Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Lasam deschis threadul cu Ceausescu?

Voters
72. You may not vote on this poll
  • Da, sa ramana deschis!

27 37.50%
  • Nu, sa fie inchis!

45 62.50%
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 118

Thread: Ceausescu si perioada comunista

1. #81 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dar si voua va place sa-l provocati... nu gluma

2. #82 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Fiecare are dreptul sa spuna ceea ce crede dar unii nu vor sa-si spuna parerea ci sa jigneasca... Asta e ...sper doar ca nu se va închide acest thread pe care il iubesc indiferent ce postează opozitia aici!

3. #83 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ce-mi vine sa-l spurc pe acest cetatean taconi, dar o sa ma rezum sa-l intreb, retoric, daca mai avea el libertatea sa ne f la icre cu Ceausescu lu' k.k.t pe acest forum (si oriceare altul) daca inca ne aflam sub acel regim ?!
    Ma tot seaca, cand citesc, ce mari constructii s-au realizat pe vremea cizmarului si a renumitei lui sotii academician-doctor...masa-n cur.
    Dar dintr-o amnezie pe care eu suspectez a fi venita din faptul ca era un profitor al regimului, nu reuseste sa-si aduca aminte de cat mult sange, LA PROPRIU, a curs pe aceste cladiri, dorite si create, din dorinta de megalomanie. Nu mai vorbim de persoane arestate politic, maltratati si ucisi ca in lagarele lui Hitler. Da ce stie taconi, el o auzit de metrou, si e mandru. Pfff, cati au murit si acolo. Ar trebui sa ne fie rusine sa mai vorbim de un regim condus de un schizofrenic. Rusine ca n-am facut nimic pret de atatia ani. Si tie, taconi, rusine !!! Si rusine si adminilor ca nu-l inchid dracului o data!

Am rezolvat cu problemele contemporane si ne permitem sa stam cu tata-n sus sa dezbatem o istorie extrem de complicata de care habar nu avem, de fapt. Basca ca nu are nici in clin, nici in maneca, cu profilul saitului.

4. #84 SP
    Banned Templier's Avatar
    cryyo relax. e un forum pe care putem dezbate lucruri. daca nu esti de acord nu trebuie sa citesti/ urmaresti. threadul era mai mult pentru a posta diverse informatii si mai putine pareri personale

5. #85 SP
    Member legokid220's Avatar
    OFF: Monky , toti de aici vin sa se contrazica cu Tacconi . S-a votat .. ce mai e de facut?

6. #86 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Pai lego votul este neconstitutional! Cum să opresti un thread doar ca mai mult de jum sunt de alta parere?? Adica nu trebuie postat decat ceva in concordantă cu ce doreste majoritatea?? Ciudata democratie. Si cryyo multumesc pt vorbele frumoase.. atat poti?

7. #87 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    cryyo relax. e un forum pe care putem dezbate lucruri. daca nu esti de acord nu trebuie sa citesti/ urmaresti. threadul era mai mult pentru a posta diverse informatii si mai putine pareri personale
    Foarte corect, ca atare citez din clasici in viata: "daca nu esti de acord nu trebuie sa citesti/ urmaresti".
    Deci...relax!

8. #88 SP
    Banned Templier's Avatar
    nu prea inteleg de ce esti ironic. fiecare om este liber sa isi spuna parerea , este un test de democratie.

9. #89 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Templier eu am observat ca tara noastra nu prea intelege democratia...

10. #90 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by legokid220 View Post
    OFF: Monky , toti de aici vin sa se contrazica cu Tacconi . S-a votat .. ce mai e de facut?
    This poll will close on 05-03-2015 at 22:38... mai e o zi. Poate cine stie, se intoarce roata, si atunci ramane deschis. It's all upto you!

11. #91 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Da .. cum era de asteptat inca o palmă dată democratiei în special libertății de exprimare.. rusine!

12. #92 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tacconi: aici nu e OTV man. Paine si circ daca vrei gasesti in alta parte. Si oricum, votul este pe cat de democratic posibil.

Uite, vezi daca ei au forum: Partidul Comunist Român. Sunt sigur ca acolo vei fi iubit. Poate chiar te vor lua ca moderator/admin.

13. #93 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Când e vorba de cenzura si punerea pumnului în gura, parcă se pricepe mai bine altcineva.

ON: Referitor la acest topic, asta mai lipsea după topicul cu Elodia... Picior de lemn avem, merge si o cocoașă

14. #94 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Dant3 ccând spui ca se pricepe altcineva te referi la o traire personală pentru ca erai banat acum ppuțin timp? Tu ești contra diversității?
    monky eu am avut un vocabular în acest thread f elevat fără atacuri la persoana etc. În schimb aceia care doresc închiderea thredului au făcut circ Cum spui tu.. deci unde e logica să-mi imputi mie frustrările altora??

15. #95 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    nu prea inteleg de ce esti ironic. fiecare om este liber sa isi spuna parerea , este un test de democratie.
    Da nu sunt ironic deloc, doar ca tu ai mare dreptate, si te citez din nou: "fiecare om este liber sa isi spuna parerea , este un test de democratie."
    Exact, bravo ! Ca atare si retrag cuvintele ca adminii sa inchida threadul. Nu domne, testul de democratie sa continue.

16. #96 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Ce tare tu retragi cuvintele dar nu și votul.. exact ca un politician una spunem alta votam... frumos

17. #97 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai bine numeam threadul "Cine se pune cu tacconi"... pentru ca vad ca oricum majoritatea postelor sunt contre la adresa lui... Inclusiv pe mine m-a pacalit de cateva ori. Asa face, arunca piatra si sar alti 10 sa o scoata. Se vede ca nu-l urmariti pe Chat. El este un fel de Dan Diaconescu acolo...

18. #98 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Dant3 ccând spui ca se pricepe altcineva te referi la o traire personală pentru ca erai banat acum ppuțin timp? Tu ești contra diversității?
    monky eu am avut un vocabular în acest thread f elevat fără atacuri la persoana etc. În schimb aceia care doresc închiderea thredului au făcut circ Cum spui tu.. deci unde e logica să-mi imputi mie frustrările altora??
    Am fost banat pt offtipic, așa e cu legea, se aplica doar pt unii. La cât offtopic găsim pe forum ar trebui sa rămână doar cei care-și vând jocurile. Eu nu sunt contra diversității, sunt contra ipocriziei si mai ales contra lingăilor.

19. #99 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Mai bine monky dacă nu intrai deloc aici pe terenul meu de joaca ( Cum ai spus tu) era mai bine... dar unii nu pot rezista, trebuie neapărat sa caute nod în papura, sa se contreze cu mine
    . Dar nici eu nu mai pot fi păcălit așa ușor la câte banuri mi-am luat pentru ca am răspuns provocarilor
    dante când spui lingăi la cine te referi?

20. #100 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am fost banat pt offtipic, așa e cu legea, se aplica doar pt unii. La cât offtopic găsim pe forum ar trebui sa rămână doar cei care-și vând jocurile. Eu nu sunt contra diversității, sunt contra ipocriziei si mai ales contra lingăilor.
    Dante, pe bune, esti ca o baba. Te plangi constant ca au toti ceva cu tine, ti se pare ca esti neindreptatit constant, teoria conspiratiei la tot pasul, faci remarci de genul celor de mai sus si pozezi drept victima mereu. E deja obositor sa te plangi ca o fetita. Ori iti bagi picioarele in el de forum si iti vezi de drum, ori iti revii si deschizi ochii sa realizezi ca fiecare ban primit de tine a fost mai mult decat indreptatit. Sau cum crezi ca ai ajuns la 14k postari, fiind doar on-topic? Nici nu te diferentiezi prea mult fata de tacconi atunci cand ai atitudinea asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast