Salut
Salut sunt Stefan. Vreau sa imi iau si eu o consola sa devin si console gamer. Momentan sunt PC master race
Salutare, sunt membru de multi ani de zile dar se pare ca a fost sters contul(probabil lipsa activitatii). Acum am revenit![]()
Salutare
Numele meu este Alex, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5![]()
Salut, new member here. Bine v-am gasit
---------- Post added 08-12-2020 at 12:49 ----------
Salut, eu am avut nr 400 (varianta normala), ieri la 10:28 m-au sunat de la Altex si tot ieri la 14:55 am primit email pentru plata.
Salutare! Sunt Vali si m-am inscris pentru acest forum pentru a impartasi pasiunea pentru gaming cu ceilalti impatimiti (console, jocuri, tehnologie, tips & tricks).
Salut! Sunt Mihai si m-am inscris aici pentru a fugari un PS 5. Sper sa nu obosesc alergand dupa el.
Salut, sunt Stefan, m-am inscris aici pentru a discuta despre Playstation 5 si jocurile sale.
Salutare! Sunt fan Sonic the Hedgehog,Sega Mega Drive II şi utilizator de Nintendo Switch. Prefer să am jocurile în format fizic. Bine v-am găsit!
![]()
salut! m-am înscris după ce-am fost lurker o perioadă, pentru o plânge împreună cu restul populație care n-a prins încă ps5.
Bookmarks