Cat despre metrou... cred ca ar trebui sa ii multumiti lui Dimitrie Leonida. Ceausescu a semnat actul pentru inceperea constructiei doar pentru ca si alte tari comuniste se laudau ca vor face lucrul acesta. Habar n-avea el ce a semnat (el a facut-o dupa ce a venit de la nu stiu ce simpozion in care a auzit de "metrău" - grandomania era lucrul care la el inlocuia lipsa de cultura si inteligenta). Si-a dat seama in timp, cand a realizat ca nu e suficienta forta de munca. Eu stiu foarte bine din ce mi-a povestit bunicul meu, care a fost luat cu forta sa lucreze la metrou. Erau tinuti ca sclavii, in conditii mizere. Multi au murit sapand ca prostii la ceva ce voi vedeti ca fiind o mare realizare. Normal ca in zilele de azi nu mai poti forta sa munceasca oamenii fara bani si non-stop. Acum se vad costuri reale... Iliescu si ai lui nu au vrut sa continue lucrarile la metrou pentru ca stiau ca vremurile sclaviei s-au dus... si nici dracu' nu face asa ceva pe bani putini. Si prin urmare iata ca astazi se lucreaza - incet, si pe bani multi... dar se lucreaza.
Later edit: de fapt, imi dau seama ca nu am cum sa discut cu tine tacconi, care considera patriot un dictator (si criminal pe de-asupra). Si opreste-te te rog cu datoria aia, ca ti s-a spus de n ori ca banii s-au platit pe spatele celor care au ramas fara terenuri, case, afaceri...
Deci in concluzie, daca maine ar intra peste tine statul roman si ti-ar confisca masina si casa, pentru a plati datoriile la stat, tu ai fi extrem de fericit si ai spune ca Johannis este un patriot convins? Hai man ca e prea mare ipocrizia la tine...
---------- Post added 26-02-2015 at 22:37 ----------
Anyway... cred ca threadul asta a fost o greseala... O sa pun un poll pe thread: daca vreti sa fie inchis, votati. La fel si invers... nu de alta, dar si eu ii dau unsubscribe. E prea mult. Am prea multe pe cap decat sa ma contrez cu peretii despre criminali, dictatori, comunism si alte aiureli... Pacat ca de genul acesta de idei nu sunteti la fel de pasionati. In loc sa ne promovam tara si sa ne gandim la lucruri ce putem face, ne intoarcem si ne plangem la drobul de sare. Aveti 7 zile pentru vot. Multumesc!

Bookmarks