Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: User Preview: Left 4 Dead

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

User Preview: Left 4 Dead

Prima oara cand am auzit de jocul acesta m-am gandit ca o sa-l cumpar la cateva luni bune dupa ce apare deoarece l-am considerat un banal mindless zombie shooter. Singurul lucru care imi trezea interesul era faptul ca 4 oameni se lupta pentru supravietuire si se pune accent pe cooperativitate pentru a trece mai departe, dar tot nu era un 1st day buy.

Din fericire, Max a postat un link de unde puteai face rost de variant demo a jocului cu cateva zile inainte, exclusiv celor care au pre-order la joc. A doua zi am primt codul si plin de scepticism am descarcat demo-ul. Am tot amanat jocul pana cand am terminat Fable II dupa care am inceput sa joc demo-ul in co-op. Inca de la primele secvente in care apar zombie jocul este unul foarte distractive de jucat in co-op. Mi-a placut la nebunie senzatia sa impusc zombie impreuna cu un prieten sau mai multi si sa ne luptam ca-n vorba aia “toti pentru unul, unul pentru toti”.

La inceput poti sa iti alegi intre un shotgun si un Uzi, si sa iti iei un pachet de medkit. Shotgun-ul este foarte eficient, evident, dar trage doar cate un glont in timp ce Uzi-ul trage repede si bine, dar gloantele se termina mult prea repede. Mai incolo in joc am gasit o arma de asalt, o arma cu luneta si un shotgun automat. Shotgun-ul automat este foarte foarte eficient, desi are damage-ul mai mic; arma de asalt este cea mai buna arma din demo, iar rolul sniper rifle-ului intr-un joc atat de fast paced nu il inteleg. De asemenea pe parcurs se mai gasesc Molotov-uri si un fel de bomba care ii atrage pe zombie in jurul ei si dupa aceea explodeaza. Nu am inteles inca de ce ii atrage in felul ala.

Jocul poate fi jucat de maxim 4 jucatori (Francis, Zoey, Bill, Louis), iar daca nu sunt 4 ceilalti doi vor fi inlocuiti de AI. AI-ul coechipierilor nu este nici stralucit, dar nici oribil. Este la mijloc. Mi-a placut insa faptul ca daca esti ranit, dupa o lupta vor veni la tine si iti vor da viata. De asemenea, pe parcurs se vor putea gasi pastille care iti vor umple viata doar temporar. Cand se foloseste medkit-ul, caracterul va scoate niste bandaje si va bandaja zonele lovite. Din pacate, tot timpul pune bandaje pe mana si piciorul stang, niciodata pe membrele drepte.

Zombie sunt destul de multi, dar destul de usor de omorat, melee-ul fiind foarte eficient. La fiecare lupta apar cativa zombie mai speciali: Boomer-ul, Smoker-ul si Hunter-ul. Boomer-ul vomita o substanta in directia jucatorilor, iar daca cineva este atins acea substanta va atrage hoarda de zombie. Smoker-ul are o limba lunga cu ajutorul careia te prinde de gat, iar singurul mod de a scapa este a fi ajutat de un coleg. Hunter-ul sincer nu am inteles de ce este asa special, dar de fiecare data cand este omorat apare un mesaj (“DarkMatinee has killed Boomer/Smoker/Hunter”). Cel mai mare monstru present in demo este un Tank; o bruta de zombie. Am tras cateva incarcatoare bune toata echipa in el inainte ca bestia sa moara, dupa ca a luat cu el 2 oameni. De asemenea, mai este o vrajitoare (“Witch”) care plange intr-un colt, iar daca se sting lanternele ea nu va observa ca cineva este in incapere. Insa, odata deranjata dezlantuie Iadul pe Pamant. Din 4 oameni, 3 au murit in incercarea de a o omori.

Demo-ul prezinta doua nivele destul de usoare. Ultimul faza estea cea mai interesanta deoarece toti 4 jucatorii se afla intr-o camera unde trebuie sa supravietuiasca pana cand se deschide o usa. Pe parcursul demo-ului am putut parcurge mai multe decoruri, majoritatea culoare stramte si intunecate. Sunt 4 setari de dificultate, care mi se par un pic cam disproportionate (primele 3 pot fi terminate in 2 oameni), iar ultima este infernal de grea. Demo-ul m-a impresionat placut, dar tot nu consider ca jocul este un 1st day buy. Cel putin pentru mine, deoarece in perioada aceasta apar jocuri mult mai asteptate, dar peste un timp jocul cu siguranta merita cumparat.
    Attached Images Attached Images left_4_dead_hands_on_01.jpg left_4_dead_hands_on_02.jpg left_4_dead_hands_on_03.jpg left_4_dead_hands_on_04.jpg left_4_dead_hands_on_05.jpg left_4_dead_hands_on_06.jpg left_4_dead_hands_on_07.jpg left_4_dead_hands_on_08.jpg left_4_dead_hands_on_09.jpg left_4_dead_hands_on_10.jpg left_4_dead_hands_on_11.jpg left_4_dead_hands_on_12.jpg

2. #2 SP
    Member canibalu's Avatar
    Jocul e exceptional...pentru mine e 1st day buy for sure...can't wait for mods

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am jucat DEMO-ul pe extreme cu trei preteni de pe live (eu eram Bill - Green Beret Vietnam veteran - wooooooooooo! B-)), am crezut că sunt �n rai! Controlul e super bun, feeling-ul este mereu apăsător...și niciodata nu știi ce vine de după colț. Se pare că e adevărata faza cu - slightly different every time you play (e un DEMO totuși).

Diversitatea armelor a fost oki, pentru �nceput (oricum �n jocul FULL ele se vor �mpărții �n trei categorii 1. First tier weapons (celebele pistoale Springfield Armory 1911 - vezi seria resident evil), 2. Second tier weapons (�n această categorie intră M16A3 assault rifle, Uzi submachine gun(exact acest model), Leone 12 Gauge Super, Leone YG1265 Auto Shotgun (spre finalul DEMO-ului) și să nu uităm de Magnum Sniper Rifle (modificat) - <3 cs 1.6 & cs:S shala!, 3. Additional weapons (Pipe bomb, Molotov cocktail, și mici upgrade-uri la arme) iar health pack-urile cam puține (pt. extreme). Acolo un hit și ești jos! :x

"Inamicii" - ce penal sună - au fost oki. Nu prea au g�ndire și dau buzna c�nd ti-e luema mai dragă. Preferatul meu - The Hunter.

Cam at�t! - De abia aștept să-l joc!

(scurt user demo review thing...)

***later edit***

Eu am crescut cu seria Resident Evil (Biohazard), și poate că sunt un pic obsedat dar...orașul seamănă destul de mult cu Raccoon City. Pentru mine acest joc este doar o continuare a seriei. Clarie & Leon au scăpat, Jill si-a luat zborul și acum au mai rămas doar pantru supravietuitori (Louis, Zoey, Bill, Francis) care mai au doar c�teva ore p�nă la nuke-ul care a terminat orașul Raccoon City așa cum l-am știut! haha!

(și da, adevarata serie Resident Evil (Biohazard) s-a terminat după "ștergerea" orașului Raccoon City. Ce a urmat după (respectiv Resident Evil 4 și viitorul Resident Evil 5...pardon). Pentru mine acestea nu există! 4-le l-am cumpărat și jucat doar ca iubesc fenomenul Resident Evil și așa am să fac și cu Resident Evil 5 (chiar dacă este - puteți să mă injurați - o banalitate de joc). Zombie pe motociclete? Zombie �n deșert? Poftim? Nota 2! (și la fel și filmele - Nota 2! toate 3). De abia aștept să apară (adevăratul film) Resident Evil: Degeneration. Care chiar este o operă de artă (CG)...și spune "povestea" așa cum trebuie!

*am luat-o pe ulei �n acest reply, dar așa este! the bastards! - poate pe viitor un mega topic Resident Evil Euphoria ;)

4. #4 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Multiplayer-ul din cate am vazut arata exceptional...I love the feeling!

5. #5 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Din cate am vazut,foloseste tot Source Engine ca motor grafic,avnd in vedere ca l-au scos dupa Crysis,puteau si ei sa ii trag o grafica mai buna...

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by yoshimitsu View Post
    Din cate am vazut,foloseste tot Source Engine ca motor grafic,avnd in vedere ca l-au scos dupa Crysis,puteau si ei sa ii trag o grafica mai buna...
    Nu-i prea bună comparația asta...Crysis - Left4Dead. Sunt două jocuri complet diferite din toate punctele de vedere. Dacă tot vrei să faci o comparație, fă �ntre Crysis și Far Cry 2...sau Crysis Warhead și Far Cry 2.

Left4Dead are ceva ce alte jocuri n-au. Nu te plictisești �n el...n-ai timp să admiri peisajul sau să te plimbi aiurea prin oraș, etc. Să nu uităm de factorul Co-Op care definește Left4Dead-ul. Și mai sunt multe chestii interesante �n joc...dar din păcate nu-l am! Aștept să-mi ajungă...

Left4Dead se poate compara cu Dead Rising sau cu The House of the Dead 2,3,4 și chiar cu Resident Evil: Outbreak (da știu, nu-s același gen dar transmit același mesaj...-> Survival Horror).

�n jocurile astea n-ai timp de prostii. Nu există pauze de zeci de minute �ntre misiuni...etc.

7. #7 SP
    Quote Originally Posted by yoshimitsu View Post
    Ce rost are grafica buna fara gameplay? (Crysis)

8. #8 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Stie cineva cand iese si daca iese demo pe Xbox Marketplace ?

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Stie cineva cand iese si daca iese demo pe Xbox Marketplace ?
    ...este deja.

10. #10 SP
    nu cred ca umblu dupa el de 2 zile si nu apare sa pot sa-l downloadez nici de pe consola si nici pe net la pc, e mare pacat ca as fii vrut sa-l incerc cu un prieten si o sticla de JB

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    nu cred ca umblu dupa el de 2 zile si nu apare sa pot sa-l downloadez nici de pe consola si nici pe net la pc, e mare pacat ca as fii vrut sa-l incerc cu un prieten si o sticla de JB
    Left 4 Dead Demo Hits the Marketplace

Good news everyone, the Left 4 Dead demo is officially on the marketplace! The demo clocks in at 1.2 GB, so be prepared to download for a bit depending on your internet speed.
    Set in a modern day survival-horror universe, the co-operative gameplay of Left 4 Dead casts four "Survivors" in an epic struggle against hordes of swarming zombies and terrifying "Boss Infected" mutants.

12. #12 SP
    Man nu sunt rau si nu te contrazic dar ar fii bine sa ma crezi , altfel iti pun printscreen ca nu imi apare nicaieri sa pot downloada demo-ul !! Poate e blocat pe regiuni ( si Valcea nu le apare pe harta ) poate s-a terminat cu oferta de demo, poate nu sunt eu norocos, chestia e ca si azi am incercat si nu apare nicaieri la mine ca Left 4 Dead ar avea demo. Am intrat si pe consola si pe net prin explorer, am Live Gold , am si MS Points, si tot nimic.

13. #13 SP
    ...ce prostie, ai dreptate. Nici mie nu-mi mai apare...wtf? (Bill Gates...). I-am trimis unui prieten din state un mesaj vis XBL să vedem care-i treaba (dacă lui �i apare, etc).

14. #14 SP
    Deci, ceva noutati ?

15. #15 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Stie cineva cine sunt tipi din stanga in a 7-a poza?

16. #16 SP
    Din cate stiu e o poza mai veche deoarece Valve a experimentat cu mai multe caractere inainte sa ajunga la cei din joc.

17. #17 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Din cate stiu e o poza mai veche deoarece Valve a experimentat cu mai multe caractere inainte sa ajunga la cei din joc.
    Mai bine le lasau cum este in poza a 7-a,pareau mai maturi,cel putin negrul arata mult mai bine

18. #18 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Am terminat si eu left 4 dead ieri,a fost bestial.

19. #19 SP
    Member dexx's Avatar
    La cat mai multe moduri posibile pentru left 4 dead !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.