Da-i ban pana nu ii dau eu. E clar ca a vrut sa-l traga in piept, daca avea ceva probleme nu avea timp de forum.
Da-i ban pana nu ii dau eu. E clar ca a vrut sa-l traga in piept, daca avea ceva probleme nu avea timp de forum.
@eclipsa
man, nu fi dezamagit de omenire, ai platit in avans fiindca ai fost de buna credinta, nu esti singurul, si nu trebuie de acum incolo nici sa te gandesti ca toata lumea doar vrea sa te fure. Te felicit pentru perseverenta, as face la fel in locul tau.
De recuperat banii, eu sunt mai optimist, datorita celor scrise intr-un post anterior: din cate stiu, daca tu declari la banca ca ai transferat din greseala, cel care i-a primit e obligat sa-i returneze (cum spuneam, mi s-a intamplat mie). Succes, si sa ne tii la curent.
@Leni
- nu sunt dezamagit, tot timpul au fost si vor fi oameni ca el
- referitor la bani, poate e valabil ce spui tu dar cred ca ar fi trebuit sa merg imediat...sau a 2-a zi, acum cred ca m-as duce degeaba
@EspiritusSanctus
ah, nunu...m-am exprimat eu un pic aiurea. Nu e ca si cum declari doar si ei iti transfera inapoi banii...ci contacteaza banca respectivului(eu am avut noroc ca era vorba de aceasi banca la care eram si eu, ING), care ia legatura cu clientul lor, intrebari, investigari, chestii. Si pe urma daca constata ca persoana respectiva nu trebuia sa primeasca atunci il someaza sa fie de acord sa se returneze banii si ii primesti inapoi. Si da, trebuie facut cat de repede dupa ce observi si dureaza zile bune (5-7 zile a durat parca atunci, ceva de genul). Daca respectivul minte si zice ca trebuia sa primeasca bani de la tine sau alte chestii, atunci nu stiu care e procedura. Poate am avut eu noroc si am dat peste cineva care a recunoscut din prima ca nu trebuia sa primeasca de la mine si a fost de acord sa se returneze.
@eclipsa
Oricum, era bine sa faci atunci, dupa maxim 2-3zile, ca sa fie totul fresh, sa nu apuce sa scoata banii etc.
Nimic momentan, astept sa ma sune politistul, daca nu ma suna saptamana asta il sun eu sa vad ce si cum
Nope, am vb cu politistul si cica a cerut la banca datele....asta daca nu m-a aburit pe mine, aveti idee cam cat dureaza sa trimita banca datele?
Sincer, ma indoiesc profund ca e vorba de cateva ore, atunci cand vine vorba de date confidentiale de la banca. E o adevarata hartogaraie si birocratie si te mananca sfintii pana primeste ceva, chiar si politia. Eu zic sa te inarmezi cu rabdare si tutun... 24h ar fi un vis (mai ales ca e vorba de BRD)!
Eu am vb cu el cam acum o saptamana ultima oara cand mi-a zis ca a cerut datele la banca![]()
Mda...nu stiu cum e la BRD. Fratele meu lucreaza la Frauda in alta banca si mi-a zis ca asa ceva se trateaza cu prioritate (cand e implicata si politia) si fiind vorba de o singura persoana, se misca destul de repede, in functie de ce alta treaba au si ei.
Ne miscam incet dar sigur, azi m-a sunat politistul, au venit datele de la banca, l-a contactat pe individ si din ce am inteles urmatorul pas e sa il audieze cineva de la Bucuresti.
N-am mai vb de vreo luna cu politistul, cica a trimis copie dupa dosar la bucuresti sa il audieze acolo, daca nu il cheama aici....habar n-am
Bookmarks