Salut!
Ma numesc ionuț, sunt din Târgoviște am un ps4 cu probleme.
Hi, sper sa descopar aici o comunitate frumoasa si bine inchegata.Pasionat de orice inseamna console, inclusiv handheld.
Salut si bine v-am gasit. ma numesc Sergiu , sunt interesat in particular de sectiunea "bazar"
Salut
M-am inscris pentru a primi sfaturi in invatarea programarii.
Intentionez sa ma implic in dezvoltarea jocurilor viitoare pe PlayStation.
Salut,
Andrei / 30 ani / Bucuresti
M-am alaturat comunitatii pentru noutati si discutii despre jocuri si console.
Momentan am un PS3 invechit, probabil pilotul automat din subconstient m-a facut sa am cont aici sa ma pot decide intre Xbox si PS4
Salutare!
Sunt Bogdan. Sunt pasionat de jocuri din cand in cand, pe desktop PC. Ce altceva sa mai spun despre mine... Recent am lansat o platforma web numita KatCafe in care avem si o mica comunitatea de programatori de jocuri ( web si desktop) si desigur de jocuri pasionati! Mersi pentru atentie. Daca aveti intebari, puteti sa imi scrieti
Deci asta a fost un bot genial: "Buna ziua! Sunt o persoană nouă. Am 26 de ani. Alătură-te forumului cu nerăbdare să înveți și să te distrezi"![]()
Sunt pe acest grup petru a putea a putea avea oportunitatea de a gasi jocuri si produse de gaming de la alti utilizatori![]()
Salutare. Cristi este numele meu si vreau sa deschid o sala de jocuri cu console PS4 PRO, din acest motiv m-am inscris pe acest forum. Sper sa primesc cat mai multe informatii ajutatoare.
Bookmarks