exces din aluat (se si vedea). bulgary got screwed![]()
Mama a facut mai demult ceva foarte foarte apropiat de Crispy Strips, doar ca i-a iesit din greseala si nu mai stie cum![]()
Bookmarks