Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Lasam deschis threadul cu Ceausescu?

Voters
72. You may not vote on this poll
  • Da, sa ramana deschis!

27 37.50%
  • Nu, sa fie inchis!

45 62.50%
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 101 to 118 of 118

Thread: Ceausescu si perioada comunista

1. #101 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ești avocatul adminului sau cum? Dacă mai ai ceva de adăugat poți sa dai un pm, poate sa fie si o avertizare in el, sunt obișnuit. Hai ca va las, ma retrag la babele mele, tinere moderator. Seara bună

PS ai grija cu apelativele, nu ne tragem de șireturi! Cu faze gen fetiță du-te la amicii tai! Asta e comentariu de moderator?

2. #102 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am fost banat pt offtipic, așa e cu legea, se aplica doar pt unii. La cât offtopic găsim pe forum... sunt contra ipocriziei.
    Off-topic: Ar trebui sa iti testezi nivelul de ipocrizie atunci cand postezi DIN NOU OFF-TOPIC, plangadu-te de prea mult OFF-TOPIC! WTF?

On: Pentru mine Ceausescu si comunismul a insemnat foame, lipsa apa calda, curent taiat zilnic, frica de sistem, tele enciclopedia, eugenia, iarasi foame si frica. Bunicii mei au fost terorizati de comunisti, fiindu-le confiscat totul si trimisi la C.A.P. sa lucreze pentru popor (a se intelege Ceausescu si cei mai mari din partid). Noroc ca eram un pustan pe-atunci si eram la bunici in vacanta, pentru ca altfel probabil eram si eu unul dintre cei care au murit ca prostii la Revolutie pentru ca unii ca tacconi sa regrete un dictator.

Au dreptate si cei care se plang de ce a urmat dupa Ceausescu si asta pentru ca am avut sansa sa schimbam TOTUL si sa o luam de la ZERO, am preferat sa alegem tot niste comunisti. Pentru mine Ceausescu = Iliescu = Constantinescu = Basescu. In sfarsit ma bucur ca am scapat de "escu"-itatea asta. Dar cu oameni ca tacconi pierduti in trecut, ma tem ca nu avem sanse sa evoluam prea repede. Eu zic sa invatam din trecut, nu sa plangem dupa el.

3. #103 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu ai înțeles nimic, am meritat pedeapsa, mi se pare ciudat ca nu se aplica pt toată lumea, atât am spus. Eu vad ca suntem pe arie offtopic, plus câteva comentarii offtopic cu atac la persoană.

4. #104 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Guys, stahp! I don't have enough popcorn for this!

5. #105 SP
    Member Snake's Avatar
    O poza face cat o mie de cuvinte. Eu indraznesc sa spun ca poza asta face chiar mai mult decat o mie de pagini pe threadul asta.
    Attached Images Attached Images 23.jpg

6. #106 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Sunteti manipulati de niste burtosi care fura din bogățiile tării iar vouă va da doar dreptul sa spuneti ce vreti... Nici macar de atâta lucru nu am parte aici... Libertatea de expresie este sf daca nu place "unora"!

7. #107 SP
    Member Snake's Avatar
    Mai tacconi: unii au murit pentru ca tu sa poti posta liber aici sau oriunde altundeva in tara asta. Daca tu nu dai doi bani pe ei atunci ai o problema. Eu ma uit la posturile tale si asa cum zicea si Dante in ultimele 10 posturi n-ai scris absolut nimic on-topic. Parca esti din povestea aia cu babele si drobul de sare si te plangi doar ca o sa-ti cada in cap. Fa ceva pentru asta! Demonstreaza ca merita lasat threadul asta deschis. Eu vad ca tu faci tot posibilul pentru a vota lumea impotriva, folosind aceeasi placa si plictisind prin repetitie.

Adu si tu ceva interesant in discutie. Cum ar fi picanterii din viata lui Valentin si Nicu Ceausescu. Sau despre diplomele Elenei. Cine stie poate reusesti sa storci o lacrima de la admini si vor face threadul sticky.

8. #108 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Eu ma uit la posturile tale si asa cum zicea si Dante in ultimele 10 posturi n-ai scris absolut nimic on-topic.
    Ceva de genul?

9. #109 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Nostim. Auzi diplomele elenei ceaușescu.. dar de diplomele lui ponta ce zici?? Ca astea sunt luate acum recent in democratie.. auzi tu premier, a renuntat la titlu de dotore.. premierul vostru este un copy paste, voi ar trebuii sa blamati conducătorii din trecut in momentul in care cei noi va fac cinste, dar nu e cazul! Diferenta e ca ăstia sunt hoti, mafioti, spagari, trădători, mândrii ceea ce nu se poate spune despre cuplul ceausist

10. #110 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ba se poate. Cuplul Ceausescu a furat tot ceea ce inseamna maret de la comunistii adevarati Dej si Pauker, si apoi au mintit ca ei sunt cei care au facut totul, tocmai ei, lingai tarani de cururi rusesti.

11. #111 SP
    Banned tacconi's Avatar
    tovarăși ce industrie exista pe timpul lui dej??? Orice uzina sau intreprindere a fost făcută pe timpul lui ceausescu! Locuintele in care stau 95% dintre orășeni tot el le-a facut! Oltchim. Imgb, 23 august, si alte sute de minuni care ne conferea independentă în fata occidentului tot ceausescu le-a facut!! Scolile, gradinitele, spitalele, liceele, facultătile tot el le-a facut!! Căutati pe net si spuneti- mi in 25 de ani cate gradinite s-au construit??? Cate spitale??? Cate scoli??? Prevăd ca nu o sa posteze nimeni despre asta... Deci numai aruncati cu pietre int-un om pe care l-ati omorât miseleste dar care a dorit binele tării în care locuiti!!!

12. #112 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @tacconi: faptul ca tu consideri ca ai trait bine in comunism nu inseamna ca a fost asa pentru toata lumea. Probabil ca tu te-ai multumit cu ce aveai, te-ai multumit cu o banana si doua portocale pe an, cu trei conserve expirate de peste si patru pungi de creveti. E ok, asta probabil ca vine din faptul ca tu nu ai avut multe aspiratii si te-ai multumit cu ce iti oferea regimul cu ratia. Asta nu inseamna ca ceea ce tu ai trait si simtit trebuie sa se aplice imperios tuturor. Poate altii au dorit mai mult decat persecutie si ratie.
    Da, s-au facut multe in comunism, s-au construit multe, insa tu nu pricepi ca toate astea nu s-au facut de un om, ci s-au facut pe spatele poporului, pe sudoarea, sacrificiile si sangele lui.
    Trebuie sa intelegi ca perceptiile oamenilor sunt diferite. Cum ar fi daca un burtos parlamentar ar veni acum si ti-ar impune cu fervoare aceeasi placa cum ca toata lumea o duce bine pentru ca el o duce bine din furt?

Ce trebuie sa intelegi din votul de pe acest thread este ca lumea si-a dat seama ca tu nu esti o persoana cu care sa se poata discuta. Tu continui aceeasi idee si oricine ti-o combate cu argumente il consideri ca fiind dusman, asta nu e democratie, este doar o forma de opresiune pe care probabil ca o mostenesti din perioada de aur. Invata, cu toate ca poate deja e greu la varsta asta, ca oamenii sunt diferiti, au nevoi si idei diferite si tu nu esti cel care detine adevarul absolut.

@Dant3: ai o problema grava, ceva mania persecutiei. Te astepti, ca si tacconi, ca atunci cand tu spui ceva toti sa-ti cada la picioare, ca totul sa fie exact cum iti inchipui tu. Te astepti ca atunci cand tu ai batut din palme totul sa fie ca tine si toata lumea sa se execute. Nu toata lumea se invarte in jurul tau. Trezeste-te si nu mai poza in victima, iti sade tare prost...

13. #113 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Chestia cu ratia a existat doar in ultimii ani pt a ne da datoriile externe, a fost o nebunie sa o dăm inapoi asa repede intradevar... Dar orice lucru cere sacrificii, nu ca acum cand luam bani de la fmi ca sa poată avea ei ce fura!!

14. #114 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Stopping by

15. #115 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Chestia cu ratia a existat doar in ultimii ani pt a ne da datoriile externe, a fost o nebunie sa o dăm inapoi asa repede intradevar... Dar orice lucru cere sacrificii, nu ca acum cand luam bani de la fmi ca sa poată avea ei ce fura!!
    S-a stricat discul de te tot repeti?

Ia uite aici ce inteligent a fost omul caruia tot ii pupi dosu!
    Cum a scpat Rom�nia de datorii, �n timpul lui Ceau_escu - Istorie
    Apropo de FMI… de ce s-a hotărât Ceauşescu să plătească datoriile? | Biziday

A platit poporul iar el se lafaia in lux, halal exemplu!
    Sa inteleg ca nu te-ar deranja daca s-ar aplica aceleasi decizii si azi pentru a scapa de datoria externa, nu?

16. #116 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    frumos thread

@Kragod: sa nu-i comparam totusi pe agenta rusa Pauker si pe tov Dej cu Ceausescu.
    totusi intrebarea e: cine a condus cu adevarat Romania in acei ani ?Ceausescu , un om fara scoala ,zero ca lider si carisma sau altii din umbra ?

17. #117 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Ba se poate. Cuplul Ceausescu a furat tot ceea ce inseamna maret de la comunistii adevarati Dej si Pauker, si apoi au mintit ca ei sunt cei care au facut totul, tocmai ei, lingai tarani de cururi rusesti.
    Ai mare dreptate, in 25 de ani cate a facut/construit Ceausescu si in 25 de ani de la "Revolutie" incoace cate s-au facut/construit?

---------- Post added 05-03-2015 at 20:23 ----------

In perioada 1986-1989 au fost ratiile, cand nu prea se gasea mancare, si l-au executat exact cand Romania a avut datorii zero. Prin urmare, s-a trait prost in ultimii 3 ani din cei 25 de domnie a lui Ceausescu. Poate unii au uitat cum s-a trait in perioada 1996-2000, cand presedinte a fost Emil Constantinescu, Eminenta Sa desteapta de bubuie. Eu unul am trait mai prost pe vremea lui Constantinescu decat pe vremea lui Ceausescu.

Intr-adevar, pe vremea Tapului se gaseau de toate: banane, portocale, carne kklau, numai ca nu aveai bani sa cumperi, te uitai la produse si salivai la ele. Pe vremea lui Ceausescu macar aveai bani, dar nu aveai ce face cu ei.

Si acum unii traiesc prost sau foarte prost. In orice regim sunt plusuri si minusuri, cum si in viata sunt si bune si rele.

Evolutia se face cu sacrificii. Oare la americani cati au murit pentru ca SUA sa fie ce este astazi?

---------- Post added 05-03-2015 at 20:27 ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post

@Kragod: sa nu-i comparam totusi pe agenta rusa Pauker si pe tov Dej cu Ceausescu.
    totusi intrebarea e: cine a condus cu adevarat Romania in acei ani ?Ceausescu , un om fara scoala ,zero ca lider si carisma sau altii din umbra ?

Eu cred ca altii din umbra. Ceausescu nici nu stia ce se intampla in tara.

---------- Post added 05-03-2015 at 20:36 ----------

Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    S-a stricat discul de te tot repeti?

Ia uite aici ce inteligent a fost omul caruia tot ii pupi dosu!
    Cum a scpat Rom�nia de datorii, �n timpul lui Ceau_escu - Istorie
    Apropo de FMI… de ce s-a hotărât Ceauşescu să plătească datoriile? | Biziday

A platit poporul iar el se lafaia in lux, halal exemplu!
    Sa inteleg ca nu te-ar deranja daca s-ar aplica aceleasi decizii si azi pentru a scapa de datoria externa, nu?

Si datoriile actuale cine crezi ca le va plati? Te bucuri ca acum ai avea 3000 lei pe luna, dar peste 2-3 ani echivaleaza cu 2000 lei pe luna? Sau ca o sa-ti bage impozitari in plus etc.

Macar atunci se lafaia unul singur in lux, acum se lafaie zeci sau sute, poate mii.

18. #118 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pollul s-a incheiat iar rezultatul e destul de clar. Din pacate tacconi a dat dovada de lipsa de bun simt si ne-a demonstrat din nou ca nu e o persoana capabila sa poarte o discutie in mod civilizat. Sase pagini au fost de ajuns.

Topic closed!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6