Salut ! Sunt Calin si m-am inregistrat acum cativa ani pentru info despre Xbox iar in zilele noastre pentru detalii si eventuale achizitii legate de PS5
Salut ! Sunt Calin si m-am inregistrat acum cativa ani pentru info despre Xbox iar in zilele noastre pentru detalii si eventuale achizitii legate de PS5
Salutare. M-am înscris pentru că sunt parțial gamer pe PS și aș vrea să pot vorbi cu alți jucători de PS(5).
Salut. M-am inscris pe acest forum intrucat sunt interesat de achizitia unei console PS5 si un topic deschis in acest sens mi-a fost util.
Salut, am descoperit forumul in incercarea de a achizitiona o PS5, si am gasit multe informatii utile aici.
Salut,urmaresc sa cumpar un PS 5 pentru fiul meu,vad ca aici sunt mai multe sanse sa fiu anuntat sau ajutat sa achizitiinez consola,multumesc
Salut, salut! Incerc sa achizitionez un PS5 si vreau sa fiu la curent cu ce se intampla.
Salut guys!
Sunt din Iasi, un bun samaritean de pe grupul Discord BotPS5 mi-a zis ca este cineva din Iași care e interesat de PS5. Am primit mail de la Altex in urma participării la tombola Altex.
Salut, m-am inscris pe acest forum ca sa pot citi despre jocurile care imi mananca timpul si viata si ma sustrag din prezent. <3
Bookmarks